Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Prijedlog poklona četverogodišnjaku za ročkas

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Prijedlog poklona četverogodišnjaku za ročkas

Uskoro ćemo četiri godine i tata bi svog mališana nagradio lijepom stvarčicom, a da ju još nemamo... pa obzirom da je izbor igračaka jako velik, a sve ono što smo zadnjih tjedana obilazili nije nas se preveč dojmilo, molim svekoliku zajednicu da puca prijedlozima!

više glava, više ideja, pokrit ćemo veći segment tržišta, i nama neistraženih mjesta s igračkama, a možda još kome bude korisno...

molio bih savjet igračka + mjesto gdje ste je vidjeli... ako posjedujete i kakav link, super!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

wader garaža
    http://www.wadertoys.de/Produkte/par...3_ebenen_.html
    kod nas je ima u škrinjici

prekrana knjiga:
    http://www.planetopija.hr/data/knjig...usse1_copy.jpg

u ljevak knjižari na trgu je ima. hm...bar mislim da je to ljevak

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zgodno, obje stvari... a gdje je ta Škrinjica? tamo sigurno nismo bili jer prvi put čujem za tak nešto, a možda još štogod usput tamo zamijetimo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u domjanićevoj s istočne strane ulice

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    u domjanićevoj s istočne strane ulice
    ili drugim riječima: od kvatrića prema kružnom toku na petrovoj voziš se upravo domjanićevom. ako još voziš desnom stranom ulice, točno negdje na sredini, hoaaalaaa...škrinjica.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC je lud za Lego kockicama. njih mozes kupiti u TL, One2Play, Mueller.
    Voli motore, pa ga svaki jako razveseli, to takodjer mozes naci u bilo kojem ducanu igracka.
    trenutno su mu drage i bojanke, takodjer imas u knjizarama.
    Od stvari koje nisu igracke a koje ga vesele su kompas i lampa koja se stavi na glavu. oboje mozes naci u Iglu sportu

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PLAYMOBIL
    najveci izbor je u mulleru

to je genijalan poklon za klinca od 4g

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

potpisujem
    kako je BC odrastao, pocelo je s lego kockicama, a playmobila bas i nije bilo kod nas (bake, dide i tete ne zive u ZGB). tako je mali ljubitelj legaca, iako sam ja odrasla na playmobil-u.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

od rpvog playmobila koji je moj dobio za rodjendan, to su mu uvjerljivo najdraze igracke.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ideš beba.. playmobile.. e to mi je otkriće! pogotovo kad sam vidio ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=Vdlxbv-xXAw

mislim da bi mi se malac upiškio od sreće da ovo imamo nasred sobe, a i tata zajedno s njim!

dakle željeznicu već jako dugo gledamo... pistu s formulama, smo prošle godine uzeli, e to je stvarno bilo veselje do neba, jer nije očekivao, a niti znao da tak nešto postoji... ove godine mi je već izbirljiviji pa mora sve prvo vidjet!

e sjetio sam se što bi nam bilo zanimljivo onaj stolni nogomet s igračima na federima s udubljenjima u koje uđe loptica pa ga ti napneš i opizdiš loptu prema golu... to sam isto jako dugo tražio jer mi izaziva nostalgiju prema djetinjstvu i period duge sljubljenosti s tom igrom, al našao sam samo neke prejednostavne replike sa svega 3-4 igrača u svakoj ekipi... a mi hoćemo ipak TERENČINU s bar 7 igrača svaki! dakle, jel itko to gdje primjetio?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar ima stolni nogomet, kupili smo ga u tintilinicu za nekih 500 kuna prije 4-5 godina

7 igraca plus golman
    visina, hm, pa mozda mu je malo previsoko, ali djeca rastu...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jel netko zna ima li možda negdje playmobil u rijeci?

u nedostatku istog, i mi uživamo u lego kockicama. mini ih baca po kući, a maxi i ja skupljamo

a igračka koju je dobio sad za 4. i koja je bila apsolutni hit svim klincima na rođendanu - teleskop! mislim da ih ima u TL.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osim Playmobila, nama je u to doba apsolutni hit bio Brio- željeznica i svi njeni dijelovi. Ili vlakić iz Ikee. Isto ga ima u Mulleru

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Osim Playmobila, nama je u to doba apsolutni hit bio Brio- željeznica i svi njeni dijelovi. Ili vlakić iz Ikee. Isto ga ima u Mulleru
    Nama je drvena željeznica apsolutni hit već pune tri godine.
    Dobio ju je za 2. rođendan i još uvijek mu je (s 5 godina) najdraža igra "slaganje pruge". Drugi interesi su se mijenjali, ali pruga je bila i ostala br. 1.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stolni nogomet mi je pao na pamet, ali mislim da je tvoj mališanko s 4 godine prenizak. no, to je onaj na nogarima a igrači su na onim šipkama pa roštiljamo.

ovaj koji ti opisuješ smo buraz i ja imali kad smo bili mali- imaš pravo ovo što se po našim dućanima da naći su jadne, jadne kopijice.

fran je pored stolnog za isti ročkas dobio i nogometno igralište od playmobila- obožava ga, za razliku od mene koja hvata svaku priliku da ga maknem s poda.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    ovaj koji ti opisuješ smo buraz i ja imali kad smo bili mali- imaš pravo ovo što se po našim dućanima da naći su jadne, jadne kopijice.
    ma nije bas tako
    ovaj nas od 500 kuna je sasvim ok, podnosi dosta poraza i sve sto ide uz to
    a za 1000 pa do 1500 kuna se moze kupiti kakav god zelis

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

1000-1500kn?!? ček malo da ipak ne pretjerujete s poklonima za djecu? kad slušam ta olaka pucanja cifara imam osjećaj ko da živimo u Švedskoj, a ne u Hrvatskoj! vidiš vidiš možda Hrvatska i nije tako siromašna kak se čini...

no uglavnom spomenuti nogač s tim federima i nama prolazne veličine čak vrlo kvalitetne izvedbe, s pesvučenim zelenim filcem prek terena smo prije 2 god vidjeli za nekih 200kn, al nam je tada bilo prerano za to, ove jadnije kopije su cca do 70kn. mislim da za 1000 i 1500kn valjda dobiš i tetu koja igra s tobom...

Roštilj nogomet nam je rezerviran tek za peti ili šesti rođendan, u svakom slučaju i tata navija za njega, al kolko sam vidio sasvim profesionalne izvedve "roštilja" su od 500-700kn. uglavnom eto čist dobronamjerno, ako neko cilja na konkretno te igračke, znam da su ove moje cifre aktualne i da se da nać za te novce, pa se slobodno i prošetajte još malo, ak naiđete na precijenjene cifre...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ocito je da ne pricamo o istim stvarima cim su relacije od 70 do 1500 kuna, zar ne

ja sam stol sasvim solidne izvedbe platila oko 500 kuna, kako sam vec rekla, ali stol o kakvom tweety prica, onaj iz naseg djetinjstva, kosta oko 1000 do 1500 kuna, a izgleda otprilike tako da mozes naplacivat zetone

i mislim da stvarno nema smisla ovdje pricati o tome koliko hrvati trose na igracke, o tome mozemo na filozofskom ili na izazovima
    nitko nije rekao da trosi na poklone za djecu 1000 kuna nego da toliko kosta nogometni stol u naprimjer intersportu

pomoglo bi da si npr stavio info o interesima koje ti dijete ima, sto bi ga veselilo i neku cifru koliko bi mogao potrositi, 100, 200 ili 500 kuna

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa tweety i ja pričamo baš o istim stvarima i spomenuli smo dvije vrste nogometa! možda će ti ona bolje to objasnit...

ako si tzv roštilj nogomet uzela za 500kn onda je to solidno povoljna cijena, ako si uzela djetetu onaj prstom potezajući za te novce onda je čini mi se ipak previše obzirom da ima i upola jeftinijih (7+7 igrača s 2 golmana), a vrlo kvalitetnih... uglavnom prstopotezajući ti nije nogomet na nogarama niti je osobito masivan, pa mi nije bilo jasno zašt si opće rekla da je preveliki za četverogodišnjaka!

nisam limitirao cijenom, al nisam niti primjetio da baš uobičajene dječje igračke koštaju po 1500kn i da prosječni roditelji takve kupuju (meni eventualno u tom rangu pada na pamet, kakav bolji akumulator auto) pa sam čisto reagirao sugestijom u kakvim ih je okvirima moguće naći, ako kome zatreba! OK?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobrooooo jeeeeee!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovaj naš "roštilj" je stvarno solidan. plastičan, ali ne od one plastike koju možeš skrkati jednim potezom. na ovom dečki zbilja divljaju.
    mislim da ga je baka platila 500 kuna ili mrvicu više.
    guglala sam ga jučer, ali nisam mogla naći.

ove prstopotezajuće nisam našla u tom cjenovnom rangu a da su solidni. ono što sam vidjela su neke plastičice na koje bi morao staviti uteg ili cijelo vrijeme igre pridržavati da ne odleti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

stolni nogomet, onaj na rostilj s sipkama, je dobio moj necak za 5. rodjendan. svi odrasli smo uzivali u njemu , ali moram priznati da petogodisnjak i moj cetverogodisanjk i nisu bas snalazili s njim. naime tesko im je padao svaki poraz, bilo je tu suza i svega. . meni ih je bilo na kraju iskreno zao, pa za takav poklon, ako covjek ima mjesta u stanu za to glasam malo starijima, tamo 7-8 rodjendan.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje curke su apsolutno ravnodušne na Playmobil, to je kod nas promašeni poklon.

Ali, zato - legači, knjige, puzzle, pribor za crtanje, dućan...

Ono što nemaju, a s čim se vole igrati (u vrtiću ili u gostima) su kuhinjica i drvena željeznica.

Zatim, mislim da je za četverogodišnjaka odličan poklon koji ima veze sa sportom (ovisno o godišnjem dobu): bicikl (onaj bez pedala, za učenje održavanja ravnoteže), romobil, klizaljke, koturaljke... i kaciga!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod nas je slično, Lego pun pogodak, a Playmobil nula bodova.

Sad se tek počela malo igrati sa nekim Playmobil namještajem, pa odmah razmišljam da za Božić dobije kuću (koju svake godine gledam).

Za četvrti rođendan je dobila veliki komplet Lego Duplo vlak. I još jedan Thomas&friends vlak od bake, tako da može složiti dosta tračnica, i to joj je jedna od najdražih igrački.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

možda clicsi? pogledaj na http://www.toykimo.hr/products.html

naš dječak (3,5 god) totalnoj e poludio za njima. inače obožava legiće i ostale konstuktore.

još jedan dar koji je kod nas omiljen je dječja encikolpedija svijeta
    http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=10438

bokich, dunya

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://quadrilla.com/

nakon lega to je najjaca stvar

od playmobila mi smo u fazi sa egiptom i piramidama

meni je osobno lego bolji od playmobila zbog toga sto se bolje kombinira i moze se vise graditi, playmobil je ogranicen masivnoscu elemenata kod gradnje

magneti geomag http://www.geomagworld.com/ i cesto ih mozes ubosti po rasprodajama preko interneta

plastelin u mulleru kosta vise nego plastelin u turbo limacu pa odradi krug prije nego sto platis. imas u onom trecem ducanu (koji su izdali pepu pig za hr) plastelin setove sa mirisom

play station 3 sa lego igrama. mozes ga koristiti kao normalni dvd player, najbolji player za blue ray format i stalno imas otvoreno za dokupljivanje igrica za sve moguce situacije.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ok ok, sve su to dobri prijedlozi, al ipak ostajemo na prstopotezajućem nogometu kao numero uno! pa ak ga neko negdje vidi - javite... mi čim se probudimo imamo putešestvije po dječjim dućkasima, pa šta bude!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako to vise nije skroz malo dijete i s obzirom da moras voditi racuna koliko trosis smisli igracku koja ce biti atraktivna na duze staze

nase je iskustvo sa tim starinjskim oblicima zabave da je to bacanje love i na kraju to skuplja prasinu i zauzima prostor i niko se time ne igra

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rokenbok.ali ne znam dal ima kod nas. :/ i dosta košta.start set je oko 500 kuna.ali ima i jeftinijih setova.pogledaj si na youtube filmiće.a ovdje je diler za europu http://www.rokenbok.com/RO_SHOP/Find...on/default.asp

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    kako to vise nije skroz malo dijete i s obzirom da moras voditi racuna koliko trosis smisli igracku koja ce biti atraktivna na duze staze

nase je iskustvo sa tim starinjskim oblicima zabave da je to bacanje love i na kraju to skuplja prasinu i zauzima prostor i niko se time ne igra
    Potpisujem!

Ja sam nećaku kad je imao 4 godine kupila taj prstopotezajući nogomet. Jednostavno me uhvatila nostalgija kad sam ga vidjela. Ne moram ni reći da on jedva da je i obratio pažnju na njega! A nakon mjesec dana otišao kući u Njemačku i nije ga ni ponio sa sobom Totalni promašaj

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a ne bih se složio... prvo, mislim da nema smisla pričati o "starinjskim oblicima zabave", jer ja svoje dijete upravo nastojim obogatiti takvim oblicima zabave, s puno više interaktivnog druženja sa živim osobama, boravaka u prirodi, a puno manje solo sjedenja pred ekranima "modernih oblika zabave" s groznim posljedicama socijalnih otuđenja!

drugo, mislim da djeca nemaju urođen animozitet prema ničemu, a pogotovo ne prema igračkama... stvar je u pristupu onog tko dijete animira pojedinom igračkom i predstavi mu je kao oblik zabave... tako da i dva arka bijelog papira može bit zabava do neba, ako izgradiš dobru zabavu i intrigu s time! s djecom treba prvenstveno SUDJELOVATI u igri, a ne očekivati da će bilo kakva igračka to odraditi umjesto vas... ona je samo pomoćno sredstvo!

isto tako ove aktualne trendove diktira konzumentsko društvo, te putem reklama igračaka na tv-u, s crtićkim likovima, naprosto zasipaju vašu djecu interesom, iako je vrlo često igrivost takvim stvarima upitne dugoročne zabave, barem ono što smo do sad dobijali za rođendane, sve su to redom bile trendovske stvari s telke, al s malo mogućnosti zabave i vrlo brzo zasitnim interesom... tak da mislim kako ne treba pristupat s takvim predrasudama!

inače nama je općenito sve vezano za nogomet tradicionalo nepogrešivi HIT! a taj stolni nogomet smo igrali kog jednog malog prijatelja, pa se nismo mogli naigrat kolko nam je bio fora! međutim i on je to dobio isto nažalost izvana, od nekih rođaka...

no uglavnom izgleda da će nogać ipak pričekat neka bolja vremena, barem dok ga ne nađemo, a od jučer nam "željeznicu guta već daljina..." :D zviždi, huči i pušta dim! a upravo od kartona izrezujemo kuće i okoliš...

pozdrav

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mogu li pitati o kakvoj je željeznici riječ? Ja još nisam našla neku koja mi se sviđa, sve mi se čine nekvalitetne, od loše plastike. I koliko je koštala?

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

odeš u TL ako ima u Splitu, pa tamo imaš nekoliko modela, od 100-400kn naša je srednja oko 300kn, al nas je oduševila ogromnom lokomotivom i 5m pruge! Sad šta se plastike tiče nisam ekspert, al sve se vrlo kompaktno drži na mjestu i čini se prilično kvalitetno, a sami dijelovi su vrlo detaljizirani, gotovo da vidiš brzinomjer na kontrolnoj ploči... ionak se danas sve igračke rade u Kini pa se ne zamaramo puno time! fora je i taj dim šta izlazi iz nje.. pravi pravcati - čak ima miris po nafti (vjerojatno neki parafin unutra), al svaka im čast za ideju!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    odeš u TL ako ima u Splitu, pa tamo imaš nekoliko modela, od 100-400kn naša je srednja oko 300kn, al nas je oduševila ogromnom lokomotivom i 5m pruge! Sad šta se plastike tiče nisam ekspert, al sve se vrlo kompaktno drži na mjestu i čini se prilično kvalitetno, a sami dijelovi su vrlo detaljizirani, gotovo da vidiš brzinomjer na kontrolnoj ploči... ionak se danas sve igračke rade u Kini pa se ne zamaramo puno time! fora je i taj dim šta izlazi iz nje.. pravi pravcati - čak ima miris po nafti (vjerojatno neki parafin unutra), al svaka im čast za ideju!
    A kak se zove? Jel prava, ili spada pod neki brend? Ja sam zapazila samo Tomicu.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tata, to zbilja dobro zvuči, pogledat ću, možda nam riješi božićni poklon. Inače, ja sam zamišljala metalnu željeznicu i tračnice, ali takvih nigdje nisam vidila (po nekoj razumnoj cijeni).

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja bi preporučila tračnice od Lego Duplo. Mi smo inače oduševljeni svime od lega ali vlak je već dvije godine u pogonu. Fenomenalna stvar, može se nadograđivat, kupovat posebno tračnice, skretnice, most, vagone,... Kupili smo jedan komplet i dobili još jedan. Sada su dva vlaka u pogonu, križaju se, ukrcavamo teret, putnike, rastegnuta je po cjeloj kući. Veći komplet je 90 E, manji 55 E.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Namcor prvotno napisa
    Tata, to zbilja dobro zvuči, pogledat ću, možda nam riješi božićni poklon. Inače, ja sam zamišljala metalnu željeznicu i tračnice, ali takvih nigdje nisam vidila (po nekoj razumnoj cijeni).
    hm da, čitaš mi tihe dječačke želje... onak maketa gradića, neko brdo, malo šumarka, pokoji tunel, dvije isprepletene pruge, obavezno skretnica, semafor dobrodošao, starinske kućice, ulice sa oldimer autima, ambijent a la Heidi, ulična rasvjeta s fenjerima - euforija do nebesa...

uh, "i tata bi sine" - igrao se time! :D

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nama je isto drvena zeljeznica dugo u opticaju i svako tolliko se vraca. Igra se rado i s Covjece ne ljuti se, Memory i sl.- igre koje traze da i mama i tata sudjeluju te naravno sa superjunacima svih velicina i varijenti.

Neki dan dobio krasan drveni zvrk i to ga odusevljava. Ima negdje oko Maksimira ducan sa raznim drvenim igrackama, od tih malih zvrkova, do cijelih farmi i raznog. Djed mu bio, odusevio se - tamo planira nabavljati novogodisnji polkon.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

no da, al u mojim dječačkim snovima željeznica je ipak mala i metalna s puno vagona i zviždi hu-huu...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja predlazem like-a-bike, nas djecak je odusevljen, ne silazi s njega

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

misliš ovaj:
    http://www.likeabike.hr/JUMPER.html

oni drveni mi nisu neki, al ovaj mi je baš frajerski... sam još da mu neko pedale ugradi

šalim se... moram priznat guba ideja, nisam to još vidio, osim onih plastičnih guralica, al ova mi se baš čini interesantna jer pretpostavljam da jako dobro razvija djetetu ravnotežu, pa se vjerujem da iskoristit ko dobrodošla pretfaza pravom bikeu!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    ja predlazem like-a-bike, nas djecak je odusevljen, ne silazi s njega
    meni se čini 4.rođendan prekasno za lika a bike.

Marin je od Mraza naručio playmobil policiju.
    baka ga uporno pokušava nagovorit na Egipat, al on ni čut

aaaaaaaaa, ovaj rokenbok, aaaaaaaa, to je ko TIM-the incredible machine-jel tko igrao tu igricu?(ako sam dobro skužila, cilj je sastaviti ispravno ovu igračku da loptice završe na pravom mjestu??)
    prezakon, pa to jako dobro razvija logiku-ali M se još nebi mogao skoncentrirat :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

btw, zadnji puta sam u Mulleru bila pred oko mjesec dana i ni traga playmobilu. da li netko zna gdje ga ima za kupiti (ili ga naručujete preko www)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

u Mulleru u CC1, ne na trgu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

meni ovdje ima fora stvari osobito društvenih igara
    http://www.mojapatkica.net/

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj debeljucka prvotno napisa
    btw, zadnji puta sam u Mulleru bila pred oko mjesec dana i ni traga playmobilu. da li netko zna gdje ga ima za kupiti (ili ga naručujete preko www)
    Vidjela sam u ga neckermanu, na ineternetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •