Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Miomi,operacija

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Miomi,operacija

Drage dame, znam da postoji stara tema slicnog naziva, ali kako je vec davno ugasla, a meni je bitno dobiti odgovore iz prve ruke i to sto skorije, ja se aktiviram na ovaj nacin.
    Iduci tjedan odlazim u Petrovu skidati dva mioma koja mi smetaju da postanem majka (nadam se da je samo to prepreka < ) , a posto radim i zaista ne mogu puno izostati s posla, zanima me koliko dugo se ostaje u bolnici, te kakav je oporavak..koliko dana se preporuca mirovati i ne raditi.
    Sve ostale pojedinosti iz vasih osobnih iskustava vezane za ovu temu su takodjer dragocjene i dobro dosle! Hvala!

P.S: Isto tako nisam sigurna trebam li pregled anesteziologa obaviti ovdje u Splitu ili sa svom dokumentacijom to uciniti u Zagrebu!? :?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nitko nista ne zna?!?!?!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ne znam ništa što se tiče oporavka, ali ja imam dva mioma i uspješno sam dvaput rodila s njima. znam da dosta ovisi gdje su smješteni, ali jesi li zatražila drugo mišljenje? kad su meni otkrili miom (dvije godine prije trudnoće), ginekologica mi je napisala uputnicu za operacijski zahvat u bolnici (jer je po njoj prebrzo rastao). kad sam se s tom uputnicom pojavila u bolnici, drugi me je doktor popljuvao da to nije za operaciju...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Tri misljenjja imama...jedna je subserozno, dakle nije prepreka, no drugi je u kavuumu i smeta.
    Osim toga, zbog poremecenog menstrualnog ciklusa i prodlujenog krvarenja od po dva tjedna, kako i da ostanem trudna..kako da znam kad je ovulacija...koma.
    Ni meni se ne ide pod noz tek tako, osobito ne rovarit po maternici, ali...to je provi korak u utvrdjivanjju moje plodnosti uopce.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i meni su oba subserozno. želim ti svu sreću i da stigne bebica uskoro nakon operacije!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala..srece ce trebati!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam miome operirala u četvrtak, laparoskopski, a kući sam išla u subotu. Što se tiče mirovanja, ja sam dosta dugo bila na bolovanju, sigurno tri tjedna ako ne i više, ali - moglo mi je biti. No, neko vrijeme ćeš sigurno morati ležati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •