-
Začepljena lojna žlijezda
Moja curica ima 21 mjesec i od rođenja ima začepljenu lojnu žlijezdu u području malo niže od ključne kosti. Do sada nije imala problema s tim, to je mala kvržica kao potkožni prišt i do sada nije rasla.
Preko vikenda vidim da se povećala kao da je natečeno i tvrdo. Idem popodne doktoru s njom. Znam ukoliko to raste da se mora odstraniti. Imate li kakvih iskustava s tim, molim vas pišite.
Hvala!
-
Zar s tim nema nitko iskustva, eto ako nema možda nekome pomogne moj post.
Vadili krv, ultrazvuk, orl i kožni. Kažu da je aterom ili limfonod.
Nakon smirivanja upale (mažemo s antibiotskom kremom) moramo u Klaićevu na pregled, da vide da li će to ostaviti ili morati odstraniti ( opća anestezija).
Molim vas iskustva s bolnicom, ako ćemo morati to operirati, mogu li biti s njom u bolnici kakvo je osoblje i sl.
Skupljam iskustva.
-
Malo podižem temu i molim ako ima tko sa iskustvom ili danu da se javi. Moja curica od 16 mj. isto ima kod ključne kosti od rođenja lojnu žlijezdu. Najprije je bio prištić, pa se ispod toga mogla napipati kuglica veličine zrna riže, a sada je zadnjih nekoliko dana porasla na veličinu graška. Ponekad je iz tog prištića izlazio sirasti sadržaj i dr. je rekla da je to lojna žlijezda, a sada kada se povećala da bi bilo najbolje to kirurški odstraniti, jer će se ta vrećica stalno puniti. To bi trebali raditi pod općom anestezijom. Za sada nam je preporučila obradu kod hematologa. Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma