Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: gdje u Zagrebu kupiti povoljno novu robicu za novorođenčad

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno gdje u Zagrebu kupiti povoljno novu robicu za novorođenčad

Mislim na bodiće, kombinezoniće i sl. Prije par godina kad sam to prvi put kupovala imali su lijepi izbor u Getrou. Mislim da je cijena bila oko 25kn po bodiću, a kvalitetom su bili solidni. Bila sam u C&A nedugo nakon otvaranja, ali je bila gužva i nisam baš primijetila neki izbor.
    Imate li praktičan savjet da ne moram puno hodati tražeći po gradu? Hvala....

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam robicu gledala na zaista raznim mjestima i ducanima:
    MTČ, Turbo Limač, Interšpar, neki no name privatni dućančići (tu kod mene u Maksimirskoj ih ima par), bila sam u H&M-u, i jednom prilikom na placu na Črnomercu.

uglavnom, skombinirala sam stvari i nisam kupila sve odjednom.
    našla dosta bodija dugih rukava na rasprodaji po 15 kuna u Interšparu, i isto tako pred ljeto u Turbo Limaču, uglavnom od 15 do 30 kuna po komadu.

na Črnomecu na placu sam našla benkice po 20 kuna, 100% pamuk.
    domaća proizvodnja, nije kinesko niti tursko
    bilo je štramplica i ostalih stvarčica.

H&M u Mariboru je imao neki popust na robicu koja je pakirana po 2 komada (dvoje štramplice, dva bodija, dva kombinezončeka i sl).
    tako da sam dio i tamo jeftinije kupila.

ne znam koliko sam pomogla

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala na savjetu!

Bila sam na placu, ali nije me se baš dojmilo. Cijene bodića se kreću jednako skupo kao u dućanima. Getro (kod Zagrebačke) ima lijepi izbor bodića za 30kn, a toliko koštaju i u C&A. Imaju lijepe kompletiće u C&A... pidžamice su oko 45kn.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Rodina burza
    Rodina rasprodaja
    ebay M&S bodiji i sl (sve novo)

uvijek nađem nešto ima i novih stvari sa etiketama ...nakupovala hrpu stvari po nevjerovatnim cjenama

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mene rodina rasprodaja razočarala.
    inače nisam izbirljivi tip, ali danas se mogu ove osnovne stvarčice naći nove i nenošene po stvarno povoljnim cijenama.
    prek e-baya sam kupila sling, isto novi, koji dođe značajno manje nego kod nas.
    za oblekicu mi je i dalje favorit H&M i ovak kad naletiš na rasprodaju za bodiće od 15 - 20 kuna kao ljetos u Magmi recimo.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mene rodina rasprodaja razočarala.
    I mene, i to jako... nismo kupili (osim plišanca lava) apsolutno ništa.
    Dobar je izbor i povoljan u novom C&A u City centru.
    Na forumskoj burzi isto, ali treba isto stalno virkati...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo ako će kome pomoći info, u Kiki sam danas vidjela pakiranje od po 3 bodija za 50 kuna.
    pamuk, dugi rukavi, sasvim solidni se činili, ne onaj tanki materijal koji se odmah razvali, nego malo kompaktniji.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni bodići iz Kike nisu bili dobri. Razvlačili su se na ramenima i ramena su klincima ispadala van (doduše to je bilo pred više od 2 godine-možda je sad bolje). Bolji su nam bili bodići iz Interspara, a isto su bili jeftini.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rasprodaje u Emporiumu, V. Gorica, svaki petak od 12 do 15 h. Nemaju puno bodića, ali ima medeka i ostale odjeće. Trenutno imaju brdo broja 68, kažu da će tu veličinu morati i sklanjati, jer im više ne stane.
    Evo adresa:
    http://www.emporium.hr/index.php

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anna-y prvotno napisa
    Rasprodaje u Emporiumu, V. Gorica, svaki petak od 12 do 15 h. Nemaju puno bodića, ali ima medeka i ostale odjeće. Trenutno imaju brdo broja 68, kažu da će tu veličinu morati i sklanjati, jer im više ne stane.
    Evo adresa:
    http://www.emporium.hr/index.php

Super, hvala, to se isplati ići pogledati.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa
    evo ako će kome pomoći info, u Kiki sam danas vidjela pakiranje od po 3 bodija za 50 kuna.
    pamuk, dugi rukavi, sasvim solidni se činili, ne onaj tanki materijal koji se odmah razvali, nego malo kompaktniji.
    mrzim bodiće iz kike
    a i svu ostalu robicu
    koji je to šrot
    nakon prvog pranja ode kjarcu
    kao što i tefil kaže....
    interšpar je ok
    getro super
    a coconout mi je odličan
    ostalo preko foruma

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Isplati se kupiti bodiće u Marks & Spencer .Kvaltetni su te pakirani po 5kom. , tako da jedan izađe 20-ak kuna.
    Mi ih imamo i peri-deri

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajd dobro da ste mi rekle za Kikinu oblekicu da je šrot.
    srećom nisam kupila niš jer sam opskrbljena. al čisto da znam za ubuduće.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    Isplati se kupiti bodiće u Marks & Spencer .Kvaltetni su te pakirani po 5kom. , tako da jedan izađe 20-ak kuna.
    Mi ih imamo i peri-deri
    Baš sam se pitala kakvi su... Izgledaju mi jako lijepo.... JOš ako su kvalitetni....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jesu. nakon troje djece još su kao novi.

pidžamice u paketima su isto odlične, mislim da je paket s tri pidžamice 200-tinjak kuna.

i ne znam je li netko spomenuo carter's bodije i pidžamice, doduše ne znam spadaju li u jeftinije (mi smo naše svojevremeno dobili iz USA) ali lijepi su i stvarno kvalitetni.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    i ne znam je li netko spomenuo carter's bodije i pidžamice, doduše ne znam spadaju li u jeftinije (mi smo naše svojevremeno dobili iz USA) ali lijepi su i stvarno kvalitetni.
    Meni je također Carter's fenomenalan.
    Samo, otkad se prodaje u OshKoshu (a ne u Crtiću), nažalost, više ne spada u jeftinije.
    Na ebay.com je super ponuda njihovih stvari. Npr. za 115 kn sam kupila dvije frotirne tutice (ono odijelce iz jednog dijela za male bebe). Jedna tutica je u OKB mislim devedesetak kuna.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Njemacki ebay ima vece i manje pakete koji su super isplativi... ja smrc smrc smrc smrc mogu samo plakati za njima jer ne zelimo znati spol, a unisex je nemoguce za naci... Ima potpuno novih stvari, vrlo malo rabljenih i rabljenih... a cijene su stvaaarno smijesne...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Meni je također Carter's fenomenalan.
    Samo, otkad se prodaje u OshKoshu (a ne u Crtiću), nažalost, više ne spada u jeftinije.
    Na ebay.com je super ponuda njihovih stvari. Npr. za 115 kn sam kupila dvije frotirne tutice (ono odijelce iz jednog dijela za male bebe). Jedna tutica je u OKB mislim devedesetak kuna.
    vidjela sam da je otvoren carter's dućan u garden mallu u dubravi, ali pojma nemam o detaljima.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[quote="ms. ivy"][quote="Maruška"]
    vidjela sam da je otvoren carter's dućan u garden mallu u dubravi, ali pojma nemam o detaljima.
    Bila ja prije desetak dana. Iznenadila sam se kako je dućan velik, a izbor još veći. Puno je stvari bilo na sniženju (možda zbog nedavnog otvorenja)...
    Inače, nisam baš bila puno u OshKoshu da usporedim cijene, ali mi se tad činilo prihvatljivim s obzirom na dizajn i kvalitetu materijala. Pogotovo su mi lijepe bile vreće za spavanje za curke...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MTČ je otvorio trgovinice Leptirić (tu kod nas, ali vajlda ima i u Zg), cijene su zbilja ok, a i stalno su neke akcije, pa kad kupiš 3 kom nečeg dobiješ 50% popusta.
    Jedino netko mi je nedavno rekao da su oni u stečaju?...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jučer bila u Crtiću u Branimir centru. Sniženja zimske i ljetne odjeće 40-50%! :D
    Ima puno Carter i Disney stvarčica, jako lijepo izgledaju. Izbor zimske odjeće nije velik, ali nisam mogla odoljeti da ne kupim...
    Npr. majica dugih rukava prekrasnog uzorka za curkice 25kn (prije popusta 50). I set pidžamice (donji dio, gornji s dugim i jedan s kratkim rukavima 60kn). Baš slatko!
    Ima i hrpa bodića...samo uglavnom kratkih rukava...
    U svakom slučaju, ako ste u blizini, pogledajte. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •