Ima li netko iskustvo sa ALL IN ONE PC-em.
vidim da su po cijeni povoljni a čini mi se to jako praktično za uredski posao pa sam mislila nabaviti jedan za našu tajnicu.
pa ko netko ima iskustvo koliko su stabilni, kakve su komponente, brzina ...
Ima li netko iskustvo sa ALL IN ONE PC-em.
vidim da su po cijeni povoljni a čini mi se to jako praktično za uredski posao pa sam mislila nabaviti jedan za našu tajnicu.
pa ko netko ima iskustvo koliko su stabilni, kakve su komponente, brzina ...
bit će da nitko nema pojma o čemu pričam![]()
aj dobro...nek ja onda vama javim.
ALL IN ONE PC - kupljen, testiran, radi ko beba za sad. preporučam za uredski posao - sasvim solidna mašina a zauzima malo mjesta.
Jednako kao da si pitala jel valja touch screen mobitel...
Trebala si navesti više info... koja marka, koji model...
ajme pa nema ih milijun na tržištu....to je relativno novo kod nas.Scandalous prvotno napisa
kupila sam u proaxisu - viewsonic. naručila još 3 komada.
anatom tnx![]()
ja ni sne kuzim
daj malo objasni kakvo je totocno AiO racunalo
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Best All-In-One PCs - Best Overall - Apple iMac 20-inch
zguglala si ja
to je to
sad kuzim kaj je AiO PC 8)
bleeda koje AiO si kupila?
Ma kužim, al ak netko želi info od onoga tko se razumije u to, onda je potrebno više detalja...bleeda prvotno napisa
![]()
Ja sam prekasno vidjela temu, inače bih prije reagirala...
mukice, apple je definitivno best buy općenito, na kraju krajeva njima je taj all in one sistem standard.Mukica prvotno napisa
nažalost oni su mi malo too much skupi za ovo što meni treba, a i nažalost velika većina naših knjigovodstvenih aplikacija ne radi na Mac-u.
tako da je ovo što smo mi kupili u biti Microsoft, ali moram priznati da je sasvim ok. sve se nalazi u monitoru koji je tanak. to su dobili na način da su unutra ugrađene komponente kakve se inače ugrađuju u laptope.
što se tiče rada, fakat je tih, ne čuješ ga ko neke stolne kompove da nešto melje, rošta, brz je, rezolucija je ok.
naravno, ne bih ga preporučila nekom tko se bavi grafikom, ali za uredski posao je super. i kad uzmeš u obzir da košta 3800 kn definitivno nije previše.