Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prosvjed protiv cirkusa sa zivotinjama, zg

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno prosvjed protiv cirkusa sa zivotinjama, zg

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1592

Prosvjedi se i dalje nastavljaju te će se aktivisti za prava životinja uz potporu savjesnih građana okupiti u subotu, 17. listopada, u 16:30 i 19:30 sati ispred cirkusa Safari na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma. Prosvjedi će se ponoviti u nedjelju i sve ostale dane gostovanja cirkusa.

izmedju ostalog u cirkusu imaju zivotinje koje su na listi CITES (Konvencije o međunarodnoj trgovini ugroženim vrstama divljih životinja i biljaka)

ajmo ljudi zaustavit cirkuse koji zlostavljaju zivotinje, hrvatska to ne treba

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

imate moju podrsku iz daljine...bas zbog tog maltretiranja i ponizavanja zivotinje ja ne idem u cirkus, a boga mi nece ni moja djeca kad ih imam

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

al bi se mogli malo bolje organizirat, prošlu subotu ih je bilo ravno 5, a cura je preko megafona (valjda se tako zove onaj razglas) stalno govorila dvije iste rečenice i nisam imala dojam da ih itko doživljava

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa niko nema vremena i energije za akcije koje se ticu bilo koga ili bilo cega drugga osim njih samih

i onda isto mozes ocekivati u zivotu kad ce tebi trebati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •