Moja su dvojica pre nekog vremena bila opasno navalila da im otvorimo profile na Fb.
Takodje,svi drugari imaju.....
I ulazili smo zajedno na profile od njima poznatih,ajoooj,kakve slike,kakve poze,kakvi komentari...
Gde ja zivimza mene su to jos sve mala deca....
Nismo im dozvolili,iako su trazili samo da igraju igrice i gledaju slike,te se obavezali da ih stalno kontrolisemo.
Pa samo mi jos to fali,da budem policajkasmatram da za takva druzenja imaju jos ohohoooo vremena.
Cula sam komentare drugih roditelja,ciji je stav da ne mozes dete izolovati od sveta,da deca danas tako zive,komuniciraju,da je to buducnost,da ce se tako upoznavati s curama/momcima.....a ja sam mozda staromodna,ali s tim se ne mogu pomiriti.
Pola dana su u skoli,tamo imaju drustvo.Neka nakon ucenja i obaveza skupe drustvo kod kuce,ili neka izadju napolje,pa neka se druze,zasto mora vec sad virtuelno?
I,na posletku,uciteljica od starijeg je obavila ozbiljan razgovor s celim odeljnjem(potaknut njihovom pricom kako se formirala grupa koja mrzi xy na Fb...)
I mali dodje kuci sav zgrozen na Fb,kaze,ne treba njemu to,bolje mu je da ima stvarne prijatelje....
Hvala uciteljici,ali malo me zabolelo sto nije nase argumente uzeo u obzir a njene jeste i to odmah...
Epilog,dozvolila sam im da igraju igrice na mom profilu,s tim sto ne znaju sifru,i mogu se igrati samo kada ja to dozvolim.