Ah, igračke!!
Sad se stvarno moram pohvalit da imam najbolje dijete na svijetu što se tiče igračaka i igranja s njima. Nema što nema ( osim teletabisa , ježim se od njih), i sa svakom, ali doslovno svakom igračkom će se igrat i maštovito je iskoristit i nimalo nije objesna i nezahvalna.
Evo jedan banalan primjer; donese MM 2 dara koja je kupio za njena 2 prijatelja koji uskoro imaju rođendan, a ona pita jeli njoj kupio kakvu igračku. MM joj da višak ukrasnog papira i kaže evo imam nešto i za tebe , a ona oduševljena s tim papiričem počne umotavati nekakve kutije od cipela i jedno sat vremena se igrala kao da je kupila dar za svoju Katiju (omiljena lutka) i sad joj ga mora zamotat i odnjet jer joj je rođendan, bla bla... srce mamino.
Dođemo u Mercator i ona vidi neke lopte (a ima ih 5 sličnih) i pogleda me onako puna razumijevanja i reče; "kako je lijepa ova lopta, ali mama ja imam previše igračaka pa mi stvarno ne trebaš još i ovo kupit" - za ovo već mislim da je manipulacija, ustvari znam, jer nisam mogla odolit, a da joj ne kupim još jednu loptu.