Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Gdje najpovoljnije kupiti Hespov program?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Gdje najpovoljnije kupiti Hespov program?

Gdje se u Zg i okolici może najpovoljnije kupiti hespov program(madrac)?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Na Velesajmu imaju bas svoj prostor (na donjoj razini u kutu).

Na gornjoj razini imas jos jedan koji prodaje njihove madrace, pa mozes usporediti.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

IMaš i u Lesnini. Čini mi se da nema neke velike razlike- barem nije bilo kad sam ja kupovala lani.

Gost

Početno

Prošle godine smo kupovali madrac i ja ko ja zapikla sam se za njihov Hespo Exclusive i nakon što smo oblajali cjeli Zagreb nađem na netu www.aurelis.hr u Jastrebarskom sa dostavom me izašao jeftiniji za 1200kn od ovih u Zagrebu .Pogledaj na njihovom webu toplo ih preporučam .A madrac je zakoooooon , napokon spavam i budim se odmorna i neukočena .
    Dostavu do Dugog Sela su računali 100kn .

Gost

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa
    Prošle godine smo kupovali madrac i ja ko ja zapikla sam se za njihov Hespo Exclusive i nakon što smo oblajali cjeli Zagreb nađem na netu www.aurelis.hr u Jastrebarskom sa dostavom me izašao jeftiniji za 1200kn od ovih u Zagrebu .Pogledaj na njihovom webu toplo ih preporučam .A madrac je zakoooooon , napokon spavam i budim se odmorna i neukočena .
    Da i jedini su imali dimenziju 200x200 dok smo po ostalim dućanima morali čekati 45 dana , ovdje smo čekali od kaparenja madraca do dostave 14 dana .

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa
    Baš sam uspoređivala cijene i iste su kao u Lesnini
    A kad bi plaćala dostavu izašlo bi me znači skuplje.
    Tebe je izašao toliko jeftinije :shock:

Gost

Početno

To je bilo pretprošle godine i cijene su se razlikovale jakoooooo :shock:

Gost

Početno

Ili prošle godine više se ne sjećam točno :/

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad sam ja tražila madrac cijene su u svim trgovinama bile približno iste - par kuna razlike

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam iz međimurja i Prelog (sjedište Hespa) mi nije daleko, al sve njihove madrace sam kupila u Primi namještaju jer su bili značajno jeftiniji (a imaju i veliki izbor mogućnosti plaćanja)

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Ja sam iz međimurja i Prelog (sjedište Hespa) mi nije daleko, al sve njihove madrace sam kupila u Primi namještaju jer su bili značajno jeftiniji (a imaju i veliki izbor mogućnosti plaćanja)
    Da, da to sam skužila da tvornica u Prelogu izgleda daje dučanima velike rabate i onda su u dučanima ili iste cijene ili su čak jeftiniji nego u tvornici

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Obavijest onima koji kupuju madrace i namještaj, danas je u Lesnini akcija american express daje popust 10% na cijeli Lesninin asortiman, vrijedi od 18-22h.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •