niky88 prvotno napisa
sa prvo m trudnoćom se ne sječam točno snova ali znam da su bili jako lijepi i opuštajući...
a sada sa 2 trudnoćom..snovi su me počeli pomalo zabrinjavati..
nedavno sam sanjala kako ulazim u svoj dnevni boravak ,dođem do šanka a iz zida proviri mala zmija koja me "ubija pogledom"...odjedamput sam viknula i pobjegla u hodink,ali se ona kroz rupu provukla i pratila je mene..nije imala namjeru me ugristi...samo me je gledala u oči i palzila jezik......
drugi san je bio:sanjala sam miša u spavačoj sobi kako ga se nemogu nikako riješiti....da sam več poludila od toga i završila u bolnici,i kad sam došla u bolnicu i on je bio tamo...
a eto današnji san....od kojeg sam probudila mm i sina jer sam plakala ...
sanjala sam mm i neke 3 ženske kako su mi došle na vrata i govorile kako je on sa njima...i da mi je on sve to potvrdio da je istina.i da me več neko vrijeme misli ostaviti da nemože više samnom,na što mu ja kroz plač govorim da nemože sada otići,da imamo sina i da čekemo djete..a on mi onako hladno kaže.briga me za vas....imam osobu koju volim i cijenim.....nakon toga osjetila sam samo kako su mi gačice mokre i kako su mi ruke krvave...da sam u tom trenu imala pobačaj.....
brrrrr.....sva se naježim kada se sjetim tog sna...probudila sam se i stisla se u zagrljal mm i molila ga da mi obeča da me nebude ostavio...nikada...
Užasno me plaše ti snovi...i čekam petak da mi ginekologica samo kaže da je sve uredu.....