Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Iskon internet?

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Iskon internet?

Ako netko ima telefon i internet preko iskona zanima da li je zadovoljan?
    Naime razgovarajući sa operaterom t-com-a rekao mi je da razmislim dobro o prelasku na drugog operatera jar navodno njihove veze ne rade uvijek besprijekorno. Naravno da mi je jasno da im je u interesu smanjiti vjerodojstojnost konkurenta, ali mi je ipak ubacio bubu u uho i otud moje pitanje.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Imala t-šit (nikad više!), imam iskon na jednom mistu i jedva čekam da ga se riješim... Nije bilo nekih većih problema, ali sam toliko zadovoljna amisom, da želim sve od njih... ljubaznost, usluga, cijena, kvaliteta... ma zaista sam preprezadovoljna... evo upravo nestrpljivo čekam i njihov tv... :D

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni amis nažalost nije dostupan. Zanima me zašto nisi zadovoljna iskonom.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cijena i usluga/uslužnost... Ne brinu se o korisnicima poput amisa... informacije su nedovoljno dostupne... i tako... Nije on loš, samo po mom iskustvu je amis bolji, zato biram njih...

Ako ti je amis nedostupan, moja preporuka bi definitivno išla iskonu... zaista nisam imala problema s njima... za razliku od t-šita...

Naravno, sve ovisi što ti zapravo treba (internet-brzina/promet/wlan, telefon, tv program)... i gdje ti treba (kuća/posao)...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Imamo Iskon Trio i zadovoljni smo. Meni je cilj bio pobjeći od T-coma i njihove grozne usluge (ADSL koji je više ne radio nego radio ).

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Treba mi za doma, a u daljnjoj budućnosti vjerojatno i za posao. Ne mogu reći da t-com nije ok, ali brate mili skupi su do bola. Iskon mi istu stvar nudi za trećinu cijene.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam uzasno ljuta je ne zivim u klasicnom kvartu( tako oni vele) pa nemam nist osim t-coma i placam ga duplo skuplje nego moja mama koja ima b net i sve iste usluge.

a tako bi nekog drugog.....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, moje... ..koliko ja znam t-com je kupio iskon , a šta misliš zašto bi ti ga preporučivali
    mi imamo iskon iz čistog razloga što je nam je najjeftinija varijanta. za sada smo zadovoljni, no znam brdo ljudi koji su imali problema raznoraznih (frendica se s njima mučila pol godine dok nije sve proradilo)
    meni je bitno da za nižu cijenu dobivam kvalitetu s kojom mogu biti zadovoljna do jedne mjere, tj, mogu progutati neke stvari i do sada sam zato sa iskonom ok
    imamo trio

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi upravo čekamo iskon...

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Operater t-com-a je rekao da su sestrinska firma i da koriste istu infrastrukturu, ali da nije siguran da je kod iskona usluga iste kvalitete i da stoga dobro razmislim koga ću odabrati.
    Meni pri tom nije jasno kako, ako koriste istu infrakstrukturu može doći do razlike u kvaliteti.Osobno mislim, iako sam laik po pitanju tehnike da njegova priča ne drži vodu već je mlaki pokušaj da me zadrže kao klijenta.
    Ali vrag mi ne da mira, pa sam ovdje htjela saznati koliko ste kao postojeći korisnici zadovoljni i čime niste zadovoljni. Pri tom mislim na čisto tehničko funkcioniranje interneta.
    Mi dosad kod t-coma nismo imali nikakvih poteškoća, uvijek je sve savršeno radilo, jedim su im cijene koma.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj grace prvotno napisa
    Operater t-com-a je rekao da su sestrinska firma i da koriste istu infrastrukturu, ali da nije siguran da je kod iskona usluga iste kvalitete i da stoga dobro razmislim koga ću odabrati.
    Meni pri tom nije jasno kako, ako koriste istu infrakstrukturu može doći do razlike u kvaliteti.Osobno mislim, iako sam laik po pitanju tehnike da njegova priča ne drži vodu već je mlaki pokušaj da me zadrže kao klijenta.
    Ali vrag mi ne da mira, pa sam ovdje htjela saznati koliko ste kao postojeći korisnici zadovoljni i čime niste zadovoljni. Pri tom mislim na čisto tehničko funkcioniranje interneta.
    Mi dosad kod t-coma nismo imali nikakvih poteškoća, uvijek je sve savršeno radilo, jedim su im cijene koma.
    Pa može držat vodu... nije ista centrala, nisu isti uređaji... i tako... ako ti je t-com radio, nema apsolutno nikakvog razloga da ti neki drugi operater ne radi ili da imaš problema... Jedino ako nešto obnavljaju, popravljaju ili slično... no, to ak i isključe na koji sat zaista nije ništa strašno...
    Slobodno uzmi ono što ti je cjenovno najprihvatljivije, ali i pripazi što je u paketu... da li je i na koliko ograničen promet, koja je brzina (što dosta ovisi i o propusnosti parice), ukoliko koristiš telefon kakve su ti cijene, obračunava li se po minuti ili po sekundi.... i tako...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi isto imamo Iskon duo i zadovoljni smo, uskoro uzimamo i njihov IPTV.
    Istina je da je Tcom kupio Iskon, ali Iskon je zadržao svoj identitet i nastoji zadržati kvalitetu usluge i brige za korisnike po čemu su oduvijek bili i ostali poznati.
    Inače, radi se o tome da stariji kvartovi imaju stariju parice (kablove), pa se time dobiva lošija brzina/kvaliteta usluge. Brzina ovisi i o tome koliko je pojedini korisnik udaljen od centrale. Naravno, najbolji je prijem kod onih koji su u dometu do 1 km od centrale. Zato ima slučajeva da neki korisnici jednostavno kod svih operatera imaju dosta lošu kvalitetu usluge, jer operateri uglavnom koriste postojeću infrastrukturu koju plaćaju HT-u ili jer su na rubnim dijelovima pojedinih centrala. U novijim kvartovima operateri povlače vlastite optičke kablove, pa noviji kvartovi u pravilu imaju bolju brzinu/kvalitetu usluga.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam iskon jer nisam mogla dobit nista drugo.
    za sad nisam imala nikakvih problema pa nemam pojma kako iste rjesavaju. prikopcana sam 24/7, zadnjih jedno sest mjeseci, veza mi je pukla mozda tri puta.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam iskon carnet duo paket od veljače. Prezadovoljna. Prije bili na Optimi. Račun je sad točno upola manji. Bili smo jako skeptični na početku, ali ipak prešli na Iskon i kao što vidite oduševljeni smo. veza pukla samo jednom kad je bager počupo sve žice. :/

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam upravo u procesu prebacivanja na iskon tri carnet (ugovor popunila, cekam da i. donese iz skole potvrdu, tj da mu dodijele mail i pass), izracunala sam da cu godisnje ustedjeti preko 2000 kuna :shock:

znam da je prije bilo problema, ali u zadnje vrijeme od ekipe koja se prebacila na iskon cujem samo ok iskustva

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš me raduje ovo za Iskon Carnet! Kako mi ističe ugovor za maxtv nekako me svrbi da pređem negdje drugdje, upravo zbog cijene. Inače sam kod T-com-a imala sve. Ima li još netko iskustva s Iskonom preko Carnet-a?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mi smo prešla sa t-coma na iskon duo isto tako zbog financija.Uzela sam onaj paket iskon duo za 150kn(flat) + telefona koliko se potroši.S obzirom da baš ne telefoniramo puno , ovaj paket mi je super.Kad se samo sjetim glupe telefonske pretplate u t-comu
    ......pazi samo na to da ti istekne ugovor sa t-comom ,te se onda prebaci jer ćeš u suprotnom još i njima morati plaćati pretplatu do isteka ugovora.

E da,i iskon ti ima često poklone za nove pretplatnike ....tipa besplatne minute razgovora (ja dobila 500kn gratis) , printer,telefon i sl.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, zaboravila sam napisati da smo kao poklon dobrodošlice dobili HP printer sa skenerom i kopirkom. :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ja sam upravo u procesu prebacivanja na iskon tri carnet (ugovor popunila, cekam da i. donese iz skole potvrdu, tj da mu dodijele mail i pass), izracunala sam da cu godisnje ustedjeti preko 2000 kuna :shock:

znam da je prije bilo problema, ali u zadnje vrijeme od ekipe koja se prebacila na iskon cujem samo ok iskustva

jucer smo se prebacili i stvarno sam ljuta, ne znam na koga vise, na sebe ili na njih

do jucer, kad smo dobili i raspakirali upute i opremu mi nismo znali za ogranicenje ovog carnet paketa: ne dijeli se ip adresa, samo jedna osoba moze biti na netu s carnetovim postavkama

za nas doma je takav aranzman skroz nefunkcionalan, nas je troje koji smo cesto istovremeno na netu, dodju mi nekad i frendice sa svojim laptopima pa se i one spoje da zajedno nesto radimo i nije nimalo ok da takav podatak ne pise na njihovom letkicu i sl (mozda pise na onih xy stranica sitnih slova ugovora, ali )

zasto onda takvu uslugu prodaju kao neki kao obiteljski paket?
    da bi obitelj sto manje vremena bila na netu?

kako ste vi koje/koji koristite te carnet pakete to sredili?

takoder, moze li iskon tv ici preko hdmi kabela?
    maxtv smo gledali preko hdmi kabela, kad smo jucer probali spojiti kabel na hdmi izlaz u ovoj novoj kutiji, nije bilo signala
    pitali tetu na telefonu ima li iskon HD signal, preskocila je odgovor i rekla da se spojimo preko scarta

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jucer smo se prebacili i stvarno sam ljuta, ne znam na koga vise, na sebe ili na njih

do jucer, kad smo dobili i raspakirali upute i opremu mi nismo znali za ogranicenje ovog carnet paketa: ne dijeli se ip adresa, samo jedna osoba moze biti na netu s carnetovim postavkama

za nas doma je takav aranzman skroz nefunkcionalan, nas je troje koji smo cesto istovremeno na netu, dodju mi nekad i frendice sa svojim laptopima pa se i one spoje da zajedno nesto radimo i nije nimalo ok da takav podatak ne pise na njihovom letkicu i sl (mozda pise na onih xy stranica sitnih slova ugovora, ali )

takoder, moze li iskon tv ici preko hdmi kabela?
    maxtv smo gledali preko hdmi kabela, kad smo jucer probali spojiti kabel na hdmi izlaz u ovoj novoj kutiji, nije bilo signala
    pitali tetu na telefonu ima li iskon HD signal, preskocila je odgovor i rekla da se spojimo preko scarta
    da sam bar ranije vidjela ovu temu...

Ne preko carneta, ne ne

Nije toliko jeftinije a ima brdo ograničenja.
    Ja sam se htjela prebaciti ali su mi iz carneta rekli da mi se ne isplati. Oni imaju hrpu ograničenja, neke stranice su zaključane(ok, za djecu je to super ali općenito , a ja nisam dijete), kontrolira ti downloade pa moraš paziti na neke kopirajtove i gluposti, može samo po 1 osoba biti na netu...

Dobra stvar je to što se bez problema prebaciš na običan iskon, samo se spojiš s drugom lozinkom (iskonovom a ne carnetovom)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bez problema nakon dvije godine ugovora ili?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bez problema nakon dvije godine ugovora ili?
    za iskon nisam sigurna ali znam za npr. opticarnet. Ako se ne ulogiraš sa carnet korisničkim imenom nego njihovim, onda plačaš običan a ne carnet paket. i sve ti je dostupno.
    nazovi ih i pitaj dal se možeš spojiti s njihovom lozinkom...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kojom njihovom lozinkom? jedina lozinka koju imamo je ova ivarova carnetova

moram ih nazvati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dva su rjesenja:
    1) promjena paketa u iskon.trio, sto mi umanjuje onu ustedu koja je bila jedini razlog selidbe
    2) nabava jos dvije carnetove lozinke

bas sam zezla stvar

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Scandalous prvotno napisa
    Imala t-šit (nikad više!), imam iskon na jednom mistu i jedva čekam da ga se riješim... Nije bilo nekih većih problema, ali sam toliko zadovoljna amisom, da želim sve od njih... ljubaznost, usluga, cijena, kvaliteta... ma zaista sam preprezadovoljna... evo upravo nestrpljivo čekam i njihov tv... :D
    i jesi dobila amis tv ? kako ki si zadovoljna ?

moram mami naći paket koji uključuje telefon, internet i tv, a uvjet je da ima njemačke programe . Maxtv koliko vidim nema njemačke programe :?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Imam amis tv :D :D :D
    Ja super zadovoljna premda ima par programa koji znaju navečer štekati, ali su nam rekli da će biti poteškoća da se ne brinemo...
    Bitno mi je da rade oni koje volim gledati...
    Amis 3u1 je super za one kojima je internet najbitniji... i ima njemačkih programa (to ja ne gledam)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo na amisu,i čekamo tv!Prezadovoljni svime.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    moram mami naći paket koji uključuje telefon, internet i tv, a uvjet je da ima njemačke programe . Maxtv koliko vidim nema njemačke programe :?
    http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html

ovdje bi trebali biti svi programi maxtv-a (vidim da radio nije uključen, a ima i to )

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mi imamo Iskon Duo već 1,5 godina i jako smo zadovollnji uslugom i mjesečnim računom. bez propitivanja su nam prebacili uslugu s privatne osobe na firmu bez obzira na dvogodišnji ugovor.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pise ovako : Modem za rad u bridge modu.

I ja sam to zanemarila prvi puta ali kad je dosao krenula je ista reakcija..
    Svejedno se pokusajte s vise kompjutera logirati s istim korisnickim imenom, i za wireless ce ti trebati carnetovo korisnicko ime i lozinka, tako da svatko tko se logira treba napraviti konekciju na tvoju mrezu.

Sto se tice ogranicenja, ja puno surfam i skidam puno filmova i igrica i nikad nisam dobila opomenu. Njih jako ljuti ako dopustis da netko drugi skida s tvoje mreze materijale i ako skidas bas jako nove filmove i igrice. U biti oni ni ne mogu skuziti da ti to radis vec te prijavi onaj s cije stranice skines torrent..

Malo komplicirano, ali vjeruj da se isplati iskoristit tu opciju od carneta jer imas tel i neogranicen internet za 100kn..
    Ako te zanimaju detalji, javi se na pp..
    Ja imam to vec godinu dana i jako sam zadovoljna..[/i]

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam ih prekrižio jer im telefonska usluga nema mogućnost poziva na čekanju, a u opciji da zadržim HT-ov telefon tarifa postaje potpuno neprivlačna. Ispalo je da im ni korisnička služba nije baš posebno žustra.

Bilo kakav switch s NAT-om bi mogao ispraviti situaciju s jednom konekcijom, ali to je već za odlikaše.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moji frendovi nedavno uzeli iskon trio karnet i mogu se ulogirati sa vda kompa istovremeno ( komp i laptop ), a isto su pročitali da ne mogu, al eto :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I mi se logiramo istovremeno na dva kompa, ja sa PC-em preko kabla, a muž sa MAC-om preko wirelessa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedno pitanje za korisnike iskon tv-a

nije nam uvijek dostupna ona usluga da prikaz broja pozivatelja pise na teveu, nekad je, nekad ne i nemam pojma s cim to povezati?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nije nam uvijek dostupna ona usluga da prikaz broja pozivatelja pise na teveu, nekad je, nekad ne i nemam pojma s cim to povezati?
    i nama to nekad radi, nekad ne...
    a zna nam se i smrznuti slika na tv-u pa moramo iskopčati prijemnik iz struje i ukopčati ponovno... :/

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trebalo bi proraditi za nekoliko dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odlicno, jer dobro nam dodje kad ne moramo odustajat od csi npr

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Od prošlog tjedna imamo i Iskon IP TV. Prezadovoljni smo, super radi, brzo, bez prekida (mislim da je prekida bilo jedino na muzičkom kanalu), na filmovima nikad, a najbolja nam je mogućnost koja ide u osnovni paket da se mogu ponovo pogledati sve snimke emisija sa HRT1, HRT2, NOVA I RTL od prethodna 2 dana! Mislim da to drugi operatori ne nude, barem ne u osnovnom paketu. To nam je super kad muž hoće pogledati npr. Mišaka koji kreće ponedjeljkom u 17h, a dolazi doma tek nakon 18h, ili ako hoću pogledati nešto što je bilo emitirano jako kasno ili kad sam bila van kuće.
    E da i nama se pojavi na TV-u kvadratić s telefonom i tel.brojem koji nas zove kad telefon zvoni. To mi je super ako ja npr.gledam TV i ne čujem telefon dok malecka spava (telefon mi je skoro na minimumu da se mrvica ne trza na zvonjavu).
    I da, najveće iznenađenje mi je da dosta kanala ima hrvatski titl, već sam se bila pripremila da National geographic i slični nemaju prijevod, ali eto - imaju.
    Jednom riječju, prezadovoljni smo i toplo preporučujem.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nia_Zg ova snimalica ti nije u osnovnom paketu (nazalost), nego ti je besplatna prva 3 mjeseca. Mislim da je nadoplata 20 kn. Vjerojatno su vam dali i HBO i HBO comedy. To se isto dodatno placa.

Nama ne radi ispisivanje tog tel. broja na ekranu tv-a vec vise od mjesec dana. Doduse nismo ih ni kontaktirali u vezi s tim "kvarom".

Koristimo IP TV od samog pocetka (cak smo bili jedni od onih koji su ga testirali), dakle od 3 mjeseca prosle godine.
    Imali smo problema, smrzavanje slike, resetiranje uređaja iz cistog mira, programi bi se pobrckali (ovo je bilo na samom pocetku)..., ali nekako sve im oprostim kad mi stigne racun.
    Racun za tv (40 i nesto programa), telefon i flat internet je duplo manji nego t-com racun za telefon i ograniceni internet.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emira prvotno napisa

i nama to nekad radi, nekad ne...
    a zna nam se i smrznuti slika na tv-u pa moramo iskopčati prijemnik iz struje i ukopčati ponovno... :/
    Emira i Ivarice je li vam radi taj ispis broja na ekranu sad?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj davorkica prvotno napisa
    Nia_Zg ova snimalica ti nije u osnovnom paketu (nazalost), nego ti je besplatna prva 3 mjeseca. Mislim da je nadoplata 20 kn. Vjerojatno su vam dali i HBO i HBO comedy. To se isto dodatno placa.
    A onda smo valjda dobili tu snimalicu, to me baš jako ugodno iznenadilo. HBO i HBO comedy nemamo, niti nam ne treba, jer dobrih emisija i filmova na ovih 40 kanala ima i više nego dovoljno.
    I onda mi je drago da smo taj IP TV uzeli tek sad kad su ga zbilja super izglancali, jer zasad nemam ni jednu jedinu zamjerku :D

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

gledam ponudu njihovog start paketa trio i piše da uključuje 60min telefoniranja u fiksnoj mreži........to je jednokratno jel tako ?Nije ono da ti daju svaki mjesec ispočetka te minute gratis ?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    gledam ponudu njihovog start paketa trio i piše da uključuje 60min telefoniranja u fiksnoj mreži........to je jednokratno jel tako ?Nije ono da ti daju svaki mjesec ispočetka te minute gratis ?
    dobiješ svaki mjesec te minute gratis, ne samo na početku.

to je dio paketa.
    u paketu trio super dobiješ 1500(tisućupetsto) minuta razgovora (naplačuje se samo uspostava poziva 7lipa)

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    Citiraj migoh prvotno napisa
    dobiješ svaki mjesec te minute gratis, ne samo na početku.

to je dio paketa.
    u paketu trio super dobiješ 1500(tisućupetsto) minuta razgovora (naplačuje se samo uspostava poziva 7lipa)
    O,super!Hvala !

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nismo nezadovoljni vezom, sve radi, bez prekida, ali smo nezadovoljni uslugom. mi smo se selili i dok smo "preselili telefonski broj" i adresu na koju šalju račun stvarno smo potrošili vremena i živaca. nemam volje opisivati procedure i njihovo ponavljanje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste li trebali sto odjavljivati u ht-u kad ste se preselili na iskon?
    zbunjena sam jer sam skuzila da su nam stigla dva racuna za maxtv (ne otvaram kuverte dok ne treba ), a mislila sam da je njihova obaveza da sve to odjave

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nema odjave kod HT-a, oni sve obave - prebace na Iskon, a HT fakturira s zadnjim danom kad je usluga išla od njih, a nastavlja Iskon i to sve na jednom računu 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onda je netko od njih zeznuo, u iskon smo presli u studenom, a dobili maxtv racun neki dan za prosinac

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa
    nismo nezadovoljni vezom, sve radi, bez prekida, ali smo nezadovoljni uslugom. mi smo se selili i dok smo "preselili telefonski broj" i adresu na koju šalju račun stvarno smo potrošili vremena i živaca. nemam volje opisivati procedure i njihovo ponavljanje.
    mi smo trenutno u istoj situaciji.Predala sam zahtjev još u 11mj. i doslovno ih stalno zovem jer se selim za cca tjedan dana i želim da to profunkcionira.Oni se ograđuju da nije do njih nego do ht-a jer na toj novoj adresi nemam telefonski broj,pa kao čekaju njih....toliko dugo?Jako sam ljuta što su traljavosti i spori,dok s druge strane sam zadovoljna sa njihovim uslugama tj. cijenama

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

u travnju mi ističe ugovor za maxtv, pa bih iskoristila priliku i prebacila sve na iskon trio super/279,00kn/mj ; trebam li sada pisati zahtjev ili ?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •