Gdje se u Zg i okolici może najpovoljnije kupiti hespov program(madrac)?
Gdje se u Zg i okolici może najpovoljnije kupiti hespov program(madrac)?
Na Velesajmu imaju bas svoj prostor (na donjoj razini u kutu).
Na gornjoj razini imas jos jedan koji prodaje njihove madrace, pa mozes usporediti.
IMaš i u Lesnini. Čini mi se da nema neke velike razlike- barem nije bilo kad sam ja kupovala lani.
Prošle godine smo kupovali madrac i ja ko ja zapikla sam se za njihov Hespo Exclusive i nakon što smo oblajali cjeli Zagreb nađem na netu www.aurelis.hr u Jastrebarskom sa dostavom me izašao jeftiniji za 1200kn od ovih u Zagrebu .Pogledaj na njihovom webu toplo ih preporučam .A madrac je zakoooooon , napokon spavam i budim se odmorna i neukočena .
Dostavu do Dugog Sela su računali 100kn .
Da i jedini su imali dimenziju 200x200 dok smo po ostalim dućanima morali čekati 45 dana , ovdje smo čekali od kaparenja madraca do dostave 14 dana .kbegicsi prvotno napisa
Baš sam uspoređivala cijene i iste su kao u Lesninikbegicsi prvotno napisa
A kad bi plaćala dostavu izašlo bi me znači skuplje.
Tebe je izašao toliko jeftinije :shock:
To je bilo pretprošle godine i cijene su se razlikovale jakoooooo :shock:
Ili prošle godine više se ne sjećam točno :/
kad sam ja tražila madrac cijene su u svim trgovinama bile približno iste - par kuna razlike
Ja sam iz međimurja i Prelog (sjedište Hespa) mi nije daleko, al sve njihove madrace sam kupila u Primi namještaju jer su bili značajno jeftiniji (a imaju i veliki izbor mogućnosti plaćanja)
Da, da to sam skužila da tvornica u Prelogu izgleda daje dučanima velike rabate i onda su u dučanima ili iste cijene ili su čak jeftiniji nego u tvorniciPoslid prvotno napisa
Obavijest onima koji kupuju madrace i namještaj, danas je u Lesnini akcija american express daje popust 10% na cijeli Lesninin asortiman, vrijedi od 18-22h.