Citiraj ivarica prvotno napisa
jucer smo se prebacili i stvarno sam ljuta, ne znam na koga vise, na sebe ili na njih

do jucer, kad smo dobili i raspakirali upute i opremu mi nismo znali za ogranicenje ovog carnet paketa: ne dijeli se ip adresa, samo jedna osoba moze biti na netu s carnetovim postavkama

za nas doma je takav aranzman skroz nefunkcionalan, nas je troje koji smo cesto istovremeno na netu, dodju mi nekad i frendice sa svojim laptopima pa se i one spoje da zajedno nesto radimo i nije nimalo ok da takav podatak ne pise na njihovom letkicu i sl (mozda pise na onih xy stranica sitnih slova ugovora, ali )

zasto onda takvu uslugu prodaju kao neki kao obiteljski paket?
da bi obitelj sto manje vremena bila na netu?

kako ste vi koje/koji koristite te carnet pakete to sredili?
Pise ovako : Modem za rad u bridge modu.

I ja sam to zanemarila prvi puta ali kad je dosao krenula je ista reakcija..
Svejedno se pokusajte s vise kompjutera logirati s istim korisnickim imenom, i za wireless ce ti trebati carnetovo korisnicko ime i lozinka, tako da svatko tko se logira treba napraviti konekciju na tvoju mrezu.

Sto se tice ogranicenja, ja puno surfam i skidam puno filmova i igrica i nikad nisam dobila opomenu. Njih jako ljuti ako dopustis da netko drugi skida s tvoje mreze materijale i ako skidas bas jako nove filmove i igrice. U biti oni ni ne mogu skuziti da ti to radis vec te prijavi onaj s cije stranice skines torrent..

Malo komplicirano, ali vjeruj da se isplati iskoristit tu opciju od carneta jer imas tel i neogranicen internet za 100kn..
Ako te zanimaju detalji, javi se na pp..
Ja imam to vec godinu dana i jako sam zadovoljna..[/i]