moj osam i pol godišnjak zna kako izgleda fejsbuk, sad igra farmu na tatinom profilu . i chata s frendom koji igra farmu na maminom profilu. (ja svoju farmu nedam ). uglavnom, poruke se odnose na krave, pomidore, mrkvu i gnojidbu.

za sad ne traži otvaranje profila, nitko u razredu nema, ali i da traži ja mu ne bih dozvolila. amen.

nedavno mi je kćer od susjede (10 godina) poslala zahtjev za prijateljstvo (ovo namjerno pišem na hrvatski jer stvarno zvuči debilno ) i ja se prestravila kad sam joj vidjela slike. ona i frendica se slikale u sve nekim pozama božemeprosti.
obavijestila sam joj mamu, ona ima ovaj stav, bolje joj ne braniti da ne bi otvorila skrivečki profil.
ja se s time ne slažem. jer ako je skrivečki (ok, to može i pod nastavom informatike napraviti, to mi je jasno) to je onda ipak jedna druga priča. ne može visiti na fejsu kući, mora skrivati to od nas, samim time zna da mi to ne odobravamo i ima tu paniku da ga ne otkrijemo. a mene je ta panika od mame spasila mnogih pizdarija u pubertetu. iako sam svašta poskrivečki radila.

a tako nije lako živjeti.