Drage moje sestre pomagajte
nikako nisam mogla nać odgovore na moju situaciju pa vas molim da mi odg.preko ove teme.
situacija je ovakva: primljena sam 2007.u bolnicu zbog obostranih tuboovarijskih apscesa te citoloških promjena na grliću maternice.prošla sam zahvate: salpingotomia bilateralis per laparoscopiam,lysis adhaesionem i lavage.drainage..
dakle,nakon svega ovog mučenja rekli su mi da zbog drenaže imam isušene jajovode te da zbog toga če biti mali problem zatrudniti.te da to moram što prije..jer ću kasnije imati problema.
sada imam 22. godine i več 2 godine radim intenzivno na tome da prirodno zatrudnim i to nam nikako ne uspjeva.
dosta mi je bolnica i muka mi je više od bilo kojih zahvata...
molim vas drage moje savjetujte me što učinititi?
jeli potrebno iči na propuhivanje? priznajem,to mi je jedna od zadnjih opcija jer su me psihički izmrcvarili u tim bolnicama..ima li kakva pomoć na prirodnijoj bazi?
još jedan od bedova je što mi se dragi pokazao loš na spermiogramu i rekli su nam da sa tom tzv. oligoasthenozoospermiom nečemo tako lako...
dakle i s moje i s njegove strane teško ide..rekla mi je ginekologica da odemo na umjetnu a to nam NIKAKO ne odgovara..
imate li kakvo rješenje?