Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Noćno znojenje

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Noćno znojenje

Jooj meni od poslije poroda (prije 3 tjedna) problem stvaraju jaka noćna znojenja - znojim se po cijelom tijelu, a pogotovo na području prsa, tako da se noću kad idem dat malenom sisati obavezno presvačim u suho donje rublje i pidžamu (to bude cca 2× na noć) :shock: ! Jel to normalno, ima veze s dojenjem, prolaktinom?? Jel i vama (bilo) tako?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam se isto strasno znojila. Pripisivala sam to izbacivanju vode koja se mesecima skupljala. Da li je tacno ili ne- ne znam ali proslo je samo od sebe posle nekih mesec dana.

OT: Azuriraj potpis .

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

opcenito sam se jako znojila prije i poslje poroda, sada se to sve ustabililo. procitala sam u nekoj knjizi da se "dobra dojilja jako znoji"

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ista stvar! znala sam se toliko oznojiti po noći da kad bi se probudila skužila bih da drhtim jer sam bila skroz mokra i otkrivena kraj otvorenog prozora. a i to prvo vrijeme mi je jako zaudarao znoj. koma razdoblje, al brzo prođe, kad se hormoni malo izbalansiraju.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja sam se koma znojila! Noću sam se stalno otkrivala, pokrivala, otkrivala...i pila litre vode. A danju sam pak cijelu zimu bila u kratkim rukavima. Dok su drugi nosili pernate jakne, ja sam bila u laganim jesenskim i u kratkim rukavima. Svaki put kad me mama takvu vidjela, ludjela je jer je bila uvjerena da ću se prehladiti.

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam inace zimogrozna, nikad ali bas nikad mi nije vruce, ali ovo proljece i ljeto mi je bilo nepodnosljivo...jastuk bi mi bio mokar od znoja i vrucine. sad sam ok.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

normalno je, ja sam se isto jaaako znojila nakon poroda i bilo mi je užasno vruće cijelo vrijeme

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koliko znam to je posve normalno zbog dojenja, ja sam imala takve valunge za poludit ko u menopauzi najradije bi hodala gola...a bome me i sad zna uhvatit vrućina a malena ima 6 mj.

svi u dugim rukavima a ja bi u potkošulji hodala

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Joj ja se tako znojim i noću i danju, već ludim od toga, evo i sad sam u kratkim rukavima

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ne brini proći će, meni je sad opet zzzzima

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam smrdila non stop i znojila se ko prasica jedno mjesec dana nakon poroda! Mislim da je to dok se hormoni ne normaliziraju, sad je opet sve ok

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

također sam imala tih problema, tj.još imam, prvih pola mjeseca sam se budila u mokroj piđami po noći, sad se, mjesec i pol od poroda, više ne znojim po noći, nego po danu, a mrzim kad se oznojim i ne želim dojit tako, pa samo mijenjam majice tokom dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •