-
Pa nisam ni znala za taj položaj bebe dok nije došao trenutak da su rekli: Neće ići! Iako se inače bebe rađaju kad su u takvom položaju, ali porođaj traje 2-3h duže što kod mene više nije bilo moguće zbog prevelikog rizika zbog druge bebe i puknuća vodenjaka pred 14h.
A zašto 14 h? Pa zato jer sam se toliko otvarala uz pomoć gela i 2 dripa i smatrali su da je to za prvorotku školski porod. Da to u principu toliko traje..
Uglavnom mi smo već 2 tjedna na nadohrani (kršitelj koda)om 1. Kako bebe nisu dobivale baš na težini kad su došle doma i stalno su cendrali, pedijatrica je predložila uvođenje (kršitelj koda)a da im se ponudi na kraju dojenja. I oni ga prihvaćaju, nekad više, nekad manje.I od onda je puno bolja situacija s kilažom i plakanjem.
Jednostavno su prelijeni za cicanjem, umore se brzo...nije da mlijeka nema..
A dojenje mi je i dalje jako bolno, pogotovo jedna dojka koja od početka ima rane koje nikako da se oporave i ja sam već luda od bolova i sva se preznojim kad znam da trebam bebi gurnut cicu u usta.
Od danas sam počela s izdajanjem s te cice da ju malo poštedim i dam joj priliku da se oporavi, jer nakon ovih dvoje mališana nema šanse da se oporavi nakon silnih navlačenja i vlaženja.
I dalje nisam probola dojenje u duplo ali samo zato jer me toliko bolilo to dojenje da se nisam uspjela psihički skoncentrirarti na dvije boli paralelno.
Kakva su vaša iskustva što se tiče tih ragada?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma