-
izrada web stranica
Dakle stvar je sljedeća. Imam super ideu, ali mi treba pomoć oko dizajniranja i izrade web stranice. Ako tko od vas to radi ili zna nekoga, tko zna nekoga, tko to radi molila bih pomoć.
-
Daj malo detalja jer je ovako preopćenito. Web stranice mogu biti vrlo različito koncipirane. Minimalistički to može biti goli html, a druga krajnost je recimo flash.
Kreni recimo od namjene.
-
Opčenito govoreći ne kužim se u to oko izrade, ali ono što mi treba je stranica na kojoj ću moći ubacivati svako toliko tekstove sa slikama, po nekoliko njih u jednoj seriji. Uz to bi postojao i nekakav forum za komentare, idee, žalje i sl korisnika i posjetitelja stranice. Sve bi bilo informativnog sadržaja, prvenstveno iz kuta obične osobe. Malo je teško objasniti ovako ono što želim napraviti, bez da se odaju dublji detalji, a to trenutno ne želim ovako u javnost.
-
U tom slučaju ti ne treba ništa spektakularno: treba ti blog.
Potraži malo po netu blogove i vidi koji ti se sviđa, koje su mu mogućnosti i je li sve to što želiš free. Uglavnom možeš jako utjecati na dizajn i možeš dodavati sličice po volji.
Ako trebaš forum poput ovoga onda trebaš zaistač web server na kojem će se vrtiti php ili nešto takvo, a to onda nije free, ali ćeš vjerojatno za siću dobiti podršku.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma