Lejla, sad si me totalno zbunila jer ti datumi ne klopcu. Srijeda ova sada je 21 i ja sam za promjenu bez djetica jer se navikava u naschoolse o. Nece se dati pokupiti prije 18.00 od tamo.

Medjutim, meni taj dan nije za vozati se predaleko jerbo negdje oko 19.00, kad se muz vrne s posla, moram put R'dama, tu spavnuti jednom i onda u cetvrtak negdje od podneva planiram shopingirati po R'damu pa ako vam je to draza varijanta...

U cetvrtak opet moram biti rano u A'damu pokupiti djetica iz naschoolse tako da eventualni susret u R'damu planirate u pristojna doba (i ne predugo :D :mig: )

Meni se cini da bi neki vikendnji dan mogao biti zgodniji, sto zbog vremena sto jer bi konacno jednom i Ane mogla doci. Ajde da se dogovaramo za vikend u Zandvoortu. Znam gdje treba papiti, setati, pustiti djecurliju a sanse su bolje da ce me muz dovesti ako je sastanak negdje do cega ja ne moram navigirati (nije da ga tracam).

Da ne mislite kako sam si lijepo smislila blizu moram napomenuti da na vasem dijelu obale nema tako dobrih plaznih destinacija. :mig: