Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: jetrene probe i ivf?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Illum

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

[quote="Aurora*"]
    Citiraj Pinky prvotno napisa
    i povremeno popijem par piva, 2x mjesecno otprilike
    Na slovenskom forumu kod Resovih pacijentica, citala sam, prevladava misljenje da pivo jako dobro utjece na jajne stanice (na broj i kvalitetu, ako sam dobro upamtila) i mnoge od njih su to probale! Ako zelis mogu jos pogledati malo o tome za detalje. [/quote

aurora ljube moja! konacno neki podatak na mojoj strani!!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Za jetrene probe je obavezno biti natašte, a dobro bi bilo i večer prije ne najesti se jer vrijednosti mogu skočiti preko noći (ako ste tulumarili večer uoči ). Kod hepatitisa jetrene mogu biti i višestruko povišene, ali i tek nešto malo iznad gornje vrijednosti tako da to baš nije mjerilo, no Ksena definitivno nije hep u pitanju ako si prije par mjeseci bila negativna, ne dobiva se tako lako.
    Bilo koji lijek može prolazno povisiti jetrene enzime i tu nije ništa dramatično (meni su bili povišeni dok sam Dabroston uzimala, i to i piše kod nuspojava lijeka).
    Sasvim prirodan, neškodljiv i nije kontraindikacija nijednom lijeku niti oralnom hormonskom pripravku je silimarin (ima ga od raznih proizvođača), provjereno dobro utječe na jetru.
    No, da budeš mirna dobro je da učiniš UZ i ponoviš hep-markere.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa
    Citiraj Aurora* prvotno napisa
    Citiraj Pinky prvotno napisa
    i povremeno popijem par piva, 2x mjesecno otprilike
    Na slovenskom forumu kod Resovih pacijentica, citala sam, prevladava misljenje da pivo jako dobro utjece na jajne stanice (na broj i kvalitetu, ako sam dobro upamtila) i mnoge od njih su to probale! Ako zelis mogu jos pogledati malo o tome za detalje.
    ... a na spermiće?
    (Molim te, odgovori potvrdno, tak da me žena više ne pegla svaki put kad popijem pivo. Osjećam se k'o Homer Simpson kad je poskrivečki cugal).

M od Gabi

pozzzzz VŽ

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni su uvijek jetreni enzimi bili povišeni nakon stimulacije i onda se najnormalnije spustili nakon nekog vremena.
    Mislim da je i kod tebe tako, ali naravno treba provjeriti.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

obožavam nakon dobrog ručka nedjeljom popiti čašu dobrog vina i neću se ničega odricati zbog mpo-a.Već sam ionako našpanana zbog strke i zbrke oko uputnica,pregleda i sl.Barem nek nam male stvari budu ispušni ventili. 8)

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

samo da vam javim, čula sam se s doktorom. veli da ove moje vrijednosti jetrenih proba neće imati utjecaja na IVF, ali mi i on sugerira da odradim još jednom testove

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ma isto je to meni rekao za fibrinogen...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •