Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: amnicenteza

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno amnicenteza

može pomoć ...

moja prijateljica je trudna i liječnik joj je rekao da s obzirom na dob (38) preporuča aminocentozu

s obzirom da u njenom mjestu nema mogucnost ove pretrage opcija je Zagreb Sv Duh Petrova ili Merkur

molim mame koje su tu prošle da jave svoja iskustva i eventualne preporuke za bolnicu i koliko se čekaju nalazi

hvala

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

neznam zasto je smailic na dob nisam ja stavila meni je ona turbo mlada ali medicinski gledano spada u grupu za ove pretrage

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja sam acz radila privatno, u Viliju.
    Ne znam kako je u bolnicama, ali ovo je bilo ok, ne boli, svi su dragi, nježni i brižni
    nakon pikanja,MM je odnio uzorak na genetiku Rebro(to kod nas rade samo oni, mislim analizu pl. vode),a ja sam ležala u Viliju i kontrolirali su me svako malo. Prije odlaska kući napravili mi uzv,a i dva dana kasnije isto.
    Nalaz čekaš 3-8 tjedana, ovisi valjda kolika je gužva na Rebru, ja sam čekala i 9,a imam prijateljicu kojoj su javili već za 3. Nalaz šalju poštom doma,a rezultat možeš saznati i telefonom, sve ti kažu kod predaje uzorka.
    Uzorak se može odnijeti i u sloveniju, gotov je za 3 tj čini mi se, ali se plaća(ne sjećam se koliko, nije me zanimalo pa nisam zapamtila)

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[quote="lumpar"]neznam zasto je smailic na dob nisam ja stavila meni je ona turbo mlada ali medicinski gledano spada u grupu za ove pretrage[/quotekad odmah iza 8 stavis zagradu ispadne ti taj smajlic

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam acz radila privatno, u Viliju.
    Ne znam kako je u bolnicama, ali ovo je bilo ok, ne boli, svi su dragi, nježni i brižni
    Potpisujem. Mi smo išli na hitni postupak s uzorkom u Slo, košta 250 EUR.

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo išli na hitni postupak s uzorkom u Slo, košta 250 EUR.[/quote]

andream,

kako ste došli do toga da možete ići s uzorkom u sloveniju - mislim, kuda ste išli i kako se to dogovori? Ja ću raditi amnio na SD, ako se ipak odlučim, u 17 tjednu, i zaista bih željela ranije rezultat.

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

2xmama, kažeš da ti je frendica dobila nalaze za 3 tjedna.
    Meni su na SD rekli da rezultate dobiješ ranije ako nešto nije u redu. Ili se može srediti da se ipak ranije dobiju bez obzira na rezultat ako se nešto privatno doplati?

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

MM su rekli kad je predao uzorak na Rebru da je najranije za 3 tjedna, a zašto, nemam pojma :?
    frendičin je nalaz bio uredan. Meni su,kad sam zvala, rekli da je gužva, previše uzoraka.....
    moram priznati da sam bila zapravo ljuta, jer sam acz radila s 18tj i kad je došao nalaz, da je bio patološki, ne bih se sigurno odlučila na prekid, stvarno su ga odužili malo too much
    a da li funkcionira kakva žnora....pojma nemam. ali gdje živimo,sigurno ne može odmoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •