Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Facebook

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ma taj vražji fejsbuk je totalni poziv na egzibicionizam. imam par poznanica (čovjek bi rekao odraslih, barem gledajući kronološku dob) koje se po cijele dane naslikavaju (napućena usta aka duckface grimasa naravno) i sve živo uploadaju na fejs. a statusi su priča za sebe ("upravo sam pojela jabuku", "idem na wc", "idem po čašu vode", "dijete mi se pokakalo"). eh sad, ako se (kronološki) odrasle osobe toliko debiliraju po fejsu, mogu si zamisliti u kakva tek iskušenja klinci dolaze. i doista mu ne vidim nikakvu svrhu u toj dobi iako pozdravljam poticanje klinaca da se služe računalom. radije ću nam kupiti playstation nego gledati kako se pretvara u neku od ovih mojih gorespomenutih poznanica. no kako ima tek 5 godina imamo još dosta vremena do fejsbukova raznoraznih. mail, s druge strane, smatram korisnim.

a chat... od chatova neće vidjeti ni c do 35. godine života. leglo čudaka i freakova.
    Ovo što si ti napisala za naslikavanje sam ja vidjela jucer ali od curica starih 12g. Naime na fejsu sam prijateljica s nećakinjom pa vidim slike njenih prijateljica tj poznanica i jučer sam bila u šoku. Curice 12g u vručim hlačicama i topićima ili grudnjaku i gaćicama i u vrlo izazovnim pozama, napućenih usta i zabaćene kose i redovito takve slike imaju 200 lajkova i 200 komentara tipa preeesavršena, preehebena, joooj ja bi te sad... i njenih odgovora hvala i haha
    I onda ja svojoj nećakinji koja je malo buckica i ne stavlja takve slike na fejsu moram objašnjavati da ona nije ružna jer ima samo 3 lajka na sliku ( jer se ne slika na ovakav način) i da to što netko ima 200 lajkova ne znači da je bolji i vredniji od nje.
    Stvarno mi nije jasno kako roditelji ne kontroliraju što djeca rade na fejsu i mislim da je fejs jako loš za djecu jer na njemu nema granica, rade što žele ako roditelji ne nadgledaju.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 19.01.2011. at 17:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •