Dakle, postoje li uopće i ako da, gdje ih ima za kupiti?
Dakle, postoje li uopće i ako da, gdje ih ima za kupiti?
Ima, mislim da sam u KIKI vidjela dužinu 130cm, za skoro 400kn i odustala zbog cijene, dala sam sašit za duplo manju cijenu.buba klara prvotno napisa
Lovre je visok 112cm, ima 4 godine i 8 mjeseci i spava u H&M vreći 1-3y. Ne samo da spava u njoj već i šeta, trči i penje se po ljestvama na krevet na kat.
U Vrtuljku u Draškovićevoj sam prošli tjedan kupila bubcu vreću za spavanje od 100 i kusur cm za 190kn, a imaju i puno puno većih.
i ja sam dala sašiti za dijete od 120 cm (+ da stane još i nagodinu) za 150 kn
Ti si sama šivala ili...?bundevica prvotno napisa
ne, jedna krojačicadomy prvotno napisa
ako hočeš poslikam ti danas(mislila sam da si ti to riješila)
evo naše vreće, kao "original", rukavi se skidaju
http://public.fotki.com/bundevica/vrea/pc020001.html
Mi smo isto sašili, od ljetnih popluna.
Maruška prvotno napisa
odvalila sam na ovo, točno sam ga vidjela kako jurca okolo u tome
vidiš, nisam išla za tim da i "veće" kikače trpate u vriće
koliko puta se d okrene, ostane bez pokrivača, noge gole
samo ne znam da li bih ga uspjela dobiti u to jer je ko mali vrlo brzo odbacio vreću :/
Ima dućan u Malešnici koji sam šiva vreće i može se naručiti željena veličina. Bar je tako bilo prije nekog vremena kad sam pitala za prijateljicu. Nalazi se u ulici Malešnica.
Da podignem ovu temu. Gdje kupiti materijal za debelu vreću za spavanje? Mislim da će nam ova koju imamo uskoro biti premala. Bliži nam se treći rođendan ali tako nemirno spava da nam se spavanje u vreći smiješi još dugo. Dala bi šiti vreću,ili bi kupila negdje veliku ako ima.
Bundevice daj se javi,ova tvoja mi je super!Otkuda je materijal?
Ima i u Turbo limacu (na Zitnjaku) vrece za duzinu 110 cm, mislim da su oko 150 kuna, ak sam dobro zapamtila. Bilo je i u Lidlu za kupit tu velicinu. U H&M-u isto ima.
i mene zanima gdje se može kupiti materijal
trenutno nam mlađa (4,5) spava u vreći iz lidla od 110cm, a starijoj sam sašila kombinezon s pamučnom podstavom i nekakvim "dekastim" (nešto kao debeli flis, nemam pojma što je to, birala sam na opip) materijalom izvana
voljela bi kupiti onakav pliš od kojeg se šiju vreće
Ja sam sama sašila ljetnu vreću od plahte i super je za vrućine, frotirnu vreću sam produžila jednom flisanom dekicom tanjom i ispalo je super,ali ovaj debeli materijal za zimske vreće koji je iznutra punjen nemam pojma gdje bi se mogao kupiti. Nama su sve zimske vreće do sada bile iz Adaxa,a tamo su mi rekli da im pamučni materijal izrađuje mtč.
oko 70 kuna ili manje u nami na remizi idu do broja 6.bar su išle prije pola godine.
i mene zanima materijal za vreće.
nika ima 5 god i spava u vreći, ali sad joj već pomalo postaje mala
našla sam curu koja već ima dosta iskustva u šivanju tih dječjih vreća i ona će mi naći prigodni materijal za vreću i sašit ju!
ako kome treba preporuka, šaljem na pp.
evo danas sam saznala i cijenu! 250kn sa materijalom i šivanjem za vreću dužine 130cm.
Jučer kupila debelu vreću za spavanje, dužine 130 cm, možda i više, za 220 kuna. Nika će biti u njoj sigurno par sezona. Dječji dućan Dina, ulica Malešnica. Inače kupujem odjeću kod njih i kvalitetna je. Nema razloga da i vreća nije OK.
turbo limač ima sniženje do 30.11. ja sam platila 110cm (ali mi se čini da je duža) 90 kuna.onako se cijela može otvoriti.
http://picasaweb.google.com/beta.odjeca
Na tržnici Trešnjevka, Dobojska ulica, imaju velike debele vreće za spavanje, a dužina je po želji. Standarad je do 120cm, a mogu sašiti i duže. Rukavi se skidaju. Ima link gore. U istom dezenu naprave i posteljinu, ogradicu, štep deku...
Molim vas zna li netko gdje naručiti veliku vreću za spavanje (petogodišnjak). Malo sam guglala i čini mi se da sve šivalice koje pronalazim više ne šiju vreće. Treba mi zimska ili info o tome gdje kupiti materijal za vreću.
Zakaj ne kupiš ovo, mi imamo i čisto je ok.
http://www.jysk.com/hr/165/422/4711400/a/catalog
Imaš u Nami na dječjem odjelu. Ja tamo kupujem već 3. godinu zaredom odlične pamučne futrane vreće, neki domaći proizvođač. Ima svih veličina, do 160 čak možda. Cijena im je oko 200 kn.
Rijeka, beba centar, velicine do 8 godina, 195 kuna. Zimska topla s rukavima
C und A 149 kn, vidjelča broj 120, ali treba naletiti, brzo ih prodaju
Da li je netko naručio ove vreće s Njuškala?
Čine mi se ok,važno mi je da je materijal čisti pamuk.
Posljednje uređivanje od spring : 21.01.2013. at 22:44