-
dali sta dajete djeci za imunitet
curica mi ima 18 mjeseci. dojila sam ju do 15 i pol mjeseci i zdravo je djete. sad unazad par mjeseci je svako malo prehladjena a ne ide u jaslice vec je kod tete cuvalilce. zanima me dali dajete sta djeci za imunitet i kakva su vasa iskustva. meni su preporucicvali neki med od dr. huljeva, zelenu magmu.......... pa sam htjela cut sta vi mislite o tome
thanks svima
-
Uvijek im nešto dajem i nisam baš našla nešto što djeluje :razočarani smajlić:
Trenutno im dajem IRS-19 i ne vidim još za sada neke pomake.
-
joj i ja se to pitam, i u međuvremenu se stigao prehladiti. 
od petrovićevog meda, zelene magme i spiruline nekako sam najbliže magmi, samo me još zanima kakav je okus i u što se može umiješati.
-
a da, i matična mliječ je ušla u uži izbor...
-
Samo jogurt.
Zamutim mu misliće i fino papa.
-
Osoblje foruma
Nisam baš "potkovana" u tom području (hmm, a ukojem jesam??) ali ono čega sam se naslušala je da klincima nije dobro davati niti ekstra vitamina, i sl.. stvarčica za imunitet, apetit i sl... treba im jednostavno ponuditi sve to kroz prehranu. Pa čak i onda kad mislimo da ono što su poklopali je "niš koristi"...
A tu se posebno misli na razno razna "sintetička" pomagala...
-
Ako ti dijete pravilno jede, tj. ako nema dokazani deficit nekih vitamina i minerala, onda su sva ta "čudesa" skroz nepotrebna i nema neke veče koristi, osim naravno proizvođačima tih istih preparata
Dok je dijete malo neke viroze će jednostavno morati preboljet dok ne stekne trajni imunitet.
-
hmmm, bacile ste me na početak.
andrejček super papa, voće, povrće, jogurte, sve...
što ga nije spasilo od ove prehlade, opet je povratio koliko plače. :i ja s njim:
-
ivy,
! ali, to ti mora proći! dijete jednostavno nekad bude bolesno, usprkos našim nastojanjima! sara je isto i dobro jela i dojila i bila na zraku i sve, ali je prošlo proljeće bila jako boležljiva ( do 15 mj nije imala ni prehladicu najobičniju)! jesen će valjda biti bolja!!!
vitamini neće škoditi, ali baš ni pomoći! sve negdje do treće godine dok dijete ne stekne kakav-takav imunitet!
-
irena
kaj ja isto kompliciram bezveze... cendrava mama! :kolut kolut zakolut:
-
Ja sam evo od danas rekla bakama da stave cesnjak malome u rucak. Na nekom drugom topicu sam to procitala ovih dana, a jako vjerujem u moci cesnjaka.
A sad dolazi i vrijeme mandarina, naranci, pa eto, to je dodatni C vitamin.
Ivy, jadan mali bubani Andrejcek. Ljubi ga i cuvaj
-
danas je već bolje
znaš kak će ti leon po noći fino mirisati na luk i češnjak :hahahehe:
-
thanks cure svima. niti ja nisam za neko extera davalnje umjetnih pripravaka jer mi fino papa i voce i povrce i meseko i na zraku je, nego svi oko mene su puni savjeta ovo ti je genijalno za imunitet pa su me samo zbunili....
pusa svima i nasim malim andjelima........
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma