Ja patim od toga godinama i najzad sam nasla savrsenu kremu a uz to je i prirodna :D http://www.quantumhealth.com/product.../coldsore.html
malo sam imala poteskoce nabaviti je ali je odlicna
Ja patim od toga godinama i najzad sam nasla savrsenu kremu a uz to je i prirodna :D http://www.quantumhealth.com/product.../coldsore.html
malo sam imala poteskoce nabaviti je ali je odlicna
A je li ti ga spriječila da naraste, otvori se i pretvori u krastu ili ti je i dalje isti proces koji kraće traje?
meni se propolis pokazao najucinkovitijim, ako ga stavim dovoljno rano
ovo je dobro znati (upravo sam prošla proces 3 istovremena herpesa - 2 na usni i 1 ispod nosa), fuj :/ivarica prvotno napisa
Kad sam je prvi put isprobala groznicu koja se vec rasplamsala je momentalno umirila i prosla veoma brzo, danas mi se pojavila nova i samo sam jednom namazala i kao da je nemam.videcu kako ce se sutra ponasati.
A inace jedan od sastojaka ove kreme je i propolis.
A ima u sebi i cajevca, secam ser da je neko pominjao da je to pomagalo pa probajte.
Upravo pratim reakciju na propolis. Jučer ujutro sam osjetila da će herpes izaći, odmah sam počela kapkati propolis. Popodne mi se činilo da mi ne ginu tri ogromna mjehura, međutim nisu se razmahali u punom sjaju. Već jutros je bilo vidljivo poboljšanje, evo sad smo u fazi kraste.ivarica prvotno napisa
Ni Meliherpan, ni Virolex, ni Virumerc, ni apotekarski pripravci nisu nikad ovako ubrzavali cijeli proces (doduše u 38-om sam tjednu pa možda to ima veze).
probajte oblozima od kamilice i kadulje, a nakon toga namazati maslinovim uljem.
Što se tiče propolisa, ja sam izgleda alergična na njega. Jednom sam dobila žuljeve od cipela, i namazala žuljeve propolisom. Kompletne pete na obje noge su se ispunile mjehurima. Reakcija je bila toliko jaka da je dr. na kraju prepisao i Sumamed, jer više nije znao što bi.
Baš ću isprobati propolis idući put kad izađe. Ja ta čuda imam stalno, ili na usni, ili na bradi, u nosu..užas živi
probala bioherpin, virolex i compeed
bioherpin - ugodan, hladi, ali nemam nekog osjećaja da išta drugo pomaže
virolex - ublažuje ako se primijeni dovoljno rano
compeed - nemam dovoljno jaku, ružnu i grubu riječ kojom bih ga opisalaukratko - macerira ranu do te mjere da je gotovo nemoguće da zaraste
...to su moja iskustva
doduše tijekom godina sam probala još čitavu masu svakakvih priručnih "lijekova", ali s obzirom da mi se nisu pokazali učinkovitima (pod učinkoviti podrazumijevam da još nisam naišla niti na jedan koji bi spriječio izlaženje mjehura), više ih se ni ne sjećam
Čim osjetim zatezanje i svrbuckanje ODMAH namažem s Virolexom i tu kremu imam stalno na herpesu (u uredu me više nitko ne upozorava da si obrišem nos jer mi viri bala ili da mi je ostala pasta za zube na usnicamaStijena prvotno napisa
). Ne izbije mi mjehur, a samim tim nema ni kraste. Povuče se za dan, dva.
ja očito ne namažem dovoljno brzo :/ valjda su sekunde u pitanju.....pa se uvijek pojavi, jedino što je vjerojatno blaži i kraće traje.......ali da, virolex je jedan od boljih koje sam probalafranica prvotno napisa
....a kaj onda bude tih dan, dva ako nema mjehura ni kraste :?
Taj predio mi je samo napuhnut i tvrđi, ali se ne pojavi mjahur iz kojeg curi. Kak sam to stručno objasnila.
I mene to dosta često pogađa, kad god mi padne imunitet ili kao dio PMS-a. Zadnji put nisam mogla naći Virolex, pa mi vrag nije dao mira i namazala sam s malo ulja čajevca. Mogu reći da se čajevac pokazao učinkovit, nisu se pojavili novi mjehurići, ali i dosta agresivan, kao da je te mjehuriće spržio i odmah pretvorio u krastu i osjećala sam da lagano peče. S Virolexom je trebalo više vremena da se krasta napravi, i stalno bi mi se nekako razmočila i ljuštila, pa pravila nova, a evo sad ova čvrsto stoji i nikako otpasti. Samo se nadam da nije previše oštećena koža i da neće ostati ožiljak.
Ja uzimam Herplex i super mi je.
smeđa krema od Petrovića, prirodna baza propolis, vosak, eterična ulja, može se mazati i ispucale usnice ( kad su baš ono jako ispucane)
Vidiš, ja zadovoljna compeedom jer ne moram paničarit hoću li što taknut s rukom a da sam slučajno taknula herpes. I čak mi se ne čini da sporije prolazi, jedino bih ga ja odmah zalijepila čim bi počeo svrab, tako da nisam ga testirala na baš ful "rascvjetanom" herpesu. Jedino mi reklo na poslu da imam komadić kupusa na usnicama, a ja cila uvjerena kako je nevidljivo. Znači, treba probat čajevac...
evo da javim da ova kremica gore linkana za sad jako dobro radi, od svega tri mazanja stvorila se mala krastica ali ne pretvrda, sto mi je bio najveci problem, napravi se krasta i onda nikako da ode pa puca ,krvari.... da ne tupim. ovo nekako isusuje herpes ali i neguje kozu ako me razumete
Joj, joj evo i mene jučer zasvrbilo čim sam ustala a kad ono imam što vidjeti :shock: Oko 5 kom. prištiča na mojoj gornjoj usni, usna natečena a pecka za poludit! Odmah sam stavila Compeed koji btw. nosim konstantno od jučer ujutro. Kad ga mijenjam vidim da krastice cure pa me zanima da li je uopće zdravo to zatvarat s tim flasterima ili bi bilo bolje da ih luftam. Inaće, manje me peće kad imam flaster.
E sad, imam temp. 37 pa me zanima da li je moguće da s herpesom ide i lagano povišena temp.? Još sam napipala neku kvržicu (valjda limfni čvor) ispod brade koji me na dodir malo boli.
koji je to propolis ivarica? onaj sprej za grlo ili postoji bas neka krema.
ja trenutno imam ogroman herpes, izbije mi cim mi je malo stresnije a cesto i prije menstruacije.
meni compeed ne pomaze jer mi budu toliko veliki da mi taj flaster ne pokriva :/
meni mama posalje propolis od svoje medarice
Meni kad god izadje herpes znaci da mi je oslabio imunitet, a cesto i izlazi posle neke prehlade. A koliko ja znam linfni cvor ne bi trebalo da boli.cyber-mama prvotno napisa
Ponekad mi je pomagalo da uzimam vitamine b-kompleksa, pa probajte i sa tim. Da sto pre prodje![]()