Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: antibiotici, izdajanje i ponovna uspostava dojenja

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno antibiotici, izdajanje i ponovna uspostava dojenja

Molim pomoć!

Upravo sam zvala SOS, međutim ne mogu nikog dobiti.

Evo mog problema:
    Sinoć sam dobila antibiotik Hiramicin (bronhitis) koji nije kompatibilan s dojenjem (bio je jedini izbor). Po naputku dr. opće prakse i pedijatra trebam prekinuti dojenje jer je beba već velika (standardno ). Kako ne bih još prestajala s dojenjem zanima me na koji ću način zadržati dovoljnu količinu mlijeka. Terapija traje do zaključno ponedjeljka ujutro (kažu da pričekam još dva dana ako odlučim ponovno dojiti).

Dakle, znam da se trebam izdajati, ali ne znam je li malo, do kraja ili negdje do pola. I kako ću uopće znati koliko sam se izdojila?
    (inače se do sada nisam ozbiljnije izdajala ali kad sam probala s (kršitelj koda)ovom izdajalicom boooooli! A kažu da mi je tehnika navodno dobra.)

Sad se izdajam ručno, ali to traje li ga traje, a već primjećujem žarenje u desnoj. Naravno, strah me mastitisa (nisam nikad imala problema s prepunjenosti) ali i potpunog nestanka mlijeka. Kako ću naći sredinu?

Ima li smisla probati obloge od kupusa?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dok ti se savjetnice ne jave - samo da ti kažem da ne brineš, neće ti mlijeko tako brzo nestati, a što se prepunjenosti tiče, nemoj se dovesti u situaciju da si prepunjena. mislim da nema neke prepreke da se izdojiš do kraja
    ja sam dala MM-u da intenzivnije bude s bebom, da mu ne mirišim toliko po mlijeku jer bi me izluđivalo kad bi tražio :/

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala ivy

Problem riješen, sinoć je MM spasio stvar i isisao sve

Za sad jedino trtarim hoće li H. htjeti opet prihvatiti sisu nakon 7 dana.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa
    Problem riješen, sinoć je MM spasio stvar i isisao sve

.
    zanimljivo rješenje 8)

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jako zanimljivo
    dobra ideja

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Samo da prijavim-beban nakon pet dana JEDVA uhvatio sisu, 10 minuta je coktao oko bradavice ne znajući što bi s njom.

Unatoč svom izdajanju i isisavanju količina mlijeka je drastično opala pa je cijelu prvu noć proveo u nasisavanju.

Bogu hvala, sad je sve po starom, osim što okolina misli da sam luda jer mi je ovo bila idealna prilika za prestanak dojenja ('ko je vidio da dijete od 13 mjeseci još uvijek doji!).

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa
    Samo da prijavim-beban nakon pet dana JEDVA uhvatio sisu, 10 minuta je coktao oko bradavice ne znajući što bi s njom.

Unatoč svom izdajanju i isisavanju količina mlijeka je drastično opala pa je cijelu prvu noć proveo u nasisavanju.

Bogu hvala, sad je sve po starom, osim što okolina misli da sam luda jer mi je ovo bila idealna prilika za prestanak dojenja ('ko je vidio da dijete od 13 mjeseci još uvijek doji!).
    ajde super, baš mi je drago, samo ga što više stavljaj da papa i navući će on to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •