Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: SNOVI U TRUDNOĆI

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno SNOVI U TRUDNOĆI

Ak nema već ovakva tema - mislim da nema - evo je!
    Voljela bi da ovdje na neki način vodimo dnevnik snova u trudnoći.
    Tko želi naravno!
    Sa 1 djetetom - jedan san u trudnoći: gola sam sa trbuhom, sjedim na podu i sva blistam, imam prekrasnu dugu plavu kosu i češljam je.

Prije začeća 2 djeteta - sanjam da nosim dečka i da je jako veliki.

U trudnoći sa tim 2 djetetom - idem kod ginekologa i on mi kaže da je dečko i da je tako veliki da ih je kao 14, ja zabezeknuta pitam njega da kako će on u školu tako veliki, on mi kaže nek ne brinem, sve će biti OK.

U sadašnjoj trudnoći 1 san - budim se sva u krvi jer je opet missed ab, sva sam preplašena u jednom trenu, a u drugom kažem sama sebi - a dobro, bit će sljedeći put

U sadašnjoj trudnoći 2 san- sanjam da idem roditi u bazen (gradski) koji je velik i pun čiste, prozirne vode, no ima nekoliko ljudi pa mi je bed.....

..... pišite snove.....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej, ima vec tema " sto ste upecatljivo sanjale u trudnoci ?"

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

neku sam večer inmala pekrasan san: rodila sam zdravog prekrasnog dječaka, držala ga u naruačju i ljubila, ljubila, ljubila... jedva čekam da ga vidim i uistinu poljubim

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ako ima ta tema nek moderatori zaključaju i stave link pa da tamo nastavljamo - ko hoće.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sluzbeno jos nisam trudna, ali moram podijeliti ova dva sna s vama koja sam sanjala prethodna dva tjedna

1.
    dva djecaka u mom dnevnom boravku (jedan od cca 8-10 mj., drugi od 3 g.). Veci slaze tatinu pidzamu, a manji sjedi. I odjednom svjetlost kao na koncertu, obasja njih obojicu. A ja govorim M, pa vidi - ima iste oci kao ti.

2.
    djecak od cca 3.g.pita me:"A vi idete u Francusku na klizanje?". Na to cu ja njemu "I ti ides s nama:". Ono sto mi je super iz ovog sna - malac je imao prekrasne crvene carapice, a lice, boja, kose, pa cak i madez isti kao kod MM. Jos ja u snu razmisljam na koga mi on to lici. U tom trenutku je zazvonio sat i sjetim se ja na koga - na MM:

Sorry sto sam vam se utrpala u temu, ali morala sam podijeliti ove snove s nama. Prv puta i to u par dana sanjala sam svoju buducu djecu! :D

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U očekivanju sam bete, no sanjala sam da imam 2 cure

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mia- predivno

ja opet sanjala:
    idem rađati sa mm, hodamo nekin prekrasnim zelenim osunčanim proplancima i biramo mjesto, dugo tako hodamo i sve mi je prekrasno pa ne mogu odabrati naj mjesto. Okolo su i brdašca lijepa, zelena, osunčana. Sve je nekako mirno, tiho, zeleno i sa puno sunca......
    gotov san.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sanjala da sam išla razgldati rađaonicu koja se sastojala od niza soba u bijelim pločicama sve do stropa, a na krevetima prekrasne, dugokose žene rađaju gole ko' od majke rođene (malo me začudilo da su skroz gole, ali sve su imale prekrasne grudi i dugu njegovanu kosu)

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    sanjala da sam išla razgldati rađaonicu koja se sastojala od niza soba u bijelim pločicama sve do stropa, a na krevetima prekrasne, dugokose žene rađaju gole ko' od majke rođene (malo me začudilo da su skroz gole, ali sve su imale prekrasne grudi i dugu njegovanu kosu)

Di Lala sad tek vidim možda ima bvveze s tvojim prekrasnim avatarom

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da... viš kak mi lijepa kosa, i inače mi duga ali nije tak plava, nekakva je tamno pepeljasta plava. Zanimljivo i ja sam u snu br.1 sanjala kosu - dugu i lijepu. hm....

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

U prvoj trudnoći sanjala sam sebe kako lebdim u bijeloj haljini a beba je bila puna crvenih točkica i gušila se.
    prvi porod u zbilji - nakon mukotrpnih trudova na drip i cijele torture stavili me na carski, bebicu jedva spasili, imao je pupčanu 2xoko vrata i asfiksiju, a ja sam bila u komi.nisam ga vidjela 3 dana!

u drugoj trudnoći sam sanjala preslatku malu smeđu djevojčicu oko 1,5 godina kako trčkara
    drugi porod u zbilji - bez dripa, bez lijekova, na stolčiću i danas imamo prekrasnu malenu smeđu djevojčicu!

na početku ove trudnoće sanjala sam zdravog dečkića koji se smije na moru sa negdje 7 mjeseci.
    zbilja - ??????daj Bože da se ostvari!!!(ginekolog mi je rekao da nosim dečkića)

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mamamišić- vauuuuuuu
    ja se sjetila još jednog sna dok sam bila trudna sa malenim:
    ja letim (sad sam se tog sjetila jer si i ti letila) ali jaaaako brzo, brže od aviona, nisam mogla glavu ni milimetar pomaknut od brzine - bilo mi je ok, u jednom trenu eto dečkića koji mi doleti i uhvati se za moj struk i tak letimo....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koji krasni snovi!!Moji nisu bili takvi,bili su puno prizemljeniji.U trudnoći sa S sam sanjala uvijek da sam rodila malu sitnu,tamnokosu i tamnooku djevojčicu koja me milo gleda i smiješi se,a rodila sam plavokosog i plavoookog buzdovana svijetle kože,veslog i nemirnog karaktera koji me u prvoj godini svog života pošteno namučio .U ovoj trudnoći još nisam imala posebnih snova,tek je počela...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam prije par dana sanjala dvije noći za redom curicu. (Znam da nosim curicu..).
    Prvi san je bio da je stajala na krevetiću u plavoj pidžamici na zvjezdice koju je inače imao i njen stariji braco i bila je točno u pozi u kakvoj smo i njega slikali i to mi jedna od dražih njegovih fotki.
    U drugom snu držim u naručju malu tek rođenu curicu i jako me brine kako da je primim i položim na prsa. (opet nešto iz prošlosti jer sa sinom nismo uspjeli dojiti pa smo se dugo izdajali).
    Oba snova su bila jasna kao stvarnost i nekako "živa"....
    To nam govori naša podsvjest...

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

drage cure .. ja već polako ludim zbog svojih trudničkih snova!!! :/
    Gotovo svaki drugi dan sanjam kako sam prokrvatila , crkvu , i neke svečenike ... konstantno ii idem na wc i prokrvarim ... to mi je ujedno i najveći strah zadnjih mjeseci

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sa prvo m trudnoćom se ne sječam točno snova ali znam da su bili jako lijepi i opuštajući...
    a sada sa 2 trudnoćom..snovi su me počeli pomalo zabrinjavati..
    nedavno sam sanjala kako ulazim u svoj dnevni boravak ,dođem do šanka a iz zida proviri mala zmija koja me "ubija pogledom"...odjedamput sam viknula i pobjegla u hodink,ali se ona kroz rupu provukla i pratila je mene..nije imala namjeru me ugristi...samo me je gledala u oči i palzila jezik......

drugi san je bio:sanjala sam miša u spavačoj sobi kako ga se nemogu nikako riješiti....da sam več poludila od toga i završila u bolnici,i kad sam došla u bolnicu i on je bio tamo...

a eto današnji san....od kojeg sam probudila mm i sina jer sam plakala ...
    sanjala sam mm i neke 3 ženske kako su mi došle na vrata i govorile kako je on sa njima...i da mi je on sve to potvrdio da je istina.i da me več neko vrijeme misli ostaviti da nemože više samnom,na što mu ja kroz plač govorim da nemože sada otići,da imamo sina i da čekemo djete..a on mi onako hladno kaže.briga me za vas....imam osobu koju volim i cijenim.....nakon toga osjetila sam samo kako su mi gačice mokre i kako su mi ruke krvave...da sam u tom trenu imala pobačaj.....
    brrrrr.....sva se naježim kada se sjetim tog sna...probudila sam se i stisla se u zagrljal mm i molila ga da mi obeča da me nebude ostavio...nikada...

Užasno me plaše ti snovi...i čekam petak da mi ginekologica samo kaže da je sve uredu.....

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja ne znam jesam li trudna ili ne, ali noćas sam imala poprilično čudan san.

Sanjala sam da sam trudna, blizu termina i puca mi vodenjak. Kreću lagani trudovi, dolazim u bolnicu, ali to nije bila prava bolnica, više je izgledala kao neki automehaničarski servis i ja se naslonim na haubu nekog auta (bez nekih bolnih trudova) i dijete isklizne van babici u ruke i ja se pomislim: "Pa eto ipak nije bilo teško" :? :?

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ipak je to bio trudnički san

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Fae - prekrasno, čestitam, ja pak više niš ne sanjam u vezi bebe, zapravo ja se pitam da li sam trudna - meni ko da niš nije, uopće nemam nikakav simptom, ni tegobu, ni želju, nema umora........ baš čudno.
    Rado bi sanjala bebu ali ne....
    ovo je neka mirna beba i neprimjetna, hm..... ko zna kak će poslije biti

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj niky88 prvotno napisa
    sa prvo m trudnoćom se ne sječam točno snova ali znam da su bili jako lijepi i opuštajući...
    a sada sa 2 trudnoćom..snovi su me počeli pomalo zabrinjavati..
    nedavno sam sanjala kako ulazim u svoj dnevni boravak ,dođem do šanka a iz zida proviri mala zmija koja me "ubija pogledom"...odjedamput sam viknula i pobjegla u hodink,ali se ona kroz rupu provukla i pratila je mene..nije imala namjeru me ugristi...samo me je gledala u oči i palzila jezik......

drugi san je bio:sanjala sam miša u spavačoj sobi kako ga se nemogu nikako riješiti....da sam več poludila od toga i završila u bolnici,i kad sam došla u bolnicu i on je bio tamo...

a eto današnji san....od kojeg sam probudila mm i sina jer sam plakala ...
    sanjala sam mm i neke 3 ženske kako su mi došle na vrata i govorile kako je on sa njima...i da mi je on sve to potvrdio da je istina.i da me več neko vrijeme misli ostaviti da nemože više samnom,na što mu ja kroz plač govorim da nemože sada otići,da imamo sina i da čekemo djete..a on mi onako hladno kaže.briga me za vas....imam osobu koju volim i cijenim.....nakon toga osjetila sam samo kako su mi gačice mokre i kako su mi ruke krvave...da sam u tom trenu imala pobačaj.....
    brrrrr.....sva se naježim kada se sjetim tog sna...probudila sam se i stisla se u zagrljal mm i molila ga da mi obeča da me nebude ostavio...nikada...

Užasno me plaše ti snovi...i čekam petak da mi ginekologica samo kaže da je sve uredu.....
    natjerala si mi suze na oči.
    ako pomaže, šaljem ti zagrljaj i bit će sigurno sve u redu

i ja imam neke bedaste snove, isto sam sanjala zmiju još na samom početku trudnoće, pa dva puta već da me je muž prevario, pa nekakav potop svijeta, ma svašta nešto...ali s bebicom je kuc kuc sve ok, fino se razvija, ja sam isto dobro, dragi isto, a ovi snovi, to je sve samo pucanje neurona u našem mozgu koji projicira neke naše, obično potpuno bezrazložen strahove.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj mene su u trudnoći snovi ubijali u pojam, od sredine trudnoce su krenuli i to sve redom jaaaaaaako ružni Znala sam se buit u suzama pa se lupkat po trbuhu da osjetim bebicu da se mice...
    Al mislim da je sve to normalno, hormoni podivljaju a tu je i normalan strah i briga kako ce sve to skupa proci!

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moia hvala ti na ..noćas nisam ništa sanjala....uh..barem sam se naspavala.......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •