Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Proširene vene

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Proširene vene

U zadnje vrijeme primijetila sam da su mi vene na jednoj nozi proširene. Nisam to prije nikad imala i sad se brinem.
    Zanima me jel to može biti zbog trudnoće ili je možda zbog nečeg drugog?
    Jel netko imao sličan problem u trudnoći?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

problem se može javiti u trudnoći zbog velikog opterećenja pod kojim je organizam, svakako se trebaš javiti liječniku koji ti vodi trudnoću, možda je potrebno da počneš uzimati terapiju ili nositi čarape za vene, ja srećom nisam imala takvih problema, ali preventivno redovno pijem aspirin 100

možda da pošalješ pp Lili75 ona je imala takvih problema, ali sada ima malu bebicu pa rijetko svraća na Forum

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni su se pojavile vene na desnoj nozi i malo su popucale kapilare, doduse iznad koljena, pa me to previse ne smeta estetski a dr kaze da je to zbog trudnoce.nakon poroda stvarno se manje to sve vidi.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam imala u prošloj trudnoći proširene vene po cijelim nogama i malo na cicama i nekoliko mjeseci nakon poroda sve su se povukle. Ne brini
    Jedino ako ti počnu pucati kapilare, nema povratka na staro. Ostanu zauvijek. Čak i nakon tretmana se vraćaju i vraćaju i vraćaju...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nadam se da se povlače jer stvarno grozno izgleda.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja imam jednu "diiivnu" u levoj preponi, u pravcu ka sedalnom delu. Nezgodna je jer, kad sedim, bukvalno sednem na nju. A tek očekujem rasplet u narednih par meseci...
    Nezgodna je i za imati je i za tretirati je, jer je blizu anogenitalnog dela, pa ni ne mogu da je mažem onim rashladjujućim mastima. Možda kupim hepatrombin...A i o elastičnim hulahopkama mi valja razmišljati...
    Utešno je što se posle trudnoće 90% tih čuda povuče, mada je ova moja uspomena na drugu trudnoću i verovatno ću je "negovati" zauvek...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •