-
Prehladu liječimo Petrovićevim medom, ali sad ga nisam našla u ljekarnama (sezona je prehlada pa planulo!), pa sam kupila neki sirup s propolisom, echinaceom i c vitaminom, nemrem se sad sjetit kak se zove, talijanski je, nešto kao Propoli baby, košta oko 86 Kn.
Puno šprickamo fiziološke, malome uz to i bar dva puta dnevno 'ulijem' punu kapaljku fiziološke u svaku nosnicu (po preporuci ORL doc-a, jer je sklon upalama uha), i koristimo kapi za nos pred spavanje obavezno, a i još do dva puta kroz dan (jer je manja šteta od isušene sluznice, nego od upale uha ili grla). Nisu mi baš neki ljubitelji čaja, pa im radije kupim sok koji vole.
Pedijatru idemo samo ako se ne možemo riješiti kašlja, a ako mi imaju temperature koje se ne daju skinuti 'klasičnim' metodama, ili traju dulje od 3 dana, ili ako sumnjam na upalu uha - onda idemo na hitnu, na Zaraznu ili na ORL na Šalati, jer tamo im odmah mogu napraviti većinu pretraga. Biram da dođem u vrijeme kad već radi dežurna ambulanta da mogu bez uputnice. Međutim, ako je baš frka (npr. probudi se 2 ujutro i urla i plače da boli uho) spremamo se i idemo istog časa, jer već smo svi ionako budni, a bar nije gužva ni za vozit kroz grad, ni za parkirat, ni kod doktora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma