Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: izrada web stranica

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno izrada web stranica

Dakle stvar je sljedeća. Imam super ideu, ali mi treba pomoć oko dizajniranja i izrade web stranice. Ako tko od vas to radi ili zna nekoga, tko zna nekoga, tko to radi molila bih pomoć.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Daj malo detalja jer je ovako preopćenito. Web stranice mogu biti vrlo različito koncipirane. Minimalistički to može biti goli html, a druga krajnost je recimo flash.
    Kreni recimo od namjene.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Opčenito govoreći ne kužim se u to oko izrade, ali ono što mi treba je stranica na kojoj ću moći ubacivati svako toliko tekstove sa slikama, po nekoliko njih u jednoj seriji. Uz to bi postojao i nekakav forum za komentare, idee, žalje i sl korisnika i posjetitelja stranice. Sve bi bilo informativnog sadržaja, prvenstveno iz kuta obične osobe. Malo je teško objasniti ovako ono što želim napraviti, bez da se odaju dublji detalji, a to trenutno ne želim ovako u javnost.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U tom slučaju ti ne treba ništa spektakularno: treba ti blog.

Potraži malo po netu blogove i vidi koji ti se sviđa, koje su mu mogućnosti i je li sve to što želiš free. Uglavnom možeš jako utjecati na dizajn i možeš dodavati sličice po volji.

Ako trebaš forum poput ovoga onda trebaš zaistač web server na kojem će se vrtiti php ili nešto takvo, a to onda nije free, ali ćeš vjerojatno za siću dobiti podršku.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imaš pp

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zibba imaš pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor