Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Traperice s gumom

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Traperice s gumom

Trebaju mi traperice koje gore na pasici imaju gumu (kao trenirka), ne gumb i cif, jer H ne zna u vrticu to zakopcati.

Prosla sam dosta ducana, ali nigdje nema, ubola sam samo jedne samterice u Chicco-u.

Ako je netko vidio/kupio, bila bi zahvalna za info. Treba mi velicina 5/6, ili 100/116cm.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prenatal ima takve samterice, za traperice ne znam. moguće i benetton.

hlače iz TL-a imaju u pasici gumu na podešavanje (H&M sistem) i moj malac ih uredno skida i navlači bez otkapčanja gumba (počela sam ih kupovati da se navikne na gumbe ).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi u C&A kupili traperice sa gumom, točno tu veličinu ali za dečke, ne znam imaju li za cure

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kupovala sam u IANI samterice na gumu, po sjećanju su bile i traperice na isti sistem, gore guma (ja sam ju morala malo na čvorić jer je Korina k'o glistica) a dolje lagano idu u trapez.
    Odmah da ti kažem u KC IANA uopće nemaju robe, ne znam što se događa... bila sam tamo u petak.
    Inače se prodaju u tamno i svijetlo rozoj, isto tako plavoj i zelenoj, mislim i narančasta.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno traperice

Plavi dućan u Maksimirskoj, otprilike oko broja 25 ima upravo male ženske traperice na gumu. Mi kupili zbog vrtića i kopčanja, btw, hrvatska proizvodnja...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U Okaidiju. Doduše, nama su trebale za dječaka, ali odi provjeriti jel imaju i kakav curičasti model.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Kupovala sam u IANI samterice na gumu, po sjećanju su bile i traperice na isti sistem, gore guma (ja sam ju morala malo na čvorić jer je Korina k'o glistica) a dolje lagano idu u trapez.
    Da, da! Mi taj model trapki iz Iane imamo u nekoliko veličina. Počeli smo s 80 i sad smo već na 116.

Zakon su. 8)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Baš ću onda do Iane. Bila sam u KC, ali nisu imali, pogledati cu u gradu. Inace, meni treba bas kao trenirka, da gore nema gumba ni cifa.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Baš ću onda do Iane. Bila sam u KC, ali nisu imali, pogledati cu u gradu. Inace, meni treba bas kao trenirka, da gore nema gumba ni cifa.
    Da, da, to su takve! Gore je samo guma, jedino model nije "trenirkasti", nego izgledaju baš kao prave hlače, ako me kužiš.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vidjela sam ih jučer u tintiliniću u Kustošiji ona "stara" nama od malih do vel. 5.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I meni bi to bilo super za vrtić, ali Lei su svake takve hlače preširoke :/

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jučer smo u Nami na trgu kupili samterice za 38 kn. To im je na akciji.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vidjela sam super traperice na gumu u Zari u Avenue mallu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Da, da, to su takve! Gore je samo guma, jedino model nije "trenirkasti", nego izgledaju baš kao prave hlače, ako me kužiš.
    Je, nisu trenirkaste, ali bih rekla da su jednako kao i trenirka ugodne na tijelu, ne sputavaju, mekane su.. baš onako, ok.

Jesi našla već nešto?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Jesi našla već nešto?
    Nisam stigla preko tjedna nigdje, planirala sam preko vikenda, a sad je i to propalo jer je curetak bolestan. No, kako sad nece u vrtic barem tjedan dana, do daljnjeg joj ni ne treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •