-
ne znam kakav naslov staviti
Omam curicu od 16 mjeseci,krenula u jaslice 1.9.,i ok prihvatila,malo suza na rastanku i kraj.Medjutim,primjetila sam da je postala nervoznija da je cak pomalo i histericna cim nije po njenom pocne da se udara u glavu i sto me jos muci pocela je slabije da mi jede popodne kad dodje iz vrtica.Ako neko ima neku ideju i savjet sta da radim rado bih saznala i vasa iskustav.Hvala unaprijed
-
-
mislim da je to prilično normalan pokazatelj promjene u njezinom životu.moja susjeda ima djevojčicu koja je prošle jeseni prolazila nešto slično,od mirnog vedrog djeteta postala je razdražljiva,plačljiva,prkosna,bacala je stvari po podu,jedanput smo bile u dućanu i tražila je mamu da je digne,kako smo obje imale brdo vrećica zamolila je mama se strpi malo dok plati račun a J.se počela tako derati da je na kraju povratila od ljutnje, a mi se nismo ni snašle
susjeda nije znala što da radi pa je tražila razgovor s psihologinjom u vrtiću a i potražile je još jedno mišljenje i sve je zvučalo otprilike ovako-svako dijete na promjene reagira na sebi svojstven način,vrlo često promjenama ponašanja iskazuje svoje nezadovoljstvo ili nespremnost na nove okolnosti.budite dosljedni ali topli i puni ljubavi i nastojte vrijeme koje ste s djetetom što kvalitetnije provesti,grlite ga ljubite i često mu pričajte kako i zašto morate raditi i kada ćete doći po njega te koliko ga volite,ponekad i mala nagrada za strpljenje pomaže dječici malo ih motivira
samo hrabro vidjet ćete da će sve biti u redu
-
ona je bas ila vedra i jos sam primjetila da je ponovo pocela kakiti u pelene,a od kako sam je stavila prvi put na tutu i od kada je na nju kakila prvi put vise to nije obavljala u pelena,a sad to radi,pa sam i sama pomislila da je to ipak reakcija na vrtic.Veliko hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma