-
Ja sam fb počela koristiti baš zato da bih znala o čemu se radi prije Frana, a postao mi je predivno mjesto kontakta sa starim prijateljima koje nisam vidjela jako jako dugo i s kojima se nemam puno prilika uživo družiti.
Fran to vidi i svako toliko pita može li i on otvoriti svoj profil, kaže da imaju i neki prijatelji iz razreda. Za sada mu još nisam dala, iako kad promislim o argumentima, i nisu mi nešto. To što ima smo 9 godina ne govori puno, učiteljica kaže da je puno zreliji od vršnjaka, a već ima i svoj mail pa mu mm i ja šaljemo neke zanimljive ili smiješne mailove. Za sada ga nije teško kontrolirati.
Od frendice kćer je 11 godina i ona je prava maherica na fb, vidim da dosta često posta, ali među prijateljima ima i puno maminih prijateljica (npr. mene). Dogovorile su se da će staviti svoje ime, ali lažno prezime kako bi se zaštitila - ovako ne prihvaća zahtjeve za prijateljstvom nego ih samo šalje.
Sve u svemu, mislim da ništa nećemo postići zabranama - kao da ne može otvoriti prifil i bez mog znanja. No, važno mi je da shvati da na fb, kao i u rl, postoje ozbiljne opasnosti koje će morati sam prepoznati kako bi se znao i zaštititi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma