-
Osoblje foruma
Ja sam o svom djetetu i djeci medju kojom se krece u skoli naucila jako puno otkad je ona na fejsu.
Imala je par gafova koji su mi dali priliku da zaista ozbiljno i s friskim RL primjerom ponovimo neke stvari koje sam joj trubila, vidim da ih je shvatila.
Jako dobro sam upoznala i tu "hrabru" stranu djece iz njenog razreda, naslutila koliko roditelji prate sto se dogadja (npr. jedna curica ima u profilu svoju sliku u badicu u vrlo izazovnoj pozi... totalno neprimjereno)... ma zaista sam puno naucila prateci njen fejs profil (jedan od uvjeta je bio da ja znam njene podatke).
Sad kad gledam tih par mjeseci unatrag, radije bi da sam slusala svoj unutarnji glas i filing i rekla tocno ono sto sam mislila - dok ne dosegnes granicu koja je definirana kod otvaranja profila, nema niceg. Iz raznih razloga i okolnosti sam popustila (pod x uvjeta o nacinu koristenja i ponasanja) i to mi je do sada bilo vrlo korisno iskustvo, puno sam naucila o svom djetetu i drugoj djeci s kojom moja cura provodi jako puno vremena.
Eh da, E sama odlazi u grad i obavlja sto treba. Nije usporedivo sa Zg, ali u nasim mjerilima je big deal.
Posljednje uređivanje od BusyBee : 11.11.2010. at 13:19
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma