Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: nakon transfera

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno nakon transfera

Kada sam radila punkciju, ništa me nije bolilo.,ali nakon tjedan dana nakon transfera malo me bole jajnici,pogotovo desni gdje je bila punkcija ali i osjećam i lijevi jajnik. Da li je to normalno, stavljam 3x1 utrogestan. Nikakve druge simptome ne osjećam,,,Molim vaša iskustva!

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

opal, svi bolovi su normalni, ukoliko nisu prejaki, ne brini.

tu su cure puno pisale o simptomima i iskustvima nakon transfera

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=79186&start=0

sretno i želim ti veliku betu!

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Baš sam htjela otvoriti ovu temu kad sam vidjela da je već otvorena. Meni je danas tek 4dpt i počelo me jako boljeti u predjelu trbuha, kao pred mengu . Identično je bilo i prošli put kad sam imala ivf i prokrvarila 6dpt, tako da neznam što da radim. Htjela bih nešto popiti od tableta, a neznam dali smijem, joooj poludjet ću. Izgleda da ni ovaj put ništa od moje t

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kate32 prvotno napisa
    Baš sam htjela otvoriti ovu temu kad sam vidjela da je već otvorena. Meni je danas tek 4dpt i počelo me jako boljeti u predjelu trbuha, kao pred mengu . Identično je bilo i prošli put kad sam imala ivf i prokrvarila 6dpt, tako da neznam što da radim. Htjela bih nešto popiti od tableta, a neznam dali smijem, joooj poludjet ću. Izgleda da ni ovaj put ništa od moje t
    Možeš popiti paracetamol. Dalje ti ne mogu pomoći, osim da ti kažem da trenutno ludim na isti način kao i ti
    Probaj mislit na nešto lijepo, na nešto drugo osim bete, igraj video igrice, idi u kupovinu, u kino... drži se

(Usput, iz iskustva znam da bolovi i krvarenje ne znače da nema trudnoće. Ali to je izuzetak a ne pravilo)

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nažalost, kod mene je pravilo da bolovi znaće da nema trudnoće, tako da mislim da niš ni ovaj put . Već planiram sljedeći postupak

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nemoj da ja čujem da tako razmišljaš, ja sam već vidjela nešto u izlogu što ću da ti kupim!
    Tako da nemoj da mi kvariš feeling.
    To se tebi "prima" zato bolucka.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~
    za veeeliku betu

i molim vas, znam da nisam moderatorica, ali molim vas da nastavite na staroj temi da se teme ne duplaju jer su nam svako malo, ovisno o postupku, jako bitne

pa nastavite ovdje:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=79186&start=0

hvala!

cisto da se za mjesec dana ne pogubim po temama nakon mog transfera

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •