andream![]()
andream, čestitam tebi i tm od srca. Bebica vam je predivna![]()
svim čekalicama svega i svačega šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~.
sve vas ljubim![]()
cure moje bila na uzv sve je gotovo...sad cekam da prokrvarim.
vidi se gestacijski mjehur koji je jako mali,sutra ipak vadim betu,al eto
vama ostalim apuno srece zelim.....a ja cu postat mama neki drugi put.
malena2, žao mi jemalena2 prvotno napisa
slijedeći put će sigurno biti dobitni![]()
Malena2, jako mi je žao! svi smo tugovali i onda se radovali tvom obratu i sad ovakav kraj...stvarno nema pravila! Ali imala si priliku barem na kratko uživati u spoznaji da si trudna. Sad odmori malo od svega pa punom parom dalje...bit će drugi put, mora biti!![]()
andream uživaj za sve nas koje još čekamo na svoje mrvice.andream prvotno napisa
Curica je preslatka.
malena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan ishod
andream ,slatkiš mali je vaša curica
andreamKakva predivna mala cupavica! Jedva cekam da ju upoznamo! :D
Gingerbravo za ponovnu akciju! I ja vec razmisljam o drugom bebacu, a M. je tek navrsio 4 mjeseca...
Supermantebi i malom Supermanu!
malena2![]()
mmaslačak, sada sam tek vidjela, :D![]()
, neka ti scenarij bude kao moj sada
![]()
andream carica je![]()
čekamo vašu priču iako brojne detalje već znamo![]()
andream preslatka curica
malena2 - baš sam mislila da je napokn sve ok , nakon toliko iznenadnih promijena bete ... drži se![]()
ja sutra na ET ,ali danas mi nikako nije dobro , jajnici ubijaju kad hodam , moram hodati kao po staklu...... baš bole .... neznam ., možda su blago hiperstimulirani (ne kužim da mogu biti od 18 gonala ) ,,, iako normalno mokrim .. :?
ponovo sam pročitala šta si napisala na odbrojavanju i sad si i mene malko zabrinula...istina je da treba boliti,ali podnošljivo...ovo sve ne znam šta bi ti napisala ,osim što sam već napisala u drugoj poruci,da ujutro kažeš sestrama ili doktoru...samo da ti kažu da će biti sve u redu...
evo ja zablesala danas sa tri poruke,valjda sam nestrpljiva i zabrinuta za tebe,pa mi stalno još nešto padne na pamet što bi ti napisala,a ništa ti ustvari i ne mogu pomoći...možda ti do sutra bude malčice bolje...![]()
![]()
anrdeam malena je preslatka![]()
moj dječak ima jako jako malo kosice a kad ga obućem u plišane gege izgleda kako malena plišana igračka
andream preslatka je mišica mala![]()
![]()
![]()
malena2![]()
![]()
zaista mi je žao
te
malena2 nema riječi tako sam tužna, ali ti si iznimno jaka tako da ceš ti uspjeti kad tada. Kod mene promjena u petak navečer sam na punkciji imam ih 7 komada lijepih i upotrebljivih i jedan maleni. Nije me strah ali se nadam da opet neću dobiti tešku hiperstimulaciju i završiti u bolnici. Sretno svima
andream, koji bombonček![]()
malena2![]()
andream-preslatka mala puslica![]()
Andream, čestitam, draga, cura je prekrasna![]()
malena, žao mi je![]()
Cure ~~~~~~~~~~~~![]()
andream![]()
malena![]()
romanica :D super je beta
cure moje![]()
hvala vam na lijepim riječima
ja sam razmišljala da vam uopće kažem ili ne, al kad je otvorena i nova tema s tim naslovom, svatih to ko znak
malo mi je bio bed, jer već imam jednu bebu, a nažalost neke od vas, koje sam našla tu kad sam kretala u prvi postupk, još uvijek su tu![]()
iako, meni su naše ivf bebice uvijek bile dodatni poticaj, pa se nadam da je i moje malo čudo poticaj za vas
i da ne dužim, malo me strah :/
svima
mare41, hvala![]()
TARA M ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodonosan et!
andream![]()
malena2![]()
Ginger drago mi je da is opet sa nama, ja sam te vec stvaila u hrabrice/cekalice![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~ za uspjesni transferi, bezbolne punkcije i naravno velike bete![]()
Sretna![]()
Superman hvala ti puno,puno.za tvog malenog
Ginger :D :D
TARA sretno sutra
luna ~~~~~~~~~ za petak,da sve bude ok
Andrem![]()
Malena baš mi je žao![]()
Romanica savršena beta,čestitam
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
andream![]()
pozdrav svim trudilicama i novim trudnicama. prekrasno je vidjeti opet trudnice na odbrojavanju (nije me bilo neko vrijeme pa me je ovo jako razveselilo)![]()
sretna35 ti i ja još sitno brojimo, ali kod mene još nema nekih naznaka da kreće
pusa svima i želim vam uspjeh u postupcima![]()
evo me rano s kavom da uljepša ovo kišno jutro,
~~~~~~ za današnje pikalice, punkcije, transfere, čekalice, hrabrice, konzultacije, dogovore i nagovore, ciljana odnošenja, za skore porode...
Pridružujem se finoj![]()
~~~~~~ za današnje akcije
darci.....već tolko prošlo? sjećam se tvoje objave trudnoće na forumu , želim ti da prođe sve u najboljem redu
andram![]()
poseban pozdrav tati kuharu, dorici i malenome....hvala Vam što ste uz nas i dajete nama podršku
evo cure cekam da odem krv izvadit i neka zavrsi sve ovo da mogu krenut dalje,da dodem do cita na razgovor....
ni kod mene dušo draga, izgleda Lupko uživa kak' se ono veli ko' bubreg u lojudarci prvotno napisa
mare41 hvala na kavici, meni je uljepšala divno sunčano jutro
Ginger![]()
ja sam par sati prije nego je porod krenuo bila zatvorena, bez trudova i bez naznaka da će skoro krenut i dok sam došla iz ambulante doma porod krenuosretna35 prvotno napisa
![]()
andream :D :D
Tara M i Jeja plodan ET želim, svim čekalicama pozdrav i dobro jutro, ja brojim još 24 sata do punkcije....![]()
ništa od nas ovaj put, nije dobra stanica.
sljedeći ciklus idemo opet!
sretno ostalim čekalicama!
vratili smo se iz Slovenije, sa dvije mrvice.
Od 6 js oplodilo se samo tri, za 1 čemo vidjeti u subotu samrzava li se ili ne.
Zanima me dali je netko kod Dr Reša dobio kakvu injekciju poslije transfera ili su bili dovoljni samo utrogestani.
Za sada samo toliko jer moram ležati.![]()