Kako li me mare41 samo otkrije, ne može joj ništa promaknuti![]()
Mislila sam ići sljedeći ciklus u prirodnjak jer do 13.11. ne smijem mrdnuti s posla, no kako se ovaj zadnji ciklus odužio (dobila sam 30 dc, a cijelu godinu imam 23-25 dana, i naravno da sam i opet mislila kako sam trudna, čak sam i testirala LH-trakicu koja je bila blago pozitivna - kako se dam upecati začas - ali je test sutradan bio debelo negativan), pa da me ne bi zakačio njihov kolektivni godišnji u prosincu (a i da ne bi čekala betu za Božić i Novu godinu pa tulila umjesto da slavim), jučer sam nazvala sestru i danas se pojavila na VV.
Uglavnom, od ponedjeljka do petka klomifeni, dva komada (nadam se samo da neće izazvati ciste ili aktivirati endometriozu), i iduću subotu UZ.
Taman će punkcija (dođe li do nje) biti čim mi prođe ova gužva na poslu, pa ću moći izostati, e sad, samo da mi ne padne punkcija ili ET na dan kad trebamo otići matičaru
Evo, malo se javljam, nadam se da ću biti aktivnija od idućeg tjedna.
Svima čarobne ~~~~~~~~ za sve što vam treba i hvala što mislite na mene![]()

. To mi je tako poznato, procijeniti kada će biti punkcija i transfer kako bi se sve obavilo poslije gužve na poslu.
pa to još nismo imali, he he, ali nemoj imati predrasuda - možda to baš bude ključni moment za uspjeh :D
, pa ću je periodično zivkati telefonom i podsjetiti kako čekam