potpisujem maju i cvijetu-svatko sam odlučuje o svom tijelu.bez razlike što se radi o našem djetetu,ono izlazi iz mojeg tijela,mene boli i meni treba pomoći-i ja ću odlučiti kako.bilo čija odluka o tome kako meni treba pomoći je smetnja i ometanje.ja sama najbolje znam što mi paše te što mi odmaže i tu nitko ne zna bolje od mene pa da je dijete 56 puta zajedničko.
kao roditelji možemo biti ravnopravni koliko želiš ali neke stvari su isključivo majčine-a to su porod i dojenje.tako npr. ja ne bi smjela dojiti jer nisam ravnopravna s mužem pa onda dakle moramo hraniti na bočicu tako da jednako aktivno sudjelujemo.bezvezarija.
bez razlike što je majka potrebnija i bitnija za bebu osobito u početku ne znači da je otac bezvrijedan i da ga se manje voli i poštuje.niti jedan normalan otac neće se ljutiti ako ženi olakšava manjak njegovog prisutstva ogromnu bol poroda.kada se nekoga voli činiš sve da mu olakšaš.a ne guraš sebe i svoja prava u tim trenutcima na prvo mjesto.dakako,otac ima pravo biti tamo.ali ako ga majka tamo ne želi- koja je točno korist njegovog prisutstva i za koga?
na kraju,svi si napravimo kako nam samima najbolje paše i besmisleno je raspravljati i osuđivati tuđe izbore.

Odgovori s citatom
da nismo argumentacija bi se vjerovatno oduzila, ali bi i opet ma kakva bila odluka, ona bila iskljucivo moja jer iskljucivo ja na nju imam pravo.
nije se maknuo....Tako je kod nas....Takav odnos,naše dijete...