Stranica 9 od 10 PrviPrvi ... 78910 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 493

Tema: 39+ (Klub Q10)

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sto misklite o pokusaju u RH s obzirom na godine...koja bi klinika bila najbolja opcija, inace Split mi je najblizi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aleksandraj zao mi je sto nije uspjelo. inace nisam iz ovog kluga ali citam vas redovito
    kad kazes da ti je Split najblizi, ja bih rekla Cito jer koliko citam imaju puno uspjeha. ALi i oni su privatnici pa se placa kod njih

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Navratila sam samo da vidim današnji avatar iz kolekcije Mare41 ( i današnji nick NJM ) i jurim dalje!
    Svima & Shanti

Aleksandraj[/b] bilo bi dobro da možeš odvojiti vremena pa pročitati općenito o iskustvima cura na klinikama (za svaku kliniku postoji i odvojeni pdf Potpomognuta na... i vidjet ćeš kako se razlikuju ... netko će ti predložiti Petrovu, a netko ne bi tamo nogom kročio, druge pak ne smeta ni slina gužva, itd... a škicni malo i ovdje:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...dd0f3658f2ca1c
    ... možda ti pomogne da lakše izabereš

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo i mene malo... da bilo je super i opet korisno jer svaki put jadna neuka nešto novo saznam...

gričanka probat ću se naručit časna pionirska...

mare ovaj zeleni mi se sviđa, ali bolji je u kombinaciji sa MS

aleksandraj to ti je kao i sa svim svatko će ti reći da je tamo gdje je on bio najzadovoljniji najbolje. Odaberi sama i imaj potpuno povjerenje u doktora i to je dobitna kombinacija... puuuno sreće

AuroraBlu odmaraj i pripremaj se...

Cure

buljim u ove crtice i u jednom trenu su mi iste u jednom nisu... nije to za naše godine kad već moramo nositi očale...

sretna35 drž' se i poljubi lupka od teta s foruma čim ga sretneš

Shanti

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti, nismo zaboravile, vibramo jako još uvijek :D

Vikki, kako je bilo na uzv danas?

Mimek, zaposlena? :D

Mislim da se milinoviću danas cijeli dan štuca zbog mene... Kaže mi biolog danas ako sva 3 embrija budu jednako dobra (a danas 2.dan od punkcije su sva tri pravilna četverostanična), da će mi jednog vratit, a 2 bacit :shock: Jer, kao, postoje velike šanse da se svi uhvate. Mislim ipak, nadam se, da ću se s doktorom dogovoriti za 2. Ali ako mi ovo ne uspije, a oni bace kvalitetni zametak, mislim da ću ubit najpametnijeg liječnika u Hrvata! Ili ću ga stvarno tužit.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AuroraBlu ...hm.. :/ ...pa morali bi ti dva vratiti, i uz najljepše 2 blastice curama ne uspijeva. Čini mi se da je kod tace bilo tako. I kod mene je bila blastica, i tri zametka i .... pa ništa. Ok, imaš 39 g., a ja sam startala sa 40...Neobično mi je da bi ti dr. T. vratio samo jedan zametak, obzirom da sam više puta bila kod njega ne čini mi se da bi tako postupio...SRETNO!
    aleksandraj žao mi je da je tako prošlo, a toliko sam te hvalila pred mm-om kako si uspjela od prve. Srećom imaš kod nas gdje otići, ali u bolnicama se dugo čeka, pretpostavljam oko godinu dana? No možda ne svugdje.
    Shanti

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

AuroraBlu takve razgovore treba snimat i slati ustavnom sudu da razmisle o ovom zakonu jer u onog tko ga je donio više ne polažem nadu i ne bi njime ni prljala ruke ni usta

neka onda budu dva uspješna

odlučila sam bez obzira na crtice svaka dva dana utvrđivat gradivo, pa ako niš drugo malo održavanja kondicije :D

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mimek odluka je fantastična slažem se da je kondicija jako bitna, a bome niti užitak nije za odbacit :D

vikki nijgdje izvještaja (ni na VV-u, ni na odbrojavanju, niti ovdje)

cure i hvala kaj mislite na mene

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tek sad sam za kompom, sorry, curke (samo se prebacujem s posla na posao, a ništa ne stignem napraviti kako spada). Nemam nikakvih novih informacija, danas 9 dc i dr. L. mi nije htio reći niti koliko je folikula (valjda zato što je uvijek jedan jedini pa da me ne bedira). Ponovno moram u ponedjeljak na UZ (inače mi je prošli put punkcija bila 12 dc, sada će, čini se, kasnije, bude li je uopće). Rezerviram tacu za štopericu
    Svima veliki hug

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Curice, samo sam vas došla cmoknuti , vidjeti trenutni new look naše Mare41 i... najviše od svega, provjeriti je li sretna još na forumu 2 u 1...

Sretna35... od sveg srca ti želim što brži i najljepši mogući susret s bebicom

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti mila, grlim te puno

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Curice, samo sam vas došla cmoknuti , vidjeti trenutni new look naše Mare41 i... najviše od svega, provjeriti je li sretna još na forumu 2 u 1...

Sretna35... od sveg srca ti želim što brži i najljepši mogući susret s bebicom
    hvala draga puno mislim na tebe , najsvježije info što se mene tiče ćeš pronaći na mom topicu Šampanjac je puknul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cure

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Tek sad sam za kompom, sorry, curke (samo se prebacujem s posla na posao, a ništa ne stignem napraviti kako spada). Nemam nikakvih novih informacija, danas 9 dc i dr. L. mi nije htio reći niti koliko je folikula (valjda zato što je uvijek jedan jedini pa da me ne bedira). Ponovno moram u ponedjeljak na UZ (inače mi je prošli put punkcija bila 12 dc, sada će, čini se, kasnije, bude li je uopće). Rezerviram tacu za štopericu
    Svima veliki hug
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da Luči šuti zato što će ti priopćiti veliko iznenađenje (zna se on ponekad i frajerisati )

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Kaže mi biolog danas ako sva 3 embrija budu jednako dobra (a danas 2.dan od punkcije su sva tri pravilna četverostanična), da će mi jednog vratit, a 2 bacit :shock: Jer, kao, postoje velike šanse da se svi uhvate.
    Bila sam godinu dana starija od tebe kad sam radila 1. IVF/ICSI i dr Vlaisavljević mi je vratio 4 osmostanična embrija ocenjena najvećom ocenom. Dva malo lošija su zamrznuli. Pitao me da li hoću da mi vrate sva 4, ja sam belo gledala i rekla da ja o tome nemam pojma, a on odgovorio da je bolje da se vrate jer veće šanse imaju ako su kod mene. I dodao, vi ste u godinama kada nema mnogo šanse ni dvojke da se uhvate a kamoli sve... Nažalost u mom slučaju je bio u pravu, nije se nijedan uhvatio. Aurora, mislim da ti mogu vratiti sva 3, joj pa strašno je da bace, pa kakav je to način. Da sam na tvom mestu, ja bih tražila SVA TRI embrija nazad!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

aurora, to je PRESTRASNO!!!
    a nas su optuzivali da ubijamo zametke

shanti da sve bude najbolje moguce

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sretna35 nam je jutros aktivna, a ja razmišljam da li joj već trebamo čestitati . Bravo sretna35 i SRETNO!
    Shanti
    Mimek, svaka čast za akciju
    mare41 dakle! Svaki dan u novom. Bogata žena. Ali za danas mi trebaju naočale, em ekran nije najbolji, a i oči jedne kokice
    Idem na kofi s mm-om. Inače sam skroz aktivna, više mi se ne da laganini, danas mi je 7-mi dan. Jučer učestali M simptomi (nije bolno, nikada nije ni bilo) i malo jutros. Prema broju dana, već mi je i vrijeme za dobiti, ali u odnosu na O (zapravo punkciju) još i ne. Ali ako već mora stići biram opciju "bolje prije".
    Jel' se jutros kuhala kavica na odbrojavanju? Idem virnuti i... izlazak u grad...
    Svima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti
    Aurora ~~~~~~~za sutra (ili prekosutra)
    tiki_a ~~~~~~za do plusa
    Mimek, vrća li se kondicija?
    gričanka~~~~za naprijed

vikki~~~za folikul(e)
    višnja, kako je?
    tikica_69, fjora i sve
    (dala sam zadnju šansu prirodi i njenim avatarima, živjela medicina i tehnika)

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mare41 onaj zeleni mi je ljepši iako je ovaj kod mene bio dobitni (ICSI)

ma lako za kondiciju treba uhvatit pravi trenutak... evo dijete se igra kod prijatelja, a ja tu na forumu...

idem se igrati

svima

Shanti i sretna35

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, evo 18.30 je, sad si sigurno već u 3.rundi Ko vodi?

Jill, Tiki, baš mi je drago da ste podijelile sa mnom svoje iskustvo. I ja ću tražit sva 3 nazad. Moram priznat da s ginekologom nisam ni razgovarala, nego samo s biologom (a šta on zna ) tako da bi mi možda i Tomić savjetovao sva tri. Sutra popodne moram opet zvat da vidim kako su i u utorak sam na transferu. A onda slijedi najteži dio... čekanje

Shanti

Sretna, ti si na kraju puta i nikako da ti zavibram jer svaki put mislim da ti samo što nisi i da nećeš stić ni vidjet vibre. Ali vidim da je tvoj lupko strpljiv tako da ti ipak :D :D za uspješan i bezbolan porod.

Gospođica Vikki, uživaj još ovih 5 dana dok si single

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AuroraBlu, razgovaram danas u šetnji s mm-om o tvom slučaju i sine mi nešto. U izuzetnim slučajevima zameci se mogu zamrznuti? Jer ako su tri lijepa zametka možda će smjeti npr. jednog zamrznuti. Puno vibrica šaljem!
    Mimek, odmarate?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Koliko ja znam zameci se smiju zamrznuti jedino ako je samim transferom taj tren ugroženo ženino zdravlje,pa se moraju vratiti prvom slijedećom prilikom, tj.kada opasnost prođe

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

To je nesto sto stalno govore u medijima, no trebalo bi naci u Zakonu koje se sve tocno situacije pod tim podrazumijevaju, jer ako nije strogo definirano, i lijecnici i mi pacijenti onda imamo prostora za manipulaciju ovdje

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ako čitamo malo između redaka po forumu ja bi rekla da u svim klinikama ima jako puno manipulacija, samo ovisi sve o tome tko je koliko hrabar za manipulacije...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vikki, nadam se da ces sutra znati konkretnije info o svom postupku i da punkcija nece pasti bas na dan D.
    AuroraBlu, ja bih na tvom mjestu trazila da mi vrate sve 3 iako nije praksa raditi transfer vise od 2 blastice ali ako je druga opcija bacanje...
    Shanti, rijeci su suvisne, mislim na tebe i saljem
    Meni danas 13.dc lh test + sto znaci da definitivno nista od transfera ovaj ciklus jer cemo biti kratki dan, dva do povratka embriologa. Blago receno gubim zivce, htjela bih se rijesiti tog FET-a i pripremati za Mb.
    Svima velika

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Samo da pošaljem jednu ovim dragim curama
    a jedan posebni za Shanti

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Aurora, uh, koje dileme, ja sam od onih koja je čitav svoj MPO vijek strahovala od višeplodnih trudnoća... Želim ti mudru odluku i sretno ~~~~ ! Strašan je ovaj zakon .

Shanti, !

Mare41, cure, svima sretno ~~~~~!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Oduševio me prvi decapeptyl, fora je pikanje, nisam se sama piknula, al budem sutra

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mare, i ti si prikrivena narkomanka, ko i ja Danas prvo samostalno pikanje? Osjećaj je nezamijenjiv, vidjet ćeš 8)

Mislim da je po zakonu da se smije zamrznuti oplođena j.s. jedino ako zdravlje žene u trenutku ET, to ne dozvoljava - dakle, krvarenje. Ostale potencijalne opasnosti su dio rizika koji si prihvatio samim ulaženjem u postupak.

Ali, imam još 2 momenta do odlučivanja. Prvi je danas popodne kad budem zvala biologa da vidim kako se razvijaju. I drugi je sutra na samom transferu kad budem razgovarala s Tomićem.

Taca, suosjećam... nema goreg nego odgađanja, i to još radi faktora na koji ne možeš utjecati

Shanti, čekamo te danas-sutra da nam se javiš
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nemem pojma ko' vodi ali znam da sam koma... tlak mi je valjda na 20... ne znam da li da to pripisujem ovoj južini ili nečem drugom

mare41 svaka čast na pikanju, ajde nauči pa da imamo više opcija kome se ići pikati

AuroraBlu da se sve dobro posloži i završi uspješno

cure

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, više vježbat pa će i tlak poskočiti
    Aurora, znala sam ja da sam sklona svim porocima, samo me (ne)promiskuitet zeznuo, možda budem glavna u staračkom domu (tamo će me djeca poslati)
    Javim ako se Shanti javi iz bolnice

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo mene s informacijom (naravno da mi nije prije ništa govorio jer imam, kao i obično, jedan jedini folikul - još je velik, kaže, pa mi se sve čini da će mu zbrisati). Mislim da će mi ovo biti zadnji pokušaj, ta uvijek jedna js nije vrijedna ove gnjavaže (najradije bih rekla dr.-u da ćemo mi obaviti inseminaciju doma).
    Uzela sam Choragon, dvije ampule, no uz njih nemam špricu, ne znam je l' mogu doći na hitnu tako pa će mi oni dati ili?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vikki
    sretno cure!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vikki, držim fige da ulove taj jedan folikul. Večeras štoperica, ili??? A da odeš malo ranije gore? Ne čekati 36 sati nakon štoperice, nego recimo 24 sata??? Bolje i to nego da pobjegne. Iako i kućna inseminacija dolazi u obzir...
    Nisam nikad davala injekciju u guzu, ali da si uzela ovitrelle, uskočila bih ti s pikanjem, stvarno nije nikakav problem.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

PS. Meni su u ljekarni na VV šprice dali kad sam kupovala igle. Tako da slobodno zamoli u ljekarni špricu, da ti ovi na hitnoj ne bi slučajno oko toga pravili problem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo mene s informacijom (naravno da mi nije prije ništa govorio jer imam, kao i obično, jedan jedini folikul - još je velik, kaže, pa mi se sve čini da će mu zbrisati). Mislim da će mi ovo biti zadnji pokušaj, ta uvijek jedna js nije vrijedna ove gnjavaže (najradije bih rekla dr.-u da ćemo mi obaviti inseminaciju doma).
    Uzela sam Choragon, dvije ampule, no uz njih nemam špricu, ne znam je l' mogu doći na hitnu tako pa će mi oni dati ili?
    VV-ovke bi obično dolazile gore u 23 h kod šećeraša na injektiranje štoperice. Mene bi, jednom kad je svladao i Choragon, pikao MM, tako da bi mi to sve kupili i doma napravili sami (za Choragon je bitno pogodit kvadrant guze). Na VV-u onda sestre od šećeraša (onaj zadnji kat di leže bolesnici) daju injekciju - one imaju pribor. Ako odeš na hitnu, postoji mogućnost ili da te odbiju u stilu pa kud još i vi, a postoji i šansa da ti zeznu dati, mislim da su nekog (ako se dobro sjećam, rikikikik) na nekom od općih odjela (dal' hitna) s choragonom zezli, tj. zezli su onu spiku intramuskularno (tako mora ić' choragon) ili subcutano (tako ide ovitrelle kao štoperica i svi ostali lijekovi u IVF-u, osim chorgona). Da ne budde zeza i da znaš sama kontrolirat di se pika, evo sa slovnenskog foruma živa točna lokacija di ide choragon - guza u 4 kvadranta pa gornji lijevi kvadrant u još četri pa u najgornji dio - to je meta, evo slike:

http://www.neplodnost.info/ziva/port...50711191023244

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vikki, nadam se da ti js ipak nece zbrisati, mozda da popodne napravis lh test iako to nista ne mijenja ali ce dati nekakav uvid u situaciju (ako uopce to zelis znati).
    Mare41, drago mi je da nemas traume od pikanja. Jesi u dugom protokolu? Vise ne pamtim tko mi je sta rekao, totalna mi zbrka u glavi.
    Tiki_a, kako si?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ina33, ne daju više na VV na trećem katu, u tom i jeste stvar (i ja sam prošle godine dobila tamo).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ina33, ne daju više na VV na trećem katu, u tom i jeste stvar (i ja sam prošle godine dobila tamo).
    A di skreću promet? Na samopikanje doma ili u neku bolnicu? Najbolje njih pitat - dal' kupit igle i nek' ti pokažu kako se daje... Pitaj na temi VV.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vikki, nema ti druge nego uputiti TM da te bocne To ti je najjednostavnije.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala, cure, no u Heinzelovu ću, čini se da su se tamo upoznali s novim hitnim pacijentima

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    ...A di skreću promet? Na samopikanje doma ili u neku bolnicu? Najbolje njih pitat...
    Ma ovo i mene zanima! A na temi W se nitko nije oglasio o tome ili o razlozima zašto se više ne daje štop. na Wu.
    Vikki držim palčeve i vibrrr ... da folikul ostane i dobijete dobru JS, pa ondak dalje...za dobitni postupak
    Mimek .... za očekivani rezultat igranja (pa nek ti naručeni termin ne treba!)
    Tiki_a, Ružica SB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše mrve i velike beturine
    AuroraBlu ... za dobre vijesti danas ( i čestitam na svladanoj vještini ... zbog avatara)
    Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~za uspješno pikanje
    Sretna35 ... još malo, još malo ...
    Shanti draga ...
    Ostale drage koke ...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala, cure, no u Heinzelovu ću, čini se da su se tamo upoznali s novim hitnim pacijentima
    Sretno, ako je to sad nešto novo možda sad ne žele izlagat šećeraše potencijalno svinsko-gripoznima, ako su šećeraši ugrožena skupina... Najjednostavnije bi bilo da se to nauči samodavat i onda nisi ovisan ići po hitnima itd.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa
    Vikki držim palčeve i vibrrr ... da folikul ostane i dobijete dobru JS, pa ondak dalje...za dobitni postupak
    Mimek .... za očekivani rezultat igranja (pa nek ti naručeni termin ne treba!)
    Tiki_a, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše mrve i velike beturine
    AuroraBlu ... za dobre vijesti danas ( i čestitam na svladanoj vještini ... zbog avatara)
    Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~za uspješno pikanje
    Sretna35 ... još malo, još malo ...
    Shanti draga ...
    Ostale drage koke ...
    Najlakse mi je bilo prepisati tudje jer ne citam redovito pa nisam u tijeku u kojoj je ko fazi ali od srca zelim citavom klubu sto skoriji uspjeh i vibram svom snagom za sve koje su u postupcima i cekalicama.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Shanti za tebe posebna

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

shanti
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Shanti

spavaj, plači i radi šta god te volja dok ne budeš spremna za dalje, a mi smo tu i čekamo te sa podrškom big

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, ja i dalje u guzvi pa svima saljem kolektivnu cmoku
    Shanti, tebi ipak saljem poseban zagrljaj

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Shanti, u nedostatku pravih riječi šaljem ti i jedan veliki zagrljaj...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

shanti i bez previše riječi...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Shanti

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Shanti
    Mimek
    vikki SRETNO!!! I ja bi provjerila lh trakicom, to zna čovjeka smiriti.
    taca70, već 3-ći dan M simptomi, sutra mi je dan za dobiti. Upravo me malo zasvrb....brad...pa se sirota ponadam. Čas sam gore, čas dole. Tako dugo dok se dole ne ustabilim.
    Svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •