Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Jaka bol - 2 tromjesečje

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Jaka bol - 2 tromjesečje

Stalno mi se nešto događa pa sad i ovo....

Uglsvom sjedala sam u kafiću, i nikako se nisam mogla namjestit užasno mi smeta sjedanje duže vrijeme, kako god sjednem dole mi smeta....da bi nakon uru vremena sjedanja kad sam se pošla dić, osjetila kao da mi je neko dole stego sve, jedva sam se digla i lagano odšetala do auta i tako sam stala na nogama 10ak minuta da popusti ta bol, doslodno da me nožem netko reže...naravno i vožnja u autu mi je bila muka...onda je sve popustilo? Jel moguće da je riječ o nekom živcu? Užasno me to prepalo da sam od živaca počela plakat na sred puta. KOMA....

Šta vam se čini

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prava je riječ - ukliještenje....ko da mi se dole sve ukliještilo

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Thegirl, mislim da ne trebaš previše brinuti.
    Meni je tako od prvog dana trudnoće i nikako da prestane. Vele svi, uključujući doktore po zvanju i one samozvane da je to zbog toga jer se stare kosti šire.
    Ali,ne bi bilo zgoreg da to napomeneš svom doktoru, čisto da budeš sama sa sobom mirna.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo bas se meni mama cudi kako mogu sjedit po 8 sati i vise bez problema... ona nije mogla nikako... iako mi je sve teze... Bol koju opisujes mi se javila nedavno, apsolutno nevezano za sjedenje... primjecujem da mi je sve teze... trazi me da lezim na ledjima ili da stojim...
    Kao sto je receno, napomeni ginekologu, ali sve mi se cini da je to jos jedna od cari -blazenog stanja- (dam se kladit da je taj termin izmislio muskarac)

ps u sestom sam... ili sedmom... tu negdje...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tek sam naručena na pregled za 10ak dana stvarno se nadam da ću izdržat...tako sam se prepala te boli, jer me doslovno ukliještilo i činilo se da nikad neće proć, jednostavno osjećam da mi sjedenje nikako ne paše, a nemogu skontat zašto....Da napomenut ću to svome doktoru, nadam se samo da je s bebom sve ok...to je ono šta mene najviše brine....

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mene par puta znalo probost kroz stidnu kost pa rodnicu, onako neki neugodan sjevajuči osječaj. Jel neka ima iskustva s tim? Kratko traje par sekundi, ali pušem i na hladno...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da i to sam osjetila ali prije dosta puna...ovo je bilo nešto sasvim drugačije, trajalo je barewm 10 minuta i kao da me sve dole zgrčilo kao prikliještilo ono doslovno sam se jedva ispravila...cure neke kažu da je od sjedanja možda neki zivac...pa nemam pojma...prestalo je i evo više ne boli....pa nisam trčala u bolnicu....stvarno mi se zaredalo....nije meni do boli nego samo da je bebi ok...toga se bojim užasno

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Mene par puta znalo probost kroz stidnu kost pa rodnicu, onako neki neugodan sjevajuči osječaj. Jel neka ima iskustva s tim? Kratko traje par sekundi, ali pušem i na hladno...
    Ja sam također imala kao neka sijevanja i to bi spomenula svom dr. koji bi me nakon toga pregledao da se nisam kao počela otvarati ali je uvijek sve hvala bogu bilo ok.
    Mislim da nije ništa strašno nego da se kosti šire i tijelo se priprema za porod ali nije zgorega na pregledu napomenuti dr.

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mene stalno nekaj boli . Zna mi se dogodit kad se naglo dignem da me tako zaboli negdje oko jajnika da se moram čučnut dok ne prođe. Nemam pojma kaj je to, valjda su mi slabi trbušnjaci, trebalo je prije trudnoće vježbati

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

joooj i mene stalno nešto boli..i po noći i po danu i to uvijek na ljevoj strani. sada smo 20+6 i osijećam BH kontrakcije uglavnom navečer kad legnem u krevet. nisu toliko jake i ne traju dugo ali se ne osijećam baš ugodno. jučer me je uhvatilo kao i vas nisam se mogla ni ispraviti ni hodati!!! jao možda se ovi bolovi još više osijećaju kada je prva trudnoća?!? bila sam na pregledu prije 10 dana i bilo je sva ok..pa ne želim sada stvarati frku..ali moram priznati da mi nije baš svejedno ..

eto sorry na kukanju :/

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anya tu smo da bi kukale

Mene evo danas nakon par dana mučenja s probavom uhvatili takvi grčevi u crijevima, pa mi potakli i neka boluckanja svugdje, Špirek lupa, ja se izvijam, nije nam lako danas. Sve to jer sam uzela kao neka super vlakna koja ubrzavaju rad crijeva, idealno za trudnice, i začepila se još i više

Inače ne mogu se baš požalit na neke jače bolove, osim što me leđa rasturaju, al opet ima mjesec dana da sam na relaciji krevet-wc pa je i normalno. Očekivala sam s obzirom na tako strogo mirovanje da če bit još i gore, al eto hvala Bogu nekako izdržavam.

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Roza Groza, kaj ti ne prorade crijeva od magnezija? Meni ko grlici . Evo da se pohvalim bila sam na pregledu, sve u najboljem redu, beba sve 5, mirovat ne moram, smijemo se čak i razonoditi bez obzira na ono krvarenje nakon odnosa .

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E cure mene sad ulovio kašalj grozan pa me boli stomak od kašljanja....

E jel sve vama desilo slučajno da su vam grudi omekšale sad u 2 tromj...meni jesu i neznam da li je normalno da se brinem oko toga....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

aha, bile su tak lijepe i bujne, i odjednom se vratile na strao, mekane i ne vise tak lijepe...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A ja sam se odma prepala da je to gubitak simptoma....ufff ja neznam kako vi, ali ja crkavam čekajući UZV svaki put, nekako mi ta 4 tjedna strašno dugo traju....

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja sam lagano u panici, kontrola je u čet. a mene noćas tako probolo, kralježnica me rastura,ne spavam

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja od bolesti i gripe danima se raspadam, sad sam zvala ginekologicu da me primi jutros...počeli su me jajnici bolit ili šta se već nalazi dole sa strane....
    Savjetujem i tebi ako je neka strašna nauobičajena bol...ili da se napraviš luda pa na hitnu, oni te odma na ginekologiju upute ili negdje privatno...mi u dbk imamo jednom jedinog privatnika koji rijetko kad radi...nešto po par sati...KOMA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •