Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Facebook

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji decki isto imaju profile na fb, ali ja znam sifre i svima sam prijatelj, tako da uglavnom znam sto rade. Ma nista ni ne rade, vec igraju igrice i salju mami poklone. Tu i tamo odgovore na neki status. Ja sam isto zabranila prostote i vrijedanje, mada vidim da njihovi prijatelji ( od najstarijeg) vec svasta pisu. Otvorili su profile jer "svi u razredu ih imaju"...

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zanima me da li i kako reagirate na zločeste i bezobrazne komentare ispod fotografija vaše djece koje su na Facebooku? Da li ostavljate ikakve komentare na njihove statuse ili poveznice?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me da li i kako reagirate na zločeste i bezobrazne komentare ispod fotografija vaše djece koje su na Facebooku? Da li ostavljate ikakve komentare na njihove statuse ili poveznice?
    Ako si mu vec dozvolila da postavlja slike, onda mora biti spreman na svakovrsne komentare. Ja se zaista cudim da djeci dozvoljavate da postavljaju slike. S druge strane danasnja djeca su previse slobodna i svaku zabranu smatraju uskracivanjem sloboda, treba ih nauciti da znaju kako dati tako i primati i "tipove" i "topove" a postavljanje slika i FB su samo jos jedna potrvda o savremenom individualizmu ( narcisoidnosti ). Svi zele komentar, svi bi da budu "saobracajka".

Ne znam kako vasa djeca, ovde djeca uglavnom nauce sve u skoli, kuci se samo citaju knjige iz bibloteke i uradimo po neko vjezbanje ( koje im ja zadam ) iz matematike. To sve moze maksimalno trajati sat vremena. Ostalo vreme je slobodno. U slobodno vreme ubrajam i svirku na instrumentu. Moja starija ( 9,5 godna ) u slobodno vreme pravi nakit, pravi novine i stripove, pise dnevnik i saljive price, slusa muziku i naravno gleda TV. Ako se sjeti jednom tjedno odigra igricu na kompu.

Inace ovdje su deca vremenski mnogo duze u skoli, pa im malo vremena i ostane van skole. U skoli dovoljno provode vani, pauze su im duge i dovoljne i za igru i za caskanje.
    Inace mi smo bili u Srbiji u veljaci, pa je moja cura isla tamo tjedan u skolu. Glavna primjedba je bila na kofere sa knjigama- zasto djeca nose tak velike kofere u skolu i zasto su pauze kratke. Ona je cak nosila sa sobom u skolu vijacu od 5m da preskacu, ali se zalila na nedostatak vremena. Ja sam si skontala da je i to jedan od razloga zasto se kod nas skola smatra "smorom". I naravno pitala me zasto nose djeca telefon u skolu, i kako u Nizozemskoj niko nema mobil u skoli ( mislim na osnovnu skolu koja ovdje traje do 12-13 godine)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •