Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Facebook

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, ovo sam sve prošla s njom. Baš taj članak sam joj pokazala neki dan.
    Mene zanima kako da joj pomognem da se nosi s pritiskom prijatelja da napravi profil. Ne bih da se izdvaja, a bome ne bih ni da ima profil prije 13., 14. godine.
    oš reć da bi bila i hebena i poštena
    bojim se da ne ide to baš tako.
    meni, korisnici foruma i društvenih mreža, se ne sviđaju takve restrikcije, nema fejsa do 14 godine.
    pa prije je to fora za njih nego za nas.
    svako ima svoje razloge, kužim peterlin i tebe, al osobno, ne vidim tu takvu dramu.
    ovaj članak iz jutarnjeg je super.
    trebaju biti svjesni što se sve može desiti, trebaju znati da svoje podatke ne smiju davati na net (ne mislim tu toliko na fejs, više na ono s čime se ja susrećem, igranje online igrica i četanje preko skajpa uz put), al ono što je najvažnije, trebaju biti toliko slobodni da nam bez beda sve mogu reći.

i još nešto. a to vidim kao najveću opasnost fejsa. lako što će dobiti ovakve slike u inbox. to se rijetko dešava, a ako se desi, kako piše u članku, zna se daljnji postupak. osobno, to mi ne predstavlja pravu opasnost. to mi je kao što me mama plašila da će mi neko usut drogu u čašu u disku. a pojma nije imala kako to izgleda kad si vani, u životu, po noći, i da nema baš tih koji besplatno drogu dijele

ono što ja vidim kao lošu stranu, jako lošu stranu fejsa, je preslika tinejđerskog ponašanja, da se razumijemo, i našeg tinejđerskog ponašanja, na net. dakle, sva ona ogovaranja, postojanje školskih "faca", ko je ljepši, ko je popularniji, na internet.
    bilo je svega toga i u naše vrijeme. i onda smo imali popularne dečke i cure, najljepše i najpametnije, i one druge, i one kojima su se rugali radi debljine, naočala, we.
    no, čini mi se da na netu ima to sve drugu težinu. ostaje.

možda sam u krivu, možda imaju istu težinu, al na to sam užasno osjetljiva. radar imam za takva ponašanja. jednom sam im prijavila grupu fejsu i odmah su je, šta jes jes, ukinuli. grupa je bila (ne od mog j, ali od jednog dečka iz osmog razreda) - tko misli da je ta i ta debela, nek se uključi u grupu.

sad su im fore statusi od kojih isto dobijem ospice - lajkaj mi status i u inbox ti ocjenim izgled.
    interesantno mi je jedino što, ne da me ne skidaju s frend liste, nego sam od tih mulaca dobila i zahtjev za prijateljstvo.
    i sad mi je pun zid tih njihovih pi*darija koje me samo nerviraju.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 21.03.2013. at 10:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •