-
Noćno znojenje
Jooj meni od poslije poroda (prije 3 tjedna) problem stvaraju jaka noćna znojenja - znojim se po cijelom tijelu, a pogotovo na području prsa, tako da se noću kad idem dat malenom sisati obavezno presvačim u suho donje rublje i pidžamu (to bude cca 2× na noć) :shock: ! Jel to normalno, ima veze s dojenjem, prolaktinom?? Jel i vama (bilo) tako?
-
Ja sam se isto strasno znojila. Pripisivala sam to izbacivanju vode koja se mesecima skupljala. Da li je tacno ili ne- ne znam ali proslo je samo od sebe posle nekih mesec dana.
OT: Azuriraj potpis
.
-
opcenito sam se jako znojila prije i poslje poroda, sada se to sve ustabililo. procitala sam u nekoj knjizi da se "dobra dojilja jako znoji"
-
ista stvar! znala sam se toliko oznojiti po noći da kad bi se probudila skužila bih da drhtim jer sam bila skroz mokra i otkrivena kraj otvorenog prozora. a i to prvo vrijeme mi je jako zaudarao znoj. koma razdoblje, al brzo prođe, kad se hormoni malo izbalansiraju.
-
I ja sam se koma znojila! Noću sam se stalno otkrivala, pokrivala, otkrivala...i pila litre vode. A danju sam pak cijelu zimu bila u kratkim rukavima. Dok su drugi nosili pernate jakne, ja sam bila u laganim jesenskim i u kratkim rukavima. Svaki put kad me mama takvu vidjela, ludjela je jer je bila uvjerena da ću se prehladiti.
-
ja sam inace zimogrozna, nikad ali bas nikad mi nije vruce, ali ovo proljece i ljeto mi je bilo nepodnosljivo...jastuk bi mi bio mokar od znoja i vrucine. sad sam ok.
-
normalno je, ja sam se isto jaaako znojila nakon poroda i bilo mi je užasno vruće cijelo vrijeme
-
koliko znam to je posve normalno zbog dojenja, ja sam imala takve valunge za poludit ko u menopauzi najradije bi hodala gola...a bome me i sad zna uhvatit vrućina a malena ima 6 mj.
svi u dugim rukavima a ja bi u potkošulji hodala
-
Joj ja se tako znojim i noću i danju, već ludim od toga, evo i sad sam u kratkim rukavima
-
ne brini proći će, meni je sad opet zzzzima
-
Ja sam smrdila non stop i znojila se ko prasica jedno mjesec dana nakon poroda! Mislim da je to dok se hormoni ne normaliziraju, sad je opet sve ok
-
također sam imala tih problema, tj.još imam, prvih pola mjeseca sam se budila u mokroj piđami po noći, sad se, mjesec i pol od poroda, više ne znojim po noći, nego po danu, a mrzim kad se oznojim i ne želim dojit tako, pa samo mijenjam majice tokom dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma