Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: Jedan izlet peteroclane obitelji

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne raduj se jos. Prvo probni mjesec, pa da vidim ima li smisla uciti o hipotekama i tako dalje...

Polazim prema R'damu za satak or so. Hocete sutra malo do R'dama? Nisam jos sigurna za nedjelju ali bojim se da cu ostati kuci spremati sebe, dijete i sta sve ne za iduci teski tjedan...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne raduj se jos. Prvo probni mjesec, pa da vidim ima li smisla uciti o hipotekama i tako dalje...

Polazim prema R'damu za satak or so. Hocete sutra malo do R'dama? Nisam jos sigurna za nedjelju ali bojim se da cu ostati kuci spremati sebe, dijete i sta sve ne za iduci teski tjedan...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Lejla, vidim tvoj odgovor kad ja pisem nesto ali topic se ne pojavljuje na listi i kad refresham ne vide se novi postovi...

Jel' i tebi tako?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod mene isti slucaj, navodno ce biti rijeseno.

Nego cure i sto ce mene tice ovaj vikend ne moze (iako je vjerovatno zadnji vikend lijepog vremena ove godine). Djecaci idu na rodjendan u 14:00. Sorry.

Dille, moja prva slobodna mogucnost da naletim do tebe (samo sa jenim) je u cetvrtak 06-10, pa cuvaj to jutro ako kako moze da popijemo kafu zajedno, mozda negdje napolju???

Početno

Steta!
    6.10. ne mogu, moram s Ivanom na kontrolu u Westeinde.
    Stvarno smo se super asimilirale - dogovaramo se mjesec dana unaprijed, k'o prave Holandjanke...
    Ostaje nam onaj tjedan kad su vakantie (od 17.10.), tako ionako ostajem sama s djecom taj tjedan...muz ode u Pariz na neki kurs... mozda se smiluje i ostavi mi auto.
    A do onda Lilly mozda i dobije otkaz, pa se uspijemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo se vrnuh iz R'dama. Bolesna. I jos sinoc oka ne sklopila. Vrazji komarci. Od kud jos uvijek komarci, jesu li poludili? I kakvo je to vrijeme za raboliti se? Bar mjesec prerano. tpuh:

Do ce tjedan herfstvakantie-ja i vikende okolo biti kod bake. Bit cu vam blize za dogovoriti se nesto kad ga budemo dovodili i uzimali. Ali spadamo li u istu zonu za vakantie? Vi bi mogli biti u juznoj? :cesh:

Provjerila. Nama je vakantie od 24-10.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E cure totalno ste privatizirale topic... Aj se please prebacite s dogovorima na mail 8)

Početno

SIR - YES - SIR!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo da Vam se i ja pridružim i zamolim za izlet u Zandfoort ali ja stižem za Kraljičin dan. Sad ćete reći ima još puno do tada (30.04.) ali tako da znate. Ja i mali bi trebali sletiti krajem aprila i ostati 7-10 dana. Bilo bi super da i onda organiziramo izlet.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, i ja bih na izlet, a vi mi tako dalekoooooooooooooooo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sam bih na dille i lilly dodala datalj da je zapravo opasno vozit klince na biciklu i da u nizozemskoj svake godine pogine oko 100 klinaca u tim voznjama sa roditeljima na biciklu jer su klinci najcesce vezani, jer se pedalira uz promet i meni ne pada sjest sa malim na bicikl i nekud tako otici

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Topic podignut...a ja mislila da je Dille krenula na proljetni izlet!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Evo da Vam se i ja pridružim i zamolim za izlet u Zandfoort ali ja stižem za Kraljičin dan. Sad ćete reći ima još puno do tada (30.04.) ali tako da znate. Ja i mali bi trebali sletiti krajem aprila i ostati 7-10 dana. Bilo bi super da i onda organiziramo izlet.
    mislim da ce leila tad vec biti u UK ali mislim da smo mi slobodni

ja predlazem jos i neke druge lokacije

Zaanse Schans http://www.zaanseschans.nl/

ima dolfinarium http://www.dolfinarium.nl/

ima i zoo u koj smiju psi ali nije mi nis posebno. doduse u odnosu na amsterdamski je raj na zemlji jer amsterdamski zoo je kozatvor, pogotovo dio za velike macke

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi za kraljicin dan prodajemo i malac glumi ulicnog sviraca. Par dana prije sam u groznici zbog priprema a par dana poslije cistim svo preostalo smece...

shalim se, Pliska, gdje ces biti tih 10 dana? U A'damu?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nego, zene, za susrete sa puno djece i mama se ne isplati placati skupe karte za Dolfinarije i slicno. Treba nam samo malo vece mjesto gdje se moze pustiti klince da skacu i makar toliko mirno da cujemo jedna drugu. Kod mene blizu ima bas takav restac koji je preko dana skoro prazan a ima igraonicu (nije Meki Donald). Nesto sam procitala da ce mu mjenjati koncept pa bi trebalo pozuriti....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:/

vec promjenili koncept, sad samo kritike medu recenzijama...

steta.

Početno

Mi bili ovdje prije desetak dana. Djeca se odusevila...
    http://www.kidsplayground.nl/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj mene su ove zatvorene igraone spasavale kad su djeca bila skroz mala i nije bilo skole. Pogotovo u kisnoj NL.

Mi, mame, bi se nasle i cjeli copor djece i cijelo jutro proveli tamo. Ono od 9-12 pa ponekad i rucali tamo, ili njihovo ili nesto nase donjeli.

Djeca su uvijek obozavala. Tako nesto mi fali u Canadi samo za ponekad.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto se mene tice mozemo i na plazu pa da mogu povesti i pse, meni je samo bitno da je u blizini parking za nespretne di se ja mogu ugnjezditi

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma da, plaza zakon

zandvoort ti je najblizi

(sad ti kliknes "da")

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tek sad procitah i suuuuuper ste mi!
    Ali poseban ide mom favoritu, Lenici.Premedena je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nama je sve blizu, jedino sto zaandvort iza 1.5. ne smijem sa psima. ja uglavnom idem tu oko nas na psece plaze

Početno

Kombinacija psi i moja djeca ne dolazi u obzir. Jako ih se boje.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

psi djece??

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •