zibba prvotno napisa
Već neko vrijeme između mene i MM a ne klapa sve baš najbolje, smeta mu što radim poslijepodne pa on mora biti s djecom ( postao je rob kuće i djece - to su njegove rijeći), užazno je ljubimoran da ja nekoga nemam sa strane, a u krevetu je situacija najgora. On želi neke stvari koje ja nikako ne mogu podnjeti i ne samo da mi se ne sviđa to, već mi se i gadi to raditi. Već mu godinama pokušavam objasniti da mi to smeta, ali on i dalje pokušava, nagovara, stalno aludira na tu temu i slično, što mene jako smeta i došlo je do toga da sam u fazi kada mi je svaka prisnost u krevetu teška jer znam da će opet početi s istom stvari što mene jednostavno sledi.
Ne znam više što da radim. Nemam kamo otići, kod roditelja još uvijek žive i brat ( još student) i sestra koja je samohrana majka. Još da se nacrtam i ja sa dvoje male djece nastala bi ludnica, a i znam da je mojima već dovoljno teško ovako kako je. Opet da idem u stan ili slično ne znam kako da izađem na kraj s dosta niskom plačom, troškovima vrtića i ostalim što treba djeci. Voljela bih da mogu recimo diči kakav kredit pa da kupim kakvu staru kućicu u okolici i da ju uredim za sebe i djecu, ali opet imam ugovor na određeno koji uskoro istiće pa opet imam problem hoće li ga produžiti ili ne. Ma zbilja sam u gabuli, a ne znam kako dalje. A opet i ako odlučim otići kako da znam da će pristati da djeca idu sa mnom i što ću s njima kada radim poslijepodne. Ostaviti ih ne želim nikako i ta solucija ne dolazi u obzir.