-
i ja sma jedna od onih mama tipa:gdje joj oči tu joj ruke i novčanik naravno
. bembo ima skoro sve što ste naveli, a od svega najviše voli veliki auto na daljinski. tata mu ga pokreće, a on puzi za njim. autići, autići su zakon i to što veći to bolji. a i motori. jučer sam ga gledalal dok radi nemogući misiju:na jednom jako velikom autu skida točak. kad sam ga navečer kad je pošao bembo na spavanje pokušala namontirati shvatila sma da je to za mene nemoguća misija i da je bembo morao razmišljati kako to skinuti. a ima i chicco štapić s kolutovima, ali ništa. smao to razbaca i ide dalje. a ja sam se tako ponadala da će mu se svidjeti kad sam je kupovala. draže mu je igrato se skrivača sa zavjesama. inače, ponekad se izigra s chicco aparatom za slikavanje koji je namjenjen za bebe od 8 mj pa na dalje i koji svira. voli melodiju i svaka igračka ako nije autić bi trebala svirati. pokušavam mu uvijek kupiti one gdje on sam mora pronaći način kako će svirati. skuži to bembo za čas i onda je baci. više nije zanimljiva. ono što me stvarno čini zamišljenom je baš to što bembo nema niti jednu igračku koju voli više od drugih i niti jedna ne traje dugo. je li tko i kod vas?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma