Hvala Illum![]()
[quote="Aurora*"]Na slovenskom forumu kod Resovih pacijentica, citala sam, prevladava misljenje da pivo jako dobro utjece na jajne stanice (na broj i kvalitetu, ako sam dobro upamtila) i mnoge od njih su to probale! Ako zelis mogu jos pogledati malo o tome za detalje.Pinky prvotno napisa
[/quote
aurora ljube moja! konacno neki podatak na mojoj strani!!![]()
![]()
Za jetrene probe je obavezno biti natašte, a dobro bi bilo i večer prije ne najesti se jer vrijednosti mogu skočiti preko noći (ako ste tulumarili večer uoči). Kod hepatitisa jetrene mogu biti i višestruko povišene, ali i tek nešto malo iznad gornje vrijednosti tako da to baš nije mjerilo, no Ksena definitivno nije hep u pitanju ako si prije par mjeseci bila negativna, ne dobiva se tako lako.
Bilo koji lijek može prolazno povisiti jetrene enzime i tu nije ništa dramatično (meni su bili povišeni dok sam Dabroston uzimala, i to i piše kod nuspojava lijeka).
Sasvim prirodan, neškodljiv i nije kontraindikacija nijednom lijeku niti oralnom hormonskom pripravku je silimarin (ima ga od raznih proizvođača), provjereno dobro utječe na jetru.
No, da budeš mirna dobro je da učiniš UZ i ponoviš hep-markere.
Meni su uvijek jetreni enzimi bili povišeni nakon stimulacije i onda se najnormalnije spustili nakon nekog vremena.
Mislim da je i kod tebe tako, ali naravno treba provjeriti.
obožavam nakon dobrog ručka nedjeljom popiti čašu dobrog vina i neću se ničega odricati zbog mpo-a.Već sam ionako našpanana zbog strke i zbrke oko uputnica,pregleda i sl.Barem nek nam male stvari budu ispušni ventili. 8)
samo da vam javim, čula sam se s doktorom. veli da ove moje vrijednosti jetrenih proba neće imati utjecaja na IVF, ali mi i on sugerira da odradim još jednom testove![]()
ma isto je to meni rekao za fibrinogen...![]()