Profil na fejsu sam joj otvorila ja. Sve stavke sigurnosti privatnosti su na "crvenom", odnosno, njenu sliku, nitko tko joj nije frend, ne može vidjeti, nitko ne može gledati njene frendove i osobne info, također joj ne mogu niti poslati friend request, niti komentirati na njenom zidu, mogu joj poslati poruku koju tad zajedno pogledamo.ivarica prvotno napisa
Ona zna da s nepoznatima ne može i ne smije razgovarati, i zna da netko , s druge strane žice, može napisati da ima 10 g a moguće je da ima 60, i da je to jako opasno i zato je važno da me obavijesti o svim porukama koje dobije. O tome smo, prije otvaranja profila , imali razgovor.
Inače je moja curka izuzetno odgovorno dijete i s obzirom na to da mi je do sada javila za svaku poruku ( bilo ih je desetak) , nemam razloga brinuti se. Osim toga, imam , naravno, njen pasword od fejsa, i dnevno prođem jednom po profilu , čisto da budem upućena u "događanja"![]()
Iako, znam da opreza nikad dosta...Ivarice..kakve nam još opasnosti prijete djeci s neta?![]()

Odgovori s citatom