Stranica 2 od 10 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 493

Tema: 39+ (Klub Q10)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja tek od suta ujutro (6.dc) po 2 klomifena.U ponedjeljak na uzv.Ne polazem previse nade ali nikad se ne zna.Drzite mi fige.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tikice69 ... Nadam se da uz štopericu čekaš IVF ili ICSI, jer mi je logično da se i JS i spermić nastoje sjediniti u kontroliranim uvjetima s obzirom na okolnosti (mislim na femaru i visoku temp TM - nije utješno, ali moje saznanje je da temperatura jako šteti plivačima. MM najmanje jednom godišnje ima temp. 40 ° i onda znamo da su "plivači u banani" narednih 2 mjeseca koliko traje spermatogeneza pa se ciljano hrani i trpa vitaminima)
    I dalje se nadam dobrom ishodu
    AuroraBlu bravo za start ...za AMH i za protokol!
    Mare41 na Wu mi je objašnjeno da se smeđe brljavljenje i curkanje ne računa kao 1. dan već je 1.DC ako krene crveno do 22 sata.
    RužiceSB ... vribrrrrrr za tvoj postupak! Dabogda bio bingo!
    I svima
    I svi zajedno za Shanti sotto voce

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto mene cure nakon nekog vremena. Ne stigoh... seljenje, majstori, Maribor.... Još nemam internet kod kuće. Vidim, svašta se nešto desilo dok me nije bilo.

Shanti- YEAAAAAA! Čestitam, baš mi je drago!

Gričanka- sorry nisam u tijeku. Kakava je to frka s VV. I meni su rekli da se neće ljutiti ako odem negdje drugdje...? Čestitam za Prag. Znam 4 cure koje su tamo zatrudnile nakon godina pokušavanja.

tikica_69 Ma drži se, ako i ne uspije 2. mjesec je bilzu - Maribor - to ti je paralelni svemir - ne da se usporediti s ničim kod nas.

ostale cure - nisam vas pohvatala ali želim vam svu sreću ovog svijeta.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jucer sam imala cijelu dramu oko ovog svog postupka.
    Ja sam osoba koja kada ne vjeruje u nesto, onda se okrecem necemu sto me potice da zivim dalje u drugom smjeru.
    Medjutim MM nije spreman na ovakve moje odluke, mada se ova odnosila samo na ovaj postupak i jucer cijeli show program.
    Na kraju mi je on davao stopericu jer si je ja nisam htjela dati uz rijeci - evo, sad imas jos cijeli dan za razmisljanje hocemo ili ne na ovaj postupak....eto....luda sam, ukratko i ne znam sto bih vam uopce vise rekla na svoju situaciju osim da sam luda od svega.
    Na poslu imam katastrofu, pa me zato bas nema jucer i danas....cujemo se kasnije kad ulovim vremena....
    Ne mogu sad sve pohvatati od jucer i danas, al svima vam zelim znate sto i saljem pusu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

BTW, jel nekom pada na pamet zasto su mi se dva folikula krenula smanjivati? To mi nikako nije jasno, sto bi bio uzrok :?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Draga, pitaj doktora zašto su se smanjivala, sutra, kad odeš k njemu...

Podržavam tvog supruga, iako te razumijem. I napisat ću ti ovdje ono u što vjerujem... gledala sam maloprije na tvom blogu spotić o tebi i tm, vašu priču. Hrabra si i ustrajna žena, puno, puno toga si prošla. Pisali ste tamo o neostvarenom snu, neispunjenoj želji... Možda taj jedan folikul koji i dalje raste dovede do ostvarenja sna, možda i ne... ali nije slično našoj tikici_69 koja je tako hrabro o svemu i javno progovorila da od tog folikula odustane. Možda od njega ne bude ništa, kao što nije bilo ni od tolikih do sada. Možda bude... Nade i tako ovoga trena nemaš, i to je, na neki način, super. Barem bi što se nje tiče na neki način bila rasterećena...
    Jer sjeti se što je vaš san i što je vaša želja, pogledaj sama vaš spotić... pa zaviri u svoje srce. Je li taj folikul zaslužio da od njega unaprijed odustaneš? Hoćeš li odustajući biti bliže svom snu, ili ćeš mu biti bliže ako pokušaš, ma kako malo vjerovala u ovom trenu? Možda ćeš morati pokušati još tri, možda pet puta, napisala si i sama "možda je blizu, a možda i nije", ali nemoj odustajati kad u nešto kreneš, sve dok ti doktor ne kaže da je to jedino razumno.

Eto, to mislim... a kako god ti odlučila, i ako je umor i razočaranje nadvladalo sve u tebi, razumijem te i podržavam... Iako, manje smo gubitnici ako ne uspijemo, nego ako odustanemo na pola puta...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    BTW, jel nekom pada na pamet zasto su mi se dva folikula krenula smanjivati? To mi nikako nije jasno, sto bi bio uzrok :?
    ne znam razlog, ali znam da se događa, jdnoj ženi koja sa mnom bila u postupku radi FET-a na VV-u je odgođen postupak jer je Luči rekao da se folikul smanjio i osušio - bila sam u totalnom šoku jer sam tada prvi puta čula za takav slučaj

što se tiče postupka i odustajanja zamislit što bi ti rekla tikici da si folikul koji raste, razmisli o tome i odluči

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Iako, manje smo gubitnici ako ne uspijemo, nego ako odustanemo na pola puta...

zamislit što bi ti rekla tikici da si folikul koji raste, razmisli o tome i odluči

Hvala vam svima cure....bas me znate oraspoloziti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikica_69 fot the best
    vikki special
    svima

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U velikoj gužvi sam i svima , posebno Shanti. Stižem u četvrtak, makar na kratko

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Miss July, neka si ti opet s nama! Žao mi je zbog neuspjeha u Mb, ali očito si se oporavila. Kakvi su ti planovi za dalje?
    Citiraj Miss July prvotno napisa
    Gričanka- sorry nisam u tijeku. Kakava je to frka s VV. I meni su rekli da se neće ljutiti ako odem negdje drugdje...?
    Ma W frka je sada već prošlost, pisala sam o tom preusmjeravanju na Potpomog.na Wu, a kako su tebi obrazložili preusmjeravanje uz ovo da se neće ljutiti ? Btw: lako za njihovu ljutnju, ali moja ljutnja i bijes u kombinaciji s cirkusom oko zakona su bili poprilični. Rekoh bili, jer između ostalog namjeravam se na Wu pripremati za Prag , naravno ukoliko me ne preusmjere! Nadam se da neće!
    Tikice_69 samo hrabro, ne daj se! Želim ti puno sreće!
    Cure

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Drage moje, saljem vam veeelliki upravo sam se vratila s puta i ne uspijevam sve poloviti, sretno svima

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Miss July, drago mi je što si ponovo ovdje
    tikica_69 , bravo za tm-a! Ovaj puta je on bio jača karika. SRETNO!
    RuzicaSB, "smješko koji drži palčeve"
    Shanti, sigurna sam da od nas konstantno prema tebi lete tisuće vibrica
    AuroraBlu, protokol je tu, a sada AKCIJA! (takav je obično moj, ok je).
    Qtenkice

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Prema legendi, s Karlovog mosta su u rijeku Vltavu bacili svećenika Janeza Nepomuka pa mu je u spomen podignut spomenik. Kažu da ako stavite ruku na lik ovog sveca i zaželite želju, ta će vam se želja ispuniti i opet ćete se vratiti u Prag... i upravo to sam učinila i sad ću sa subjektom moje tadašnje želje zaželjeti još nešto... i za sebe i za sve vas!

MM i ja tu zaželjeli Mihu i želja nam se ostvarila za manje od godinu dana zato baby go for it, ali slobodno budi sebična i svu energiju želje usmjeri na sebe. Postoji u blizini mosta i jedna crkva u koju idu parovi iz cijelog svijeta koji imaju naš problem.

ja isto u gužvi i izgubila "dobar glas", boli grlo..., doći ću na kavu... neću vas

tikica_69 nekad (naglašavam samo nekad) treba poslušati NM jer njih ne pucaju hormoni

shanti draga baš mi se sviđa tvoj pristup, korak po korak...

mare41 prema tom tumačenju tvog doktora meni bi novi ciklus počeo skoro odmah iza ovulacije... ovulacija mi je bila negdje oko 17., a prije par dana počelo lagano krvarenje i sad će zaistać početi tek negdje za 4-5 dana, možda i kasnije.

ostalim kokama virtualna

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lilium, si vidjela kavu u četvrtak? Dolaziš?

Da li vam se kad dogodilo da gonali/menopuri nisu stigli na vrijeme na pikanje? Meni bi se moglo lako dogodit da mi zakasne 1 ili 2 dana. Što se radi u tom slučaju? Mogu ih u apoteci kupit sama pa im vratit kad meni stignu?

Gdje ste kupile ovitrelle i suprefact? Ja mislila da se to usvkoj apoteci dobije, kad ono... gdjegod sam danas prolazila nije ih bilo.

Vibr-vibr za naše Shanti, za Tikičin folikul i za sve ostale akcije koje se spremaju ovih dana

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Aurora, mogu ti ih ja posuditi....imam nesto sitno doma i Menopura i Gonala. Pa mi vratis kad ti stignu.
    Javim vam se sutra kad se vratim iz bolnice, mada nekako osjecam da ce nas doktor poslati na kucnu radinost

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tikice, hvala, sad ću mirnije čekati... Sestra mi je rekla da će mi za 7 dana najviše stići (danas ih naručila), a ja bih trebala dobit m. u nedjelju +/-, i počet se pikat sutradan, dakle, moglo bi mi se dogodit da 1 dan budem kratka. A možd sve bude na vrijeme

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Shanti, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Shanti I'm thinking on you

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Shanti do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Shanti :shock: :shock: tek sad vidim
    mila moja, do neba ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Shanti, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Shanti, vibrrrrrrrrrr

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Shanti

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Curice moje drage...

Prije sam vas molila da još ne skačete od veselja, a sad ću vas zamoliti da ne plačete...
    Nije dobro: u ovih tjedan dana beta je narasla samo na 1800inešto, GV samo za nešto više od 2 mm. Doktor pretpostavlja da će se pokazati da je blighted ovum. Za tjedan dana trebam doći s još jednom betom na uzv, za svaki slučaj da vidi što će se dalje događati, ali i za svaki (kako je rekao najvjerojatniji) slučaj i uputnicom za bolničko liječenje, tj. za kiretažu. Eto...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ovo sam jako cool napisala, zar ne? Sama sebi se divim...
    Radio mi svira, pesek spava, još nisam skinula šminku i jecam tu pred monitorom. Nisam nimalo cool, ali slova mogu zavarati...

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Shanti, ljubim te i grlim, jako, najjace

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

joj, Shanti......kad bih te samo mogla zagrliti....

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a joj draga

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

!

Moja je trudnoća počela kao blizanačka s blighted ovumom, prazna GV se sama resorbirala i nije bila potrebna kiretaža, vibram da ne bude potrebna niti tebi !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I jako mi je žao što se kreće u tom smjeru .

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Shanti hrabrice samo isplači

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kakav kosmar, draga Shanti, kakav kosmar... Ostaje samo vjera da ces nakon svega na kraju zivjeti i svoj najljepsi san.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Na sve smo friži spremni, al kad se dogode boli i boli, al bol prolazi...

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

J..... ga Shanti. Rasplakala si me. Prošla sam to... Nije ni to najgora stvar na svijetu. Nadaš se, raduješ, zavoliš onda ... razočaranje...snovi se razbiju, a već si napravila planove. Znam da te sada ne mogu utješiti, no bit će bolje. Vidim da si jaka... Drži se... Moje misli su s tobom.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala Vam cure na podršci. Malo me šokiralo ovo sa Shanti. Čekam novi Maribor... Ne želim ići nigdje drugdje jer je ovo prvi put da sam zadovoljna postupkom, liječnicima i sestrama...Prvi put sam se osjećala sigurno i imala puno povjerenje da znaju što rade. Doduše ja nisam dobro reagirala na stimulaciju (svega 4 js od čega su se 2 oplodile), no to nije do njih. Skupi jesu, ali vrijede svakog centa...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Draga naša Shanti
    Nemam riječi...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Shanti draga, tko bi uopce mislio da se u takvoj situaciji moze biti cool. Zelim ti da sto lakse sve to prebrodis i da sto prije krenes u nove pobjede.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Shanti

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

shanti

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

shanti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Shanti mozes me moliti koliko god hoces ali ne mogu a da ne isplacem dusu zbog ovih tvojih "cool" slova, jednostavno ne mogu vjerovati! A opet ne mogu se ne nadati pa cu jos uvijek onako potiho ipak slati vibrice ne bi li se dogodio cudesni obrat situacije.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj Shanti, nemam riječi, zaista ne mogu vjerovati...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Shanti draga...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Shanti draga

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008