Tikica69, znam da nije utjesno ali mislim da cemo mi skupa za Mb samo da ovaj mjesec odradim FET u koji ne polazem nikakve nade. Mozda nam Mb objema donese srecu.
Tikica69, znam da nije utjesno ali mislim da cemo mi skupa za Mb samo da ovaj mjesec odradim FET u koji ne polazem nikakve nade. Mozda nam Mb objema donese srecu.
tikica_69, za bingo MB, a do tad-ajmo početi dogovarati kavu slijedeće tjedan, ipak nam treba više vremena dok uskladimo obaveze, meni ne odgovara ponedjeljak i srijeda, a sve druge opcije su mi otvorene...
tikice_69![]()
Za kavu, meni je idući tjedan punkcija-ET (bude li ih), ne znam točno kada (od utorka...)
Šta ćemo onda cure za kavu? Da onda ipak ostane ovaj petak? Počet ćemo se inače loviti jer će svako od nas krenuti s punkcijama i transferima (što je super).
Svima vam saljem veeelikisretno!
tikica_69 u nove pobjede... sviđa mi se ova bambus svijetla točka u svemu
ja kupila ovu-testmogla bi ovaj vikend dijete udaljiti iz kuće
ja za sad mogu petak na kafe
Onda se vidimo u petak, tko može. Ja ću vam pričati dojmove s punkcije. Planiram u petak normalno ići na posao, pa se popodne vidimo.
Tikica, nadam se da nam se i ti pridružuješ![]()
Tikice, tako mi je žao...![]()
Cure, pisala sam puno na blogu pa vas neću i ovdje gnjaviti... Danas se na uzv vidio majušni embrij (ne i otkucaji), naručena sam za ponedjeljak za hospitalizaciju...
Shanti, pročitala sam tvoj blogTvoja mrvica se stvarno bori, bori... i ja, odnosno svi mi tu jako, jako vibramo za
![]()
![]()
Shanti, dugo se nisam molila, ali skupit ću dlanove zavečeras
![]()
shanti, zao mi je od sveg srca![]()
molim s tobom da se ipak dogodi cudo..
Pročitala sam tvoj blog i rasplakala seShanti prvotno napisa
Jako mi je žao zbog svega, ali još uvijek ima nade i čuda se dešavaju. Tvoja beba se bori
![]()
Drži se,![]()
Ne daj se Shanti ...![]()
![]()
AuroraBlu , želim ti brzu i bezbolnu punkciju![]()
Tikica_69 ...![]()
![]()
Ostalim kokama jedan veliki i brzinski![]()
![]()
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za malo![]()
Ah, izgleda da ni ovaj mjesec nista od mog FET-a, biologa nema cijeli iduci tjedan. A onda dolazi Bozic i vec smo na knap s vremenom.![]()
A kad bi se trebala počet pikat? Ako ti još nije počela M.zašto ne bi stigla ovaj ciklus?!
Shanti![]()
![]()
![]()
Svima![]()
Tikice![]()
Shanti~~~~~~~za malog borca koji se ne predaje.
Mimek ako trebaš bebisitericu, ja se javljam, samo da akcija uspije![]()
Evo još malo ~~~~~~~~za sve vaše akcije![]()
Mojoj miloj,
taca, pa jesi pitala kud je zgibao? ako nije daleko...možda dođe?
pikačice, koje su točno šprice i igle za pikanje menopurima?idem sutra u shoping
Mare41, na mojim iglama pise 0,40x13. Uzmi si jos velike za mijesanje i sprice od 3ml. Btw. biolog ce biti jaaako daleko, u Montrealu na seminaru.
AuroraBlu, nadam se da ce tvoje vatreno krstenje dobro proci.Drzi se.![]()
mare41, jedna deblja za miješanje, i tanka za pikanje. Ja dobijem u klinici i te su mi najbolje. Jednom mi je mm kupio, šprice su bile prevelike i to je jako nezgodno.
taca, Montreal se ipak oprašta, mislila sam da ako leži doma da ga potjeramo, hvala za info za šprice,
tiki_a, hvala, imam svakakvih "doma"-na biranje pa me zanimalo vel. i br., kad tebi napeto iščekujemo? nama senilnima treba napisati![]()
taca70 najgore je kad se tak' pripremiš na nešto i onda zbog nekog drugog izvisiš... probaj i ti to gledati kao tikica kroz prizmu bambusa![]()
višnjica hvala ti na pomoći, pa ak se dolazite igrati na kukuljac mogla bi ga poslati dole, jer ak' ima društvo onda ne zvoni bar pol sata, a to je u našim godinama sasvim dovoljno vremena![]()
mare kreativko sviđa mi se tvoja kolekcija avatara
Shanti![]()
cure![]()
Mare, šprica od 2 ml je dosta. Igla za vađenje/miješanje je 0.9x40 mm, neka debela, a ova fina za pikanje je 0,40x13 mm - dakle, duga je svega 13 mm, a 0,40 je debljina. Sretno! Ja sam uživala u bockanjueto, otkrila sam nešto novo o sebi. Sad još moram otkriti kako je to ići na punkciju
![]()
Taca70Tako je to s vremenom u našim godinama, svaki mjesec ko godina (ja sam se prepala sličnog scenarija pa sam potrpala u ovaj mjesec sve što sam mogla i sad je već kritično
). Ja nekako duboko vjerujem u tvoj mariborski uspjeh (danas sam prijavila nadređenom da me neće biti idući tjedan zbog IVF-a, i nakon par rečenica o zakonu ovdje čovjek me već uvjeravao da bih trebala u Sloveniju).
Mare41, tebe više ne stignem prepoznati, cura tjera moduSretno s pikanjem, draga, i želim ti jedan pristojan broj stanica (ja se već nerviram misleći gdje ću dobiti štopericu).
AuroraBlue ~~~~~ za bezbolnu punkciju i dobar rezultat![]()
Mimek, samo se ti baci na posao, makar ugodno ako ne bude i korisno![]()
Tikice, bravo za stav![]()
Gričanka, tiki_a ~~~~~~~~~~~~ gdje god i u kojoj god fazi da jeste![]()
Lilium, višnja, sretna35, cure drage koje nisam spomenula![]()
Vikki, kako mislis da se brines gdje ces primiti stopericu? Samo dodi, ja te bocnem gdje god hoces. Javlja mi se apsinencijska kriza nakon vec 4 mjeseca bez bockanja.
Mimek, ja ne gledam kroz prizmu bambusa ali sam progledala kroz prizmu medice. Fina, istarska, malo jaca... taman za dezinfekciju protiv virusa i ostalih napasti. Mozda bi bilo najbolje da se mi nademo i sve skupa nakljokamo, to bi bila vesela zabava.
Mare41, zelim ti ugodan soping. Joj sto ces se ponoviti, bice puna vrecica sprica i iglica.
tikice draga![]()
shanti, sta da kazem... ja i dalje od sveg srca vibram i vjerujem u to cudo od borca i da ce sve zavrsiti najljepse moguce![]()
Taca i ja bih rado malo škicnula kroz medicu, i da ... bilo bi urnebesno vidjeti na hrpi nakljokane koke!![]()
Mare jelˇti to po defaultu...mijenjaš uz čarape?![]()
Vikki, AuroraBlu, tiki_a ~~~~~~~~~~~za uspjeh!
Mimek ~~~~~~~~~~~~~~ za kućnu radinost (izgleda je getriba u dobrom stanju, ha?)
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kad (i ako) mi bude trebala štoperica, ja ću se obratiti AuroriBlu koja je nedavno napisala da pika po kućama!![]()
Što se kavice tiče, mislim da ću doći u petak, ali još javim!
Svim kokama![]()
evo, ima prijava za babysitting, za pikanje po kućama, ja nudim društvo za čekanje po bolnicama...grupa za podršku, zar to nije prekrasno?
Aurora, s tobom u mislima...
NK su mi 21%, uglavnom su normale do 15%, vikki ili neko drugi, jel ima to značaja? danke![]()
Dr. Duić bi rekao da NK stanice iz periferne krvi i NK iz sluznice maternice nisu isto, pa da ih i nema neke svrhe vaditi, no ne znam, ako su općenito povišene, valjda i to nešto znači (iako se ja baš ne bih obazirala na to, ne znam kako se njihove vrijednosti daju sniziti).