Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Vraćeni paket - poštarina ?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Vraćeni paket - poštarina ?

Danas mi se vratio paket jer je bila nepotpuna adresa.Muž ga je preuzeo od poštara te platio još cca 14kn!!!
    Inače , na pošti sam uredno platila 10kn na njega.
    Ne kužim,za šta je to još plaćeno .....pa tako je svejedno da li su ga nosili na pravo odredište ili meni natrag

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Vraćeni paket - poštarina ?

Citiraj migoh prvotno napisa
    Danas mi se vratio paket jer je bila nepotpuna adresa.Muž ga je preuzeo od poštara te platio još cca 14kn!!!
    Ne kužim,za šta je to još plaćeno .....pa tako je svejedno da li su ga nosili na pravo odredište ili meni natrag
    Pa nosili su ga i na tu adresu, nisu je našli, pa su ga vratili tebi. Logično je da su ti naplatili još jednom.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa meni nie logično da su ponovno naplatili pogotovo ne 14, trebali su možda 10.
    Dobro ok ne znam te njihove cifre.
    I opće ne kužim tu poštu kao instituciju.Mislim si pošta je jedna i mislila sam da svi imaju isti pravilnik i politiku i cjeno.
    No uvjerila sam se u suprotno.
    Svako ima svoje brije i filozofije, valjda ovisi od službenika do službenika

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Re: Vraćeni paket - poštarina ?

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Citiraj migoh prvotno napisa
    Pa nosili su ga i na tu adresu, nisu je našli, pa su ga vratili tebi. Logično je da su ti naplatili još jednom.

iskreno mislim da ga i nisu nosili van pošte jer je bio adresiran na fotokopraonu koja je jedna jedina na toj adresi.....e pa sad da je baš nisu našli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •