Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: preporuke i iskustva za ginekologa i porodničara,split

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno preporuke i iskustva za ginekologa i porodničara,split

ako tema ne spada ovdje moderatorice brišite
    molim sve one iz splita i okolice koje su rodile ili imaju isustva da mi preporuče kvalitetnog liječnika privatnog ili ne,svejedno
    iskustva,mišljenja,sve dobrodošlo
    unaprijed hvala

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga ja ti preporučam dr.balda obada,a svakako izbjegaji dr.majića.dr.baldo ti ima svoju polikliniku na raskrižju na firulama,odmah nasuprot tomya.jako je dobar kao liječnik i kao čovjek.ja sam s njim već 3-4 godine.prošli smo i spontane i kritičnu trudnoću zaedno i previše pregleda.nježan i pažljiv,rado odgovara na sva pitanja i strahove,dođe ti da ostaneš s njim u ordinaciji,piješ coffe i ćakulaš cili dan...ja dajem veliki za njega.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala vam puno mislim da ću ga posjetit :D
    a za doktora poljaka znate li išta??

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

iskreno jednom davno davno sam čula za tog dr al ništa upečatljivo tj ne sjećam se tako da neznam.ma dobar ti je obad,otiđi na upoznavanje,pa procijeni,meni se sestra prebacila kod njega i pre zadovoljna je.imaš i ove nove ultrazvuke,dvd snimanje bebiceitd...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

išla sam prije kod jedne liječnice(ne zbog trudnoće nego ginekoloških problemčića)i nije mi se baš svidjela,iako je privatnik nema baš takta,na brzaka te pregleda i ajmo van,nestigneš ništa ni pitati ni informirati se apsolutno ništa tako da kad izađeš iz ordinacije nemaš pojma osim nekog latinskog naziva ili njene rečenice-gospojo moja niste tribali ni dolazit kad van nije ništa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

uuu šta ja volim takve,kad mi na hitnoj ili negdje naleti takav dr. ja gaiz inata propitkujem.ko malo dijete-milijun pitanja,sjednem i počnem...mislim da me većina dobro pamti ali i da mjenja ponašanje nakon mene
    treba ih sve ispitat-posao im je znati odgovore i informirati nas pacijente pa zašto onda ne iskoristit priliku??

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mama,slažem se apsolutno..
    samo većina medicinara ima površan pristup pacijentu,rutinski to odrađuje i to je žalosno.. a o pričama iz rodilišta da ne govorim
    žena rađa a doktor čita novine i govori-šta bi vi? pa je nemogu rodit umisto vas!
    ma,mislim...neznaš bi li ili ili

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dr Poljak i Dr Šparac , definitivno br.1 , a u bolnici Dr . Deni Karelović , predivan čovik

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiki,također hvala na informacijama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •