-
Eto nas doma. Moram reći da je moje dijete bilo jako jako hrabro, zovem ga hrabar dabar
Ukupno ih je 4 operirano sad, on i još jedan maleni dečko su zajedno bili u sobi. Nisu se žalili na bolove dok ih nitko nije diralo, tome sam se najviše iznenadila, ali čim bi ušla kakva sestra i krenula im nešto raditi nastala bi dreka (sirotići maleni, bili su u šoku). Uglavnom, prvih 7 dana bili su vezani za krevet zbog katetera i infuzije (noću doslovce vezani da ne bi iščupali kateter ili oštetili miša), a 8. dan nakon vađenja katetera moj je maleni jedva dočekao da se digne iz kreveta, ni sad ga doma ne mogu zaustaviti. Cimer nije htio ni stat na noge. Sve ovisi o djetetu. Najgore je bilo prvo previjanje i vađenje katetera, to ih je bolilo. Maleni je pišao bez problema, nije ga bolilo, dok je cimer imao problema. Opet, ovisi o djetetu i operaciji, jer ipak ima razlike.
Eto, ne znam što te još zanima, ja sam jako zadovoljna ishodom za sad, mlaz mu je super, mišić ravan, jedino ne da da se ni dirne miš, ne da mi ni previti se... I jako su hrabri i dobri ti dečki bili, još ne mogu doći sebi kako su oni to sve dobro podnijeli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma