Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Facebook

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jemma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Stariji mi ima profil na Facebooku, kao i svi u njegovom razredu. "Lavina" je počela sada u petom razredu na informatici u školi, ali prijatelj je sa mnom i razgovarali smo o Fejsu, a i zabranila sam da otvara ili se pridružuje grupama koje "mrze" stvarne osobe (npr. može tko mrzi zimu a ne može tko mrzi npr. Ivana). Sve u svemu igraju igrice ... vidim da je sada jako prorijedio odlaske na Fejs, valjda ih je prošao prvi zanos ...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jemma prvotno napisa Vidi poruku
    Stariji mi ima profil na Facebooku, kao i svi u njegovom razredu. "Lavina" je počela sada u petom razredu na informatici u školi, ali prijatelj je sa mnom i razgovarali smo o Fejsu, a i zabranila sam da otvara ili se pridružuje grupama koje "mrze" stvarne osobe (npr. može tko mrzi zimu a ne može tko mrzi npr. Ivana). Sve u svemu igraju igrice ... vidim da je sada jako prorijedio odlaske na Fejs, valjda ih je prošao prvi zanos ...
    ja takve grupe prijavljujem i zahtjevam da se brišu.
    nisam ni znala da ih ima toliko, danas mi se otvorio taj svijet.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bi li neka od vas pricala o fb, ponasanju vase djece na fb i eventualnim problemima koje imate ili pravilima koja imate za jednu emisiju na teveu o djeci

psihologinja bi odgovorila na eventualna vasa pitanja i dvojbe

ako zelite, snimati se moze i s ledja

do sutra ujutro bi trebala nekog, molim vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •