Da, to kupovanje igračaka kad si sa djetetom negdje u shopingu...Zna se dogoditi da Janko s police dohavti neku igračku koja mu je fora samim tim što je nova i što je nema doma, ali nekako izbjegavam kupiti mu sve čega se dohvati jer ne želim da postane dijete koje će se bacati po podu u dućanu kad god mu ne budemo htjeli/mogli kupiti nešto. Obično mu uzmem igračku iz ruke na lijep način i objasnim mu da to sad ne može...npr. jučer se dohvatio nekog plišanog pesa, a doma plišanih čuda ima cijelo životinjsko carstvo...Objasnila sam mu da pesek ide spavati, da ga moramo vratiti u njegovu kućicu jer mu je hladno i jako je umoran...! Vidjet ćemo kak će to biti kad bude veći ali nekako mislim da ako budemo ovako radili uvijek da će biti sve ok. A kad mu nešto kupimo volimo to obaviti bez njega pa kad donesemo doma poludi od sreće...!
A ti čavlići o kojim a pričate, pa kaj to nije malo premalo za ovak manje bebače? Moj Janko bi ih sve pojeo!

! Vidjet ćemo kak će to biti kad bude veći ali nekako mislim da ako budemo ovako radili uvijek da će biti sve ok. A kad mu nešto kupimo volimo to obaviti bez njega pa kad donesemo doma poludi od sreće...!
Odgovori s citatom