ivarica prvotno napisa
ja sam upravo u procesu prebacivanja na iskon tri carnet (ugovor popunila, cekam da i. donese iz skole potvrdu, tj da mu dodijele mail i pass), izracunala sam da cu godisnje ustedjeti preko 2000 kuna :shock:
znam da je prije bilo problema, ali u zadnje vrijeme od ekipe koja se prebacila na iskon cujem samo ok iskustva
jucer smo se prebacili i stvarno sam ljuta, ne znam na koga vise, na sebe ili na njih
do jucer, kad smo dobili i raspakirali upute i opremu mi nismo znali za ogranicenje ovog carnet paketa: ne dijeli se ip adresa, samo jedna osoba moze biti na netu s carnetovim postavkama
za nas doma je takav aranzman skroz nefunkcionalan, nas je troje koji smo cesto istovremeno na netu, dodju mi nekad i frendice sa svojim laptopima pa se i one spoje da zajedno nesto radimo i nije nimalo ok da takav podatak ne pise na njihovom letkicu i sl (mozda pise na onih xy stranica sitnih slova ugovora, ali

)
zasto onda takvu uslugu prodaju kao neki kao obiteljski paket?
da bi obitelj sto manje vremena bila na netu?
kako ste vi koje/koji koristite te carnet pakete to sredili?
takoder, moze li iskon tv ici preko hdmi kabela?
maxtv smo gledali preko hdmi kabela, kad smo jucer probali spojiti kabel na hdmi izlaz u ovoj novoj kutiji, nije bilo signala
pitali tetu na telefonu ima li iskon HD signal, preskocila je odgovor i rekla da se spojimo preko scarta