-
-
Nitko nista ne zna?!?!?!
-
ne znam ništa što se tiče oporavka, ali ja imam dva mioma i uspješno sam dvaput rodila s njima. znam da dosta ovisi gdje su smješteni, ali jesi li zatražila drugo mišljenje? kad su meni otkrili miom (dvije godine prije trudnoće), ginekologica mi je napisala uputnicu za operacijski zahvat u bolnici (jer je po njoj prebrzo rastao). kad sam se s tom uputnicom pojavila u bolnici, drugi me je doktor popljuvao da to nije za operaciju...
-
Tri misljenjja imama...jedna je subserozno, dakle nije prepreka, no drugi je u kavuumu i smeta.
Osim toga, zbog poremecenog menstrualnog ciklusa i prodlujenog krvarenja od po dva tjedna, kako i da ostanem trudna..kako da znam kad je ovulacija...koma.
Ni meni se ne ide pod noz tek tako, osobito ne rovarit po maternici, ali...to je provi korak u utvrdjivanjju moje plodnosti uopce.
-
i meni su oba subserozno. želim ti svu sreću i da stigne bebica uskoro nakon operacije!!
-
Hvala..srece ce trebati!
-
Ja sam miome operirala u četvrtak, laparoskopski, a kući sam išla u subotu. Što se tiče mirovanja, ja sam dosta dugo bila na bolovanju, sigurno tri tjedna ako ne i više, ali - moglo mi je biti. No, neko vrijeme ćeš sigurno morati ležati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma